Ny Kjøkkenmaskin? Her finner du det beste utvalget

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

En kjøkkenmaskin kan være den beste hjelperen du kan få på kjøkkenet. Den hjelper deg med å elte og kna en deig til den blir fløyelsmyk og luftig eller du kan bruke den til å lage alt fra iskrem til deilige farser og desserter. Det kan være vanskelig å finne akkurat den kjøkkenmaskinen som passer perfekt for deg. Vi har derfor samlet noen av de beste kjøkkenmaskinene og sett litt på hva du bør tenke på når du skal velge din perfekte kjøkkenmaskin. Husk at hvis du ikke har store benkeplassen på kjøkkenet bør du sørge for å kjøpe en liten hjelper som ikke er av de største varianten. Du kan få kjøkkenmaskiner i flere størrelser og da bør du velge den som passer best hjemme hos deg.

En kjøkkenmaskin vil sørge for det beste bakeresultatet og spare deg for tid. Når du skal velge deg en ny kjøkkenmaskin bør du tenke litt over hva du skal bruke den til og hvor stor og sterk motor kjøkkenmaskinen bør ha. Baker du for eksempel brød hver dag eller er det kun en sjelden gang?

I tillegg bør du forsikre deg om at alt av ekstrautstyr som du eventuelt trenger er å få tak i til den kjøkkenmaskinen du ønsker deg. Noen kjøkkenmaskiner har utstyr som kun kan vaskes for hånd mens andre har deler som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Er du en av dem som synes det er mest praktisk å bruke oppvaskmaskinen bør alle delene også tåle en runde eller flere i en oppvaskmaskin uten å bli ødelagt.

Kitchenaid

Disse maskinene er kanskje noen av de mest populære kjøkkenmaskinene. Med sitt lekre retro design har de tatt verden med storm fra dag én. De kan skilte med mer enn 100 års erfaring og er særdeles brukervennlige med mange funksjoner og kommer i ulike størrelser.

Maskinene har fem års garanti og de kommer med en hel del ekstrautstyr slik at du kan lage alt det du drømmer om på kjøkkenet. Maskinene kommer i tillegg i flere flotte farger og de er sterke og effektive.

Kjøkkenmaskin med alt du trenger av ekstrautstyr

Kitchenaid

Denne fantastiske maskinen kommer i mange flotte farger og er utstyrt med alt du trenger for å lage noen kulinariske retter. Den er sterk og brukervennlig og du kommer til å ha stor glede av den.

Denne maskinen med alt av ekstrautstyr koster 9376 og du finner den her. 

Klassisk kjøkkenmaskin fra Kitchenaid

kitchenaid 2

Dette vakre amerikanske ikonet har en ekstremt sterk motor som kan hamle opp med de vanskeligste oppgavene. Den kommer i flere freshe farger og en mengde med ekstra utstyr om du skulle ha behov for det.

Denne nydelige maskinen i nytt og oppdatert design koster 6999 kroner og du finner den her. 

Stående mikser fra Kitchenaid i nytt design

kitchenaid 3

Dette er en drøm av en maskin som du kommer til å ha mye glede av. Den kommer i flere farger og har en stående mikser. Den har 10 ulike hastighetsinnstillinger som gjør at den klarer de fleste jobbene med glans. Maskinen er robust og holdbar og kommer med ballongvisp, flatvisp og deigkrok.

Denne brukervennlige maskinen koster 5999 kroner og du finner den her. 

Kjøkkenmaskin med nydelig og avrundet design

Kitchenaid 4

Med denne maskinen får du en forlengelse av dine armer og blir i stand til å lage fantastiske kaker og deilige retter. Artisan Stand Mixer har et avrundet design og buet hodet som gjør all matlagning enklere.

Bollen tar opp til 4,8 liter og tåler alt fra oppvaskmaskinen til fryseren. Maskinen kommer med en hel del ekstrautstyr som gjør alt enklere for deg. Denne maskinen er en limited edition så her lønner det seg å være rask.

Artisan Stand Mixe fra Kitcheaid koster 4999 kroner og du finner den her.

Perfekt maskin for alle tunge oppgaver

Kitchenaid kjøkkenmaskin

Dette er en tung og kraftig maskin som klarer de fleste oppgaver på kjøkkenet. Bollene har et volum på rundt 4,8 liter og vil klare en deigvæske helt opp til 7,5 dl. Dette er maskinen som virkelige klarer en utfordring. Du Kan kjøpe en mengde med ekstrautstyr for å gjøre opplevelsen komplett.

