Perfekt oppblåsbar sovestol med madrass for uventet besøk

content-marketing

Anbefalt

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Det er alltid hyggelig med overnattingsbesøk, men det er ikke alltid like enkelt å finne en egnet soveplass. Enten det er i boligen din eller det er på hytta er det praktisk å ha en ekstra mulighet for gjestene dine til å sove godt. Men en oppblåsbar sovestol har du en ekstra sitteplass og en ekstraseng som lett settes sammen. Du kan bestille sovestolen på nett og etter kun noen få dager så får du den levert på døren. Sovestolen er behagelig å sitte i samt å sove i og den er enkel å sette sammen.

Når du får sovestolen skal den kun fylles med luft og deretter er det bare å brette den ut slik at den blir som en madrass. Enklere og greiere blir det ikke. Samtidig så er den ikke spesielt kostbar så du slipper å tømme lommeboken fullstendig.

Den oppblåsbare sovestolen koster 749 kroner og du finner den her.

Praktisk og enkel sovestol med egen madrass

sovestol 2

Sovestolen har en helt myk overflate i slitesterkt PVC materiale og er utstyrt med egen koppholder slik at du slipper å strekke deg ut til bordet hvis det står litt langt unna. Når gjesten din skal overnatte vipper du ut sittedelen på stolen og den blir automatisk en madrass som passer til et voksent menneske.

Sovestolen passer like godt på hytta som på gjesterommet og du er garantert å alltid ha et sted hvor gjestene dine kan sove godt og behagelig gjennom natten. Den rengjøres enkelt  med en fuktig klut.

Du kan også pakke vekk hele sovestolen om du ønsker det. Alt du behøver å gjøre er å tømme sovestolen for luft og brette den sammen og pakke den vekk til du trenger den igjen. Sett den sammen igjen når du har behov for det ved å pumpe luften tilbake i sovestolen.

Du kan også kjøpe en oppblåsbar sovesofa om du har mer behov for det.

Ekstra soveplass når du trenger det

sovestol 3

Stolen er praktisk og oppblåsbar og brettes ut til en ekstraseng på et øyeblikk. Den er enkel å oppbevare og enkel å frakte med seg om du vil ha den på hytten eller gi den bort i gave. Den er beregnet til å bruke innendørs og kan fort bli ødelagt om du bruker den ute, spesielt om den står på et underlag som ikke er jevnt og flatt. Stolen og madrassen har en maksbelastning på 100 kg.

Mål på sovestolen ferdig oppblåst

  • Mål, oppblåst (stol): 117 x 100 x 90 cm
  • Mål, oppblåst (slått ut til seng): 117 x 224 x 66 cm
  • Vekt: ca. 5 kg

Det finnes også enkle oppblåsbare madrasser som du bruke når du får både uventet og ventet overnattingsbesøk, men fordelen med en sovestol er at da får du en ekstra sitteplass i tillegg til en ekstra soveplass. En stol som dette passer perfekt i alt fra kollektivet til ungdomsrommet eller i kjellerstuen. Har du liten plass kan den fint pakkes sammen og lagres i et skap eller under sengen. Husk at du må ha en pumpe tilgjengelig for å kunne fylle luft i både stolen og madrassen.

Vil du ta en ekstra kikk på sovestolen så finner du den her. 

Lykke til og kos deg med besøket ?

Flere artikler