Mat og vin i vakre Piemonte

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Piemonte som ligger ved foten av de mektige alpene er en av Italias mest prestisjefylte vinregioner, og en drømmedestinasjon for vin-og matelskere fra hele verden. Med sine vakre gårder og førsteklasses vinproduksjon vil en reise til Piemonte garantert gi deg en helt spesiell opplevelse. Her kan du overnatte på fantastiske vingårder, vandre gjennom vinrankene, lære om dyrking av druer og oppleve vinsmaking på sitt aller beste.

Piemonte er også kjent for å være en av verdens beste destinasjoner når det kommer til kulinariske opplevelser. Her kan du få en helt unik opplevelse på en av de mange Michelin-restaurantene som finnes i omårdet.

Et besøk med overnatting på en vingård i Piemonte er noe mange drømmer om, og det er ikke uten grunn. I fantastiske omgivelser kan du leie en luksuriøs villa som garantert kommer til å ta pusten fra deg. Med Vino Piemonte er du sikret en helt spesiell opplevelse på en av de flotte vingårdene i Piemonte.

Overnatting på vingård

Det finnes flere måter å oppleve Piemonte og vingårdene på, og en av dem er å leie en villa. Piemonte har en mengde med vakre vingårder hvor du kan leie luksuriøse villaer som virkelig kommer til å gi deg en helt unik opplevelse.

Med Vino Piemonte kan du leie en villa på noen av de beste vingårdene hvor alle har en fantastisk beliggenhet. De eksklusive villaene er utstyrt med alt du har behov for i tillegg til basseng og utsikt over vinrankene. Flere av vingården har også velfylte vinkjellere som virkelig fortjener en kikk.

Her kan du slappe av på terrassen og nyte både soloppgangen og solnedgangen, mens du ser ut over vinrankene og den spektakulære naturen med høye fjell og dype daler.

Vinsmaking av viner i verdensklasse

Et høydepunkt når du reiser til Piemonte med besøk på en vingård er selvfølgelig vinsmakingen. Piemonte er kjent for å produsere noen av verdens mest ettertraktede viner, og her du har sjansen til å smake dem rett fra kilden.

Barolo, Barbaresco og Barbera er ansett som noen av Italias beste og mest berømte viner og med vinsmaking er du garantert en fantastisk opplevelse. Med vinsmaking får du så mye mer enn kun noe godt i glasset. Du får også historien bak hver flaske som produseres. Alt er riktig temperert samtidig som du er i helt unike omgivelser.

Gastronomiske opplevelser

Dette vakre hjørnet av Italia blir ansett som et mekka for alle som setter pris på et gourmet måltid i verdensklasse. Fra hvite trøfler til anerkjente vinter er Piemonte virkelig å regne som Italias skattekiste. Maten i Piemonte er like imponerende som vinen og du bør virkelig sørge for å smake på de ulike lokalene delikatessene.

Piemonte har også verdens største konsentrasjon av Michelin-restauranter noe som er perfekt for deg som setter pris på et luksuriøst måltid i et av verdens flotteste områder. Med unike råvarer rett på utsiden av døren kan du være helt sikker på at du vil få noen kulinariske opplevelser du aldri har smakt maken til.

Piemonte er verdensberømt for mer enn vin, den er også kjent  for sin hvite trøffel. Den som regnes som den mest ettertraktede trøffelen i verden, og det er ikke uten grunn. Med sin kraftige og nøttaktige aroma blir den regnet som en svært luksuriøs ingrediens i gourmet retter. Hit kan du reise på guidet tur hvis du ønsker å være med på å samle trøfler.

Besøk historiske landsbyer

I Piemonte finner du vakre landsbyer som ligger tett i tett, med flotte vinmarker som den perfekte bakgrunnen. Her kan du gå på ulike markeder, spise på sjarmerende trattorier, nyte lokal vin samtidig som du er tett på den vakre naturen som regionen er så kjent for.

Mens du er i Piemonte, bør du også utforske de historiske landsbyene som ligger spredt over regionen. Landsbyer som Alba, Asti og Torino fortjener et besøk. Hver by vil gi deg et glimt av Piemontes rike historie. Her kan du vandre gjennom brosteinsbelagte gater, utforske slott fra Middelalderen og besøke lokale butikker.

Her kan du se nærmere på reiser til Piemonte og leie av villa på vingård.

Gled deg til å oppleve Piemonte, det er gull i hver bit og i hvert øyeblikk!

Flere artikler