Denne vakringen koster 6999 kroner og du finner den her.

Alle maskinene til Kitchenaid går gjennom grundige kvalitets kontroller som er med på å gi maskinene en gjennomsnittelig levetid på 30 år. Med sine elegante farger og retro-design er dette maskinen du virkelig kommer til å elske.

Kenwood

Kenwood leverer kjøkkenmaskiner som har vært svært populære de siste 70 årene. Kenwood leverer kvalitetsmaskiner som er til å stole på og de kommer i flere størrelser slik at du er garantert at den vil dekke akkurat ditt behov. Maskinene kommer med en mengde med ekstrautstyr som du kan kjøpe med maskinen du velger eller senere om det passer bedre for deg.

Kenwood maskinene har stor kapasitet og kraftfulle motorer. De kommer med 10 års motorgaranti og du kan være sikker på å ha denne maskinen i åresvis. Disse maskinene har også de største utstyrspakkene på markedet. De kommer ikke i de samme spreke fargene som noen av de andre merkene, men disse er til gjengeld stabile arbeidsjern som du kan være sikker på å ha i flere år.

Fantastisk kjøkkenmaskin utstyrt med alt du trenger

Kewood kjøkkenmaskin 1

Denne maskinen er et must på ethvert kjøkken. Den er utstyrt med flere smarte funksjoner som gjør jobben på kjøkkenet mye enklere. Du kan bruke maskinen til å smelte sjokolade ved å bruke Easy Warm skålen og du kan veie alle ingrediensene underveis i bakingen med den innebygde vekten.

Maskinen har 13 ulike hastighetsinnstillinger og 6 ulike simple touch programmer. Kjøper du denne kjøkkenmaskinen følger det med en Easy Warm skål på 7 liter, en 5-liters bolle, visp, deigkrok, K-visp, kremvisp og en blender, bedre blir det ikke.

Denne unike maskinen fra Kenwood koster 9495 kroner og du finner den her. 

Kjøkkenmaskin med innbygget vekt

Kenwood kjøkkenmaskin 2

Denne kjøkkenmaskinen kommer med en innbygget vekt slik at du kan veie alle ingrediensene direkte i skålen underveis når du baker. I tillegg følger det med en k-visper, en deigkrok, en piskeris, en kremvisper, to skåler med en på 5 liter og en på 7 liter, samt en fender. Denne kjøkkenmaskinen har en kraftig motor og du kan du lage alt fra pizza til marengs.

Kenwood med innbygget vekt koster 5990 kroner og du finner den her. 

Kjøkkenmaskin med bolle i rustfritt stål

Kenwood kjøkkenmaskin 3

Dette er en hendig kjøkkenmaskin som kommer med en bolle i rustfritt stål som tar hele 6,7 liter. I tillegg får du med tilpasset utstyr som ballongvisp, K-visp og en deigkrok. Maskinen kan enkelt stilles inn slik at du kan bruke den hastigheten som gir det det beste resultatet. Den har også en kraftig motor på hele 1200

Maskinen koster 3390 kroner og du finner den her.

Fargerik kjøkkenmaskin

Kenwood kjøkkenmaskin 4

Med denne kjøkkenmaskinen følger det med kMix Beater, kMix visp, Kmix deigkrok, og en stålbolle. Bollen kan romme 5 liter og maskinen kommer i tre lekre farger, sort, hvit og rød. Maskinen har en kraftfull motor på 1000 watt og en hastighetskontroll med seks hastigheter.

Kjøkkenmaskinen bygger rolig opp hastigheten slik at ikke alt av ingredienser søles ut av bollen og blandes godt sammen før hastigheten automatisk settes opp. Maskinen er utstyrt med en sikkerhetsfunksjon hvor maskinen automatisk stoppes hvis hodet løftes.

Denne flotte kjøkkenmaskinen koster 2879 kroner og du finner den her. 

Ankarsrum

Kjøkkenmaskinene fra Ankarsrum produseres i Sverige og har den unike egenskapen at det er skålen som dreier rundt og ikke selve eltekroken og er ansatt som en av de beste maskinene for elting av deig. Bollen har en kapasitet opp mot syv liter og klarer uten problem å håndtere deiger så tunge som hele fem kilo.

