Oppdag Marbella- En perle på Costa del Sol

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Marbella er en vakker by som ligger ved Middelhavskysten i Spania og er kjent for sine luksuriøse feriesteder, glitrende havner, blendende strender og fantastiske shoppingmuligheter. Dette populære reisemålet tiltrekker seg besøkende fra hele verden som søker solfylt avslapning og en smak av glamour og luksus. Med et godt utvalg av fantastiske hoteller, et behagelig klima og en rekke attraksjoner, er Marbella et populær reisemål hele året. De varme somrene og milde vintrene gjør at du kan nyte utendørsaktiviteter og strandlivet store deler av året.

Den mest populære tiden å besøke Marbella er i løpet av vår- og sommermånedene fra april til september, men Marbella og Costa del sol, er også en spesielt populær golfdestinasjon og har derfor mye besøkende fra hele verden året rundt.

Hva har Marbella å by på?

Marbella har noe å by på for enhver smak. Her kan du oppleve eksklusive havner og handlegater, fantastiske golfmuligheter, vakre strender og et yrende uteliv med restauranter, barer og kafeer på hvert gatehjørne.

Byen er også kjent for sin vakre gamleby, kalt «Casco Antiguo», som er full av trange brosteinsgater, blomstrende villaer og pittoreske torg. Her kan du utforske historiske steder som det imponerende mauriske slottet og den sjarmerende oransje plassen, Plaza de los Naranjos. Gamlebyen huser også en rekke koselige restauranter, kafeer og butikker.

Marbella er også kjent for sine fantastiske strender som strekker seg langs kysten og tilbyr et bredt spekter av vannaktiviteter og deilige timer med soling og bading i Middelhavet. Her finner du også flere flotte promenadeområder hvor du kan ta en hyggelig spasertur og se på livet.

Puerto Banus er en eksklusiv havn og et populært shoppingområde i Marbella. Dette er et flott område spesielt for deg som er interessert i luksusyachter, designerbutikker og et pulserende natteliv.

Både i Marbella og i området rundt finner du noen av verdens beste golfbaner og er derfor et ettertraktet reisemål, spesielt på våren.

Hva er spesielt med Marbella?

Det er flere grunner til at Marbella tiltrekker seg så mange besøkende hvert år. For det første er det det fantastiske klimaet. Costa del Sol kan skilte med over 300 soldager i året, og temperaturene er milde selv om vinteren. Dette gjør det til et ideelt reisemål for de som søker sol og varme året rundt.

I tillegg til det flotte klimaet er Marbella kjent for sin eksklusive atmosfære og glamorøse livsstil. Byen har et rykte på seg for å være et feriested for de rike og berømte, og det er ikke uvanlig å se kjendiser i området.

Marbella tilbyr også førsteklasses restauranter, luksushoteller, designerbutikker og eksklusive golfbaner, noe som gjør det til et paradis for de som søker luksus og glamour.

Populære hoteller i Marbella

Marbella har en mengde med flotte hoteller å velge mellom og vi har tatt en kikk på noen av dem. Når du først skal reise til denne vakre byen bør du sørge for å unne deg det lille ekstra når det kommer til overnatting. Reiser du litt utenfor sesong kan du være heldig å få overnatting til en svært god pris.

Marbella Club Hotel

Dette femstjerners luksushotellet ligger i vakre omgivelser med en privat strand og frodige hager. Hotellet har elegante rom, et spa, flere bassenger, restauranter og et stor utvalg av aktiviteter for den som ønsker det. Hotellet er også godt tilrettelagt for deg som liker å spille golf. Marbella Golf Club får de beste skussmål og er virkelig en flott resort med alt du trenger innenfor rekkevidde.

Puente Romano Beach Resort

Dette eksklusive feriestedet har en førsteklasses beliggenhet ved stranden og tilbyr luksuriøse suiter og villaer. Her kan du nyte et behagelig spa, spille tennis, få noen kulinariske opplevelser ved en av de mange restaurantene. Her finner du også et pulserende natteliv.

Marbella Heights Boutique Hotel

Dette sjarmerende boutiquehotellet er kjent for sin unike atmosfære og ligger plassert i de vakre åsene ovenfor Marbella. Her får du en fantastisk utsikt og alt du trenger av fasiliteter. Hotellet har stilfulle rom, et bassengområde, en restaurant og personlig service. Her kommer du garantert til å trives.

Tar du turen til Marbella må du regne med en flytur på rett i overkant av tre timer. Flyreisen går til flyplassen i Malaga som ligger rundt én time fra Marbella. Fra flyplassen i Malaga kan du enten ta buss videre, en drosje eller du kan leie en bil. Velg det som passer best for deg og husk at det lønner seg å planlegge litt før du setter avgårde.

Lykke til og god tur!

Flere artikler