Perfekt snacks når høstmørket senker seg

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ingen hemmelighet at mørket senker seg over det langstrakte landet vårt utover høsten, men dette trenger ikke bety slutten på kosen. Tvert imot finnes det en rekke snacks som passer utmerket for deg som vil ha noe ekstra etter en lang dag på jobb.

Snacks som en belønning på slutten av dagen kan være utmerket uansett om du lener deg bakover i godstolen med automater på Unibet Casino – eller skal se en kamp nå som de fleste ligaer endelig er i gang igjen. Den perfekte snacksen er nemlig lett å lage, gir litt ekstra varme og ikke minst smaker det fortreffelig. Her er våre beste forslag til deg som vil kose deg litt ekstra i høstmørket.

For deg som liker fersk bakst

kanelsnurr

Det er nok ingen (kanskje med unntak av danskene) som spiser like mye søt bakst som det vi gjør her hjemme i Norge. Kanskje ikke så rart når duften av nystekte boller og kanelboller er noe av det beste som finnes på høsten. Nystekte boller er utsøkt, og det beste av alt er at du kan lage et brett med boller og ha de gjennom hele uken (om du klarer holde fingrene av fatet så lenge).

Varm de opp i ovnen for deretter å servere med smør og brunost. Dette er så norsk det blir når det kommer til herlig snacks på kveldstid. Skulle du la deg friste kan det også være utmerket å ta med seg noen boller i matboksen – garantert en suksess når man blir sliten på jobb.

For deg som vil ha en sunnere snacks

ost og kjeks

Om du er mer disiplinert enn oss, så vil du kanskje ha snacks som står i stil med et sunt kosthold. Heldigvis finnes det en rekke muligheter også her, så du trenger ikke nødvendigvis spise søt bakst på kveldstid. Tvert imot kan du diske opp med et mangfold av frukt og grønnsaker som nå er i sesong.  

Spesielt plommer, mandariner, granateple og sitrusfrukt begynner å bli smakfullt nå. Det kan også være interessant med et smakfullt grønnsaksfat der gulrot, agurk og dipp står i sentrum. Vil du prøve deg på noe helt annet, så kan frityrstekt blomkål være noe midt i mellom.

Drikker som passer utmerket i høstmørket

kakao

Når høstmørket melder sin ankomst er det gjerne kombinert med at temperaturen ute synker. Spesielt i disse dager med høye strømpriser kan det bli kaldere både på kontor og i boliger. Da vil det fort gjøre seg godt med noe varmt i glasset før man skal sove. De fleste vil ikke drikke kaffe rett før sengetid, men det finnes heldigvis en rekke andre drikker som gjør susen.

Du kan eksempelvis diske opp med et glass kamille te, kakao med krem, eller toddi laget på husholdningssaft. Dette er en søt og utmerket drikk som gir litt ekstra varme i kroppen før man sovner. Spesielt kamille te kan være lurt da dette har en søvngivende effekt, så du kan sovne lettere når du først kryper under dyna for kvelden.

Lykke til og kos deg i høstmørket.

Flere artikler