Maskinen har syv års motorgaranti og den har en mengde med ekstrautstyr som du kan glede deg over. Med denne kan du lage både pølser og lage egen farse, mulighetene er nesten ubegrenset . Den kommer i flere spreke farger, og her har du en maskin som holder i flere år. Ankarsrum kommer ikke med veldig mange modeller, men til gjengeld så er modellene kraftige, holdbare og brukervennlige.

Kjøkkenmaskin med Deluxpakke

ankrum

Denne maskinen ble i sin tid kåret til beste kjøkkenmaskin i Sverige. Dette er en klassisk maskin med et design som aldri går av maten. Maskinen er kraftig og uten særlig støy. Nå kan du kjøpe maskinen med en stor utstyrspakke som garantert kommer til å dekke alle behovene du har. Her får du blant annet kjøttkvern, sitruspresse og pastaruller samt mye mer.

Vil du se nærmere på denne maskinen så finner du den her. 

Ankarsrum kjøkkenassistent

Ankarsrum kjøkkenmaskin

Dette er den mest solgte kjøkkenmaskinen til Ankarsum og blir laget i Sverige. Dette er den samme modellen som tidligere vist, men uten utstyrspakken. Maskinen har en kraftfull motor på 1500 watt som gjør at den klarer å hamle opp med det meste. Assistenten regulerer omdreiningen på egen hånd alt etter som hvor stor belastning den blir utsatt for.

Maskinen er laget i helstøpt aluminium og står stabilt og godt på kjøkkenbenken. Den har en motorgaranti på syv år og med i pakken følger det med en bolle på syv liter som er rustfri, samt deigrulle, deigkniv, deigskrape, deigkrok og hevelokk. I tillegg så får du med en bolle som rommer 3,5 liter som er laget i plast, samt ballong-visp og mørdeigselter til visp.

Denne kraftige og innholdsrike maskinen koster 6990 kroner og du finner den her. 

Bjørn

Disse maskinene er utviklet i Danmark og har stort fokus på kvalitet og design. Den er brukervennlig og sterk og du kommer garantert til å like den godt. Bjørn har over 100 års erfaring innenfor kjøkkenmaskiner og du er sikret en god opplevelse. Bjørn lager maskiner til  både industri og private og du er derfor sikret et godt produkt med høy kvalitet.

Dette er en av de mest kraftfulle kjøkkenmaskinene på markedet, men de kommer ikke med noe særlig ekstrautstyr annet enn en kjøttkvern.

Bjørn Teddy med populær tilleggsfunksjon

Bjørn Teddy Kjøkkenmaskin

Dette er en av de kraftigste kjøkkenmaskinene som du kan finne. Du kan også bruke denne maskinen både profesjonelt eller privat. Den har en tilleggsfunksjon hvor du kan koble til en kjøtthakk som gjør denne maskinen enda mer brukervennlig. Maskinen lager lite lyd og er laget i aluminium hvor utstyret er i massivt rustfritt stål.

Maskinen koster 12 144 kroner og du finner den her.

Sage

Denne kjøkkenmaskinen er det den fantastiske og innovative kokken, Heston Blumentahl som står bak, og det er i seg selv nok til å la seg imponere. Dette er effektive arbeidshester som tåler en real utfordring. Sage har ikke mange modellene å velge mellom, men til gjengjeld er det stort fokus på detaljene på hver enkelt maskin.

Maskinene har en motorgaranti på fem år og er brukervennlige. De har god kapasitet og effektive motorer opp til 1200 Watt.

Bakery Boss Kjøkkenmaskin

Sage kjøkkenmaskin

Dette er maskinen som passer perfekt til både lett og tungt arbeid. Maskinen kommer med en K-spade i silikon som sørger for å skrape sidene av bollen, noe som gjør denne maskinen helt unik. I tillegg snurrer maskinen hodet med solen og blandingen mot slik at alle ingrediensene blandes perfekt. Maskinen er tre ganger så effektiv som en standard maskin og trekker inn mer luft som sørger for luftig og perfekt bakverk.

Smeg

Smeg sine kjøkkenmaskiner har blitt mer og mer populære etter som årene har gått og er kjent for sine ikonisk farger og retro design. I tillegg har Smeg et stort utvalg i alt av husholdningsapparater som for eksempel blendere, toastere og stavmiksere.

