Robotstøvsuger-Derfor bør alle ha en terskelrampe

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Robotstøvsugere har uten tvil blitt en viktig hjelper i mange hjem. Den rengjør akkurat når det passer deg, og du kan glede deg over å komme hjem etter en lang dag til skinnende rene gulv. Du får robotstøvsugere i mange varianter, både med og uten gulvvask med mopp. Fordelen med en robotstøvsuger med mopp er at den både kan vaske og støvsuge gulvene dine slik at du kan bruke tiden din på noe annet enn å rengjøre. For å få best nytte av en robotstøvsuger lønner det seg å sørge for at du har ekstrautstyr til robotstøvsuger tilgjengelig. Det kan være alt fra terskelrampe, ekstra filter, mopper og børster. Ved å være litt forberedt og sørge for at du tar godt vare på robotstøvsugeren din vil du gi den en lang levetid, samtidig som du slipper å vente hvis det er noe du har behov for.

Det finnes flere robotstøvsugere å velge mellom på markedet og hos tilbehørsbutkken.no finner du ekstra utstyr og tilbehør til Roborock og Dreame robotstøvsugere, samt Dyson og Kärcher. Her finner du også universal terskelrampe og utstyrspakker som sørger for at du får mest mulig ut av robotstøvsugeren din.

Terskelrampe til robotstøvsuger

Med ekstra tilbehør liggende til robotstøvsugeren din er du alltid forberedt hvis noe skulle oppstå./ Tilbehorsbutikken.no

En robotstøvsuger er laget for å komme til på alle gulvflater i hjemmet ditt slik at du er sikret et støvfritt og rent hjem. En robotstøvsuger kan likevel av og til ha litt utfordringer med å komme seg over dørterlsler og andre hindringer. Da passer det perfekt med en terskelrampe. Den sørger for at robotstøvsugeren din kommer seg fra rom til rom helt på egen hånd slik at du slipper å flytte den hver gang den skal videre til neste rom i boligen.

Ønsket med en robotstøvsuger er at den på egen hånd skal kunne manøvrere seg fra det ene romme til det andre. Med en terskelrampe er du sikret at den ikke blir stående fast i overgangen fra ett rom til et annet fordi den ikke kommer seg over dørterskelen, eller andre høye hindringer.

Når trenger du en terskelrampe?

Har du flere hindringer mellom rommene i boligen din vil du ha god nytte av en terskelrampe. / Tilbehorsbutikken.no

Lite er mer irriterende enn å ha en robotstøvsuger som ikke har gjort jobben sin når du kommer hjem. Ofte er dette fordi den har støtt på hindringer den ikke klarer å klatre over, dermed snur den eller blir stående å vippe. Dette kan du enkelt gjøre noe med.

Mange robotstøvsugere klarer å klatre over terskler og overganger som er lave, men over 1 cm kan den fort få litt problemer. Med en terskelrampe gjør du det enkelt for robotstøvsugeren din å komme seg over hindringene slik a den kan rengjøre alle rommene i boligen din uten problemer. Hindringene må derimot ikke være høyere enn 2,5 cm for at du skal få best nytte av en terskelrampe.

Terskelrampe i universalt og tidløst design

Universal terkselrampe som er enkel å montere og som passer inn i de fleste hjem./ Tilbehorsbutikken.no

En terskelrampe fungerer som en liten rampe som plasseres ved dørterskelen, eller ved andre hindringer som ledninger eller overganger mellom rommene i boligen din. Med en  universal terskelrampe i tidløst design har du en rampe til robotstøvsugeren din som passer inn i alle hjem og til alle robotstøvsugere.

Terskelrampe kommer i flere farger og det kan være greit å merke seg at noen robotsøvsugere kan ha litt utfordringer med den sorte fargen. Da bør du vurdere en av de andre fargene, som hvit, gul eller brun.

Terskelrampe kommer med to hjørner og to midtsykker og er enkel å montere. Alt du trenger å gjøre er å plassere rampen inntil dørterskelen og teipe den fast på undersiden ved å fjerne beskyttelsen over teipen som følger med. Enklere blir det ikke.

Med en rampebredde på 68,6 cm er det god plass for robotstøvsugeren til å komme seg trygt og greit over dørtersklene. Terskelrampene er laget av sklisikre materialer som er holdbare og enkle for robostsøvsugeren din å klatre over.

Vedlikehold av robotstøvsugere

Sørg alltid for å ha et ekstra sett med mopper slik at du kan bytte på når noen er til vask./ Tilbehorsbutikken.no

En robotstøvsuger er satt sammen av ulike deler for å sikre en god rengjøring. Med hovedbørster, sidebørster og filter, samt mopper for de støvsugerne som er utstyrt med vask er du garantert et rent og støvfritt hjem.

Hovedbørsten er den som fjerner støv og smuss fra gulv og tepper, mens sidebørstene sørger for at robotstøvsugeren din kommer til i alle kroker og kriker. Filtrene i robotstøvsugeren gjør at luften som slippes ut av støvsugeren er ren og allergivennlig.

Det er ikke mye som skal til for å forlenge levetiden til robotstøvsugeren din. Sørg for å fjerne hår og rusk som kan samle seg rundt børstene og sjekk filteret jevnlig. Hos tllbehorsbutikken.no får du alt du trenger for å ta best vare på støvsugeren din. Her finner du ekstra børster, filter og ulike vedlikeholdssett.

Det er ikke vanseklig å vedlikeholde robotstøvsugeren sin selv. Du merker fort hvis den trenger nye børster eller annet utstyr. Støvsugeren vil bevege seg annerledes og ha problemer med å manøvrere seg rundt.

Mange robotstøvsugere har også en funksjon i appen som sier i fra når skitne eller slitte deler må skiftes. Ved å ha ulike vedlikeholdssett tilgjengelig slipper du å vente lenger enn nødvendig før du får orden på hjemmets beste venn igjen.

Har du en robotstøvsuger med mopp og vask vil det alltid være en fordel å ha noen ekstra mopper liggende. Da kan du fortsatt få rengjort gulvene dine selv om en av moppene er til vask.

Hvor ofte må du støvsuge?

La robotstøvsugeren din gå daglig så har du alltid skinnende rene gulv. /Tilbehorsbutikken.no

Hvor ofte du må støvsuge kommer an på hvor stort behov du har for rengjøring. Har du husdyr som røyter, små barn eller er en av dem som går inne med sko kan du med fordel støvsuge og vaske daglig for å sikre et rent og hygenisk hjem.

Med en robotstøvsuger slipper du å tenke på rengjøringen selv. Planlegg rengjøringen og la roboten gjøre jobben akkurat når det passer deg. Husk å tømme beholderne jevnlig, gjerne daglig, så er du sikret at husets lille hjelper alltid er klar for en ny arbeidsøkt.

En terskelrampe og utstyr til vedlikehold av robotstøvsugeren din sørger for at du får best mulig nytte av støvsugeren din. Du slipper å holde øye med den slik at den kan rengjøre hjemmet ditt også når du ikke er hjemme. Gled deg til å komme hjem til skinnende rene gulv og bruk tiden din på de du er glad i stedet for å gjøre rent.

 

Flere artikler