Lei av rød og nuppete hud etter barbering? Da bør du prøve denne

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Lei av hud som blir nuppete og rød etter bruk av barberhøvler? Da bør du ta en kikk på denne fantastiske hårfjerneren. Mange sliter med med både kløe, nupper og rød hud etter ulike metoder for å bli kvitt uønsket hår på kroppen. Mange gjør det selv med både barberhøvler og voks, mens andre tyr til kostbare behandlinger på beauty-salonger. Nå kan du fjerne uønsket hårvekst skånsomt samtidig som du sørger for at det ikke gror ut igjen.

Med denne får du 10 år med skånsom, smertefri og silkemyk hårfjerning. Nå er det endelig slutt på dagene hvor rødhet og kløe tar fullstendig overhånd samtidig som denne passer perfekt for lommeboken.

Slik fungerer en IPL hårfjerner

Med en Silkemyk IPL Hair remover fjerner du håret ved at det absorberes lys fra hårsekkene og slik at de settes i dvalemodus.  IPL-lysbølgene treffer melaninet i håret som ligger under huden, og det hvite lyset blir så absorbert av hårsekkene. Det oppstår varme fra lys-energien som sørger for at de aktive hårstråene settes i dvalemodus, dermed vokser ikke nye hårstrå ut.

Så ofte må du gjenta behandlingene

Du må gjenta behandlingen én gang i uken i tolv uker. Hår vokser nemlig i sykluser og veksler mellom å være aktive og passive. Lyspulsene stopper kun aktive hårstrå, og behandlingene må derfør gjøre jevnlig i en periode slik at du hele tiden får bukt med de hårstråene som er aktive. Med en IPL hair remover så vil du aldri mer oppleve hverken nupper eller inngrodde hår og du får en silkemyk hud.

Vil du se nærmere på denne IPL Hair remover maskinen så finner du den her.

Raske og varige resultater

Hårfjerningen har en varighet på rundt 10 år og er alltid skånsom mot huden. Du vil oppleve raske resultater og passer for de fleste hudtyper. Den er rask og enkel å bruke og kan brukes på hele kroppen.

Det er enkelt å å hoppe over den ukentlige hårfjerningsprosessen, men med denne er du garantert et varig resultat i lang tid fremover. Selv om du må sørge for å bruke den jevnlig i en periode er det vell verdt det når du ser resultatet. Ingen mer sløve høvler og hastverksarbeid. Nå kan du gå sommeren og resten av året uten å ofte hverken inngrodde hår eller for mye hår en eneste tanke.

Vil du se nærmere på denne fantastiske hårfjerneren så finner du den her. 

Lykke til! Du kommer til å elske resultatet 🌺

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Flere artikler