Robotstøvsuger- din nye beste venn

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Robotstøvsugere har blitt mer og mer populære i mange hjem, og det er ikke uten grunn. En robotstøvsuger er en praktisk og selvgående støvsuger som sørger for et skinnende rent hjem uten at du trenger å gjøre annet enn å planlegge rengjøringen til når det passer deg. Faktisk så har robotstøvsugere blitt så populære at de ofte får egne navn og blir ansett som en stor revolusjon i hjemmet. En robotstøvsuger vil spare deg for flere timer med rengjøring hver uke. Du kommer til å elske følelsen når du kommer hjem og gulvene er både støvsuget og ferdig moppet, bedre kan det nesten ikke bli.

En robotstøvsuger er enkel å bruke og vil gjøre hverdagen din veldig mye enklere. Den kommer med innebygget avfallsbeholder, roterende børste, sidebørster og mopp for vask. Støvsugeren lader seg selv og returnerer til ladestasjonen når dagens arbeid er fullført.

Den fjerner alt av støv, skitt og smuss fra gulv og tepper, helt på egen hånd, enten du er hjemme eller ute på farten.

Det er mange gode grunner for å investere i en robotstøvsuger og vi har tatt en kikk hos Kärcher og sett på hva du bør forvente deg når du skal investere i en ny bestevenn til hjemmet ditt. Her finner du robotstøvsugere som garantert gjør rengjøringen til en lek.

Slik fungerer en robotstøvsuger

En robotstøvsuger er enkel å bruke. Den gjør hele jobben selv./ Kaercher.no

Robotstøvsugere fra Kárcher består av flere ulike deler og komponenter som børster, navigasjonssensorer, filter, beholder for støv og beholder for vann. De kommer også med en egen app som gjør at du kan forhåndsinnstille alt fra mønster den skal bevege seg på og når du vil den skal sette i gang med rengjøringen.

Robotstøvsugere kommer som regel med en hovedbørste og en sidebørste. Hovedbørsten sitter i midten av enheten og brukes til å løfte skitt og støv fra gulvet. Sidebørsten sitter på siden av enheten og brukes til å feie skitt og støv inn mot hovedbørsten.

De fleste robotstøvsugere er drevet av et oppladbart batteri. Batterikapasiteten kan variere fra modell til modell, men modellene fra Kärcher kan jobbe i et par timer på en enkelt ladning.

Her kan du se nærmere på robotstøvsugere fra Kärcher.

Derfor bør alle ha en robotstøvsuger

En robotstøvsuger passer i de fleste hjem./ Kaercher.no

Borte er dagene hvor du måtte haste hjem på fredag for å vaske og støvsuge gulver og tepper. Nå kan en robotstøvsuger gjør jobben for deg. Med muligheten til å programmere støvsugeren til å ta rengjøringen når det passer deg kan du komme hjem til skinnende rene gulv, hver dag, hele uken.

Robotstøvsugeren fra Kärcher er stillegående og kan kjøre i et bestemt mønster som du setter opp. Da kan den rengjøre alle flatene i boligen din etter dine ønsker. Med en kombinert støvsuger som både mopper og støvsuger er du sikret den beste hjelpen og alt du trenger å gjøre er å sørge for at gulvflatene er fri for store hindringer.

En av de smarteste modellene unngår også hindringer for egen maskin, manøvrerer seg fra rom til rom, setter seg selv på lading og forstår forskjellen på gulv og og tepper.

Robotstøvsugeren fjerner enkelt skitt og smuss fra alle gulvflater, både fra tepper, langs lister og langs kantene. Den beveger seg fra rom til rom og forserer små hindringer på egen hånd.

Dette er garantert den beste investeringen du kan gjøre i år. Du vil spare deg for tid og krefter, så kan du gjøre noe hyggeligere mens støvsugeren gjør jobben for deg.

Mopp og støvsuger i ett

Det er fort gjort med søl og bøss. Da passer det perfekt med en robotstøvsuger som vasker og støvsuger./ Kaercher.no

Det er for gjort at gulver tilgrises og skitnes til og har behov for en rask vask. For å få mest mulig glede av en robotstøvsuger bør du ha en som kan både støvsuge og moppe gulvene.

Robotstøvsugere fra Kärcher kan både støvsuge og vaske. Du kan stille inn styrken på sugekraften når den skal støvsuge og vannmengden når den skal moppe. Du får rene gulv på et øyeblikk uten at du behøver å ta frem bøtter og kluter.

