Med dette slipper du å fryse og du kan spare litt på strømmen

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi lever i et tidvis kaldt land og er det noe vi elsker så er det et deilig pledd. Ulempen med pledd er at selv om det er deilig å slappe av og holde seg god og varm kan pleddet fort komme i veien. Det glir ned eller du har ikke armene fri til å holde en bok uten at du blir kald på skuldrene og armene. Det er nettop derfor dette pleddet er perfekt. Dette er nemlig pleddet du har ventet på! Deilig mykt pledd med armer som garantert holder deg varm og som sørger for at du fortsatt kan kose deg med en god bok og en kopp varm kakao.

I tillegg til at pleddet har armer har det også en innebygget lomme hvor du kan ha både telefonen din eller fjernkontrollen. Dette er det perfekte pleddet når gradestokken kryper nedover og strømmen stiger til værs.

Kjøp verdens beste pledd her

Det perfekte kosepleddet

pledd 1

Det er lite som føles bedre enn å kunne tulle seg inn i et deilig pledd og la livet suse forbi mens du binger en etterlengtet serie, samtidig som du holder deg varm uten at strømtakstameteret raser av sted i en vill fart.

Bruk pleddet en kjølig sommerkveld

pledd 2

Snug Rug er perfekt for deg som liker lange dager under pleddet en sen vårkveld eller foran peisen og tvén. Pleddet sørger for at du har hendene fri uten at pleddet sklir ned og gjør deg kald på skuldrene og som samtidig gjør det enkelt for deg å holde en bok, bedre blir det ikke.

Passer til alle

pledd 4

Pleddene er laget i polyester og de kan vaskes på 40 grader. Pleddet er romslig og vil passe til alle som ønsker seg en kosekveld.  Dette er alle sofaelskeres drøm og du kommer garantert til å elske å ha ett som du kan tulle deg inn i kveld etter kveld.

Tips: Pleddet kan loe litt de første gangene du bruker det, men om du lar det få en runde eller to i vaskemaskinen vil pleddet bli helt perfekt.

Pleddet kommer i flere spreke farger og du finner det her. 

Gled deg til deilige kvelder med en god bok inntullet i et nydelig pledd som du aldri blir kald i.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra coosltuff.no

Flere artikler