Kjøkkenmaskinene fra Smeg har stor kapasitet, helt opp til 4,8 liter og en motorgaranti på 2 år. Smeg kommer også med et stort utvalg av ekstrautstyr som både pasta-apparater og egen ismaskin.

Kjøkkenmaskin fra Smeg og Dolce & Gabbana

Smeg kjøkkenmaskin

Lekrere enn dette kan det neste ikke bli. Denne kjøkkenmaskinen har blitt til med et samarbeid mellom Smeg og det stolte motehuset Dolce & Gabbana. Denne gjør seg så flott på kjøkkenet at det nesten ikke spiller noen rolle om den kan brukes eller ei. Men den er en reser på kjøkkenet i tillegg til å ha et unikt og fantastisk design.

Maskinen har en motor på 800 watt og 10 hastighetsinnstillinger. Den leveres med en stor bolle av rustfritt stål med en kapasitet på 4,8 liter. Med til maskinen så følger det med en rekke utstyr som deigkrok og en hullkrok av aluminium, et ballong piskeris i rustfritt stål og et piskeris med fleksible kanter i silikon.

Denne lekre maskinen koster 10 995 kroner og du finner den her. 

Nydelig Smeg kjøkkenmaskin i retro-stil

smeg kjøkkenmaskin 2

Denne heftige kjøkkenmaskinen i retro-stil fra Smeg er mer enn kun litt populær. Den kommer i fire flotte ulike farger og liver opp kjøkkenet ditt på 1-2-3. Maskinen har en solid konstruksjon og er laget i aluminium. Den kommer med en blandebolle som tar 4,8 liter og blandehodet har et praktisk tiltehodet som gjør at du lett kan ha i alt du trenger av ingredienser i bollen.

Med maskinen så følger det med deigkrok, en visp og blandere samt en sprutebeskytter. Motoren har en kraft på 800 watt og 10 ulike hastighetsinnstillinger.

Denne flotte retro-maskinen koster 6595 kroner og du finner den her. 

Kjøkkenmaskin med personlighet

smeg kjøkkenmaksin rosa

Denne herlige kjøkkenmaskinen er til å bli skikkelig glad av. Den kommer i denne vakre pastellrosa fargen samt flere andre deilige farger. Dette er maskinen for deg som elsker farger og kraft. Dette er en den prisbelønte kjøkkenassisten fra Smeg som kommer med 10 ulike hastigetsinnstillinger og en motor som slår seg av automatisk når du løfter på motorarmen.

Denne lekre varianten av en kjøkkenmaskin koster 5995 og du finner den her.

Bosch

Bosch etablerte seg i Norge allerede så tidlig som på 20-tallet og er like populære i dag som den gangen. Bosch kommer med den ultimate teknologien og kan skilte med mange år med utvikling. Alle Bosch maskinene sørger for det samme gode resultatet på kjøkkenet uavhengig av hvilken modell du velger.

Bosch kjøkkenmaskin Creationline

Bosch Kjøkkenmaskin

Dette er en kraftfull kjøkkenmaskin som passer perfekt til alt fra daglig matlagning til bakst. Den kan ta deiger opp til 1 kg med mel og har en motor på 1000 watt. Den kommer med et stilfullt design til en god pris. Maskinen kan blande opp til 2,7 liter med kakedeig og 1,9 kg med gjærbakst. Det følger med en praktisk veske hvor du kan oppbevare vispen og deigkroken.

Denne praktiske maskinen koster 2393 kroner og du finner den her. 

Bosch Mum

Bosch kjøkkenmaskin 2

Dette er en kraftig og brukervennlig kjøkkenmaskin som lett blir en etterlengtet ekstra hånd på kjøkkenet. Motoren er på 1000 watt med en bolle som rommer over 6 liter. Maskinen har fire innstillinger samt power puls-funksjon.

Maskinen koster 3085 kroner og du finner den her.  

Du kan finne kjøkkenmaskiner i mange flotte varianter og i flere prisklasser. Velg den maskinen som du liker best og som kan dekke det behovet du har. De fleste maskinene kommer i lekre design som du virkelig kan ha glede av å se hver dag.

Lykke til og gled deg til å lage deilige retter med din nye kjøkkenmaskin ?

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Bakerenogkokken.no

 

Flere artikler