Tidsbesparende

Har du annet å gjøre enn å vaske og støvsuge? Da er det perfekt med en robotstøvsuger./ Kaercher.no

En robotstøvsuger vil, uten tvil, spare deg for mye tid og arbeid. De fleste av oss bruker en del timer i uken på rengjøring og med en robotstøvsuger kan du minimere din egen tidsbruk betraktelig. Sørger du for de rette innstillingene og praktiske kjøreplaner slipper du fort å ta de daglige rundene med støvsugeren selv.

Smart rengjøring

Smart robot med sensorer trekker seg tilbake fra farer som trapper./ Kaercher.no

Robotstøvsugere er nette og hendige og passer i de fleste hjem. De er enkle i bruk og det er ikke mye mer du trenger å gjøre enn å tømme beholderen for vann og støv. En robotstøvsuger passer også hos deg som har bolig med ulike nivåer og trapper.

Mange robotstøvsugere har lett for å kjøre utenfor  trapper og avsatser, men hos Kärcher får du smarte støvsugere med sensor som gjør at de oppdager faren og trekker seg tilbake.

Sensorene hjelper robotstøvsugeren med å navigere seg rundt i hjemmet ditt, samt at den kan oppdage hindringer og endringer i høyden.

Robotstøvsuger med innebygget AI objektdeteksjon./ Kaercher.no

Lite er mer irriterende enn en robotstøvsuger som ikke har evnen til å oppdage hindringer slik at den blir stående å stange og pipe uten å bevege seg videre. Den irritasjonen slipper du med en robotstøvsuger fra Kärcher. Den har nemlig innebygget AI objektdeteksjon.

Da vil robotstøvsugeren kjøre rundt og unngå lave gjenstander som sko og ledinger som kan ligge i veien. Da slipper du å fjerne alt som ligger på gulvene før den skal støvsuge og det er heller ingen krise hvis poden har satt fra seg skoene et annet sted enn i gangen. Den unngår også å kjøre inn i vegger og møbler.

Ta livet med ro og la robotstøvsugeren din ta seg av rengjøringen./ Kaercher.no

En smart versjon kan også registrere når den rengjør tepper slik at den sørger for en grundigere og dypere rengjøring. Har du bestemt at den kun skal moppe gulvene vil den unngå teppene fullstendig. Den kjenner faktisk forskjell på tepper og ordinære gulvflater.

Du kan også sjekke fremdriften på rengjøringen med live mapping funksjon. Der kan du se hvilket rom den rengjør, hvor langt den har kommet i prosessen og hvor lang tid den har igjen før den er ferdig med jobben sin. Når jobben er gjort tar den turen tilbake til ladestasjonen og gjør seg klar til neste økt.

Støvfritt og allergivennlig hjem

Med en robotstøvsuger har du alltid et støvfritt hjem./ Kaercher.no

Med jevnlig rengjøring forbedres luftkvaliteten i hjemmet ditt og de fleste robotstøvsugere er utstyrt med et filter som fanger opp små partikler og allergener som støv og pollen.

Perfekt for deg som har både kjæledyr og allergikere i hus. Husk at filteret bør rengjøres og byttes ut med jevne mellomrom for å sikre optimal ytelse.

Rengjøring ved hjelp av appen

Administrer robotstøvsugeren din ved hjelp av appen og benytt deg av alle de flotte funksjonene./ Kaercher.no

I dag finnes det en app for alt, og en app for robotstøvsugere er intet unntak. Kärcher har egen app for sine robotstøvsugere, Kärcher Home Robots. Appen er full av praktiske funksjoner slik at du får rengjøringen helt perfekt til det rette tidspunktet- hele døgnet.

Du kan styre nesten alt på robotstøvsugeren ved hjelp av appen, unntagen tømming av beholderene, det må du gjøre selv. Her har du full kontroll på støvsugeren din uavhengig av hvor du befinner deg.

Følg med på hvor støvsugeren befinner seg og still inn tidspunkter for rengjøring slik at det passer deg. Du kan lage automatisk kart og stille inn individuelle rengjøringsparametere for vask og støvsuging. Den kan også gjøre begge deler, det bestemmer du.

Du kan starte robotstøvsugeren ved hjelp av appen, eller du kan planlegge når den skal starte ved hjelp en egen tidsplan. Du kan også starte den ved å trykke manuelt på start knappen. Her er alt tilrettelagt slik at du får mest mulig ut av din nye beste venn.

Her kan du se nærmere på alle funksjonene i appen.

Gled deg til å komme hjem til en støvfri og ren bolig alle dager i uken, uten at du trenger å gjøre mer enn å planlegge. En robotstøvsuger kommer garantert til å gi deg mer frihet og ikke minst, tid, i hverdagen.

Lykke til!

 

Flere artikler