Sack It- Unike utemøbler i stilfullt og innovativt design

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er få som er så glad i utelivet som nordmenn. Så fort solen titter frem plantes det blomster i krukker, det ryddes og uteplassen gjøres klar for deilige stunder med venner og familie. Nå, mer enn før, blir uteplassen ofte innredet som en forlengelse av stuen. Vi lager oaser og sitteplasser for hyggelige sammenkomster og samvær. Vi velger utemøbler som har lang levetid, og gjerne møbler som kan brukes både inne og ute.

Enten du har en stor hage, en balkong eller en liten terrasse, kan du skape en fantastisk uteplass med riktig planlegging og design. Vi har tatt en prat med Sackit.no for inspirasjon og tips til den ultimate uteplassen for sommeren. Her finner du alt du trenger for en koselig uteplass, enten det er hjemme eller på hytta. I innovativt, dansk design kan du være helt trygg på at du får en fantastisk uteplass hvor du kan nyte en deilig sommer.

Når du skal velge møbler til uteplassen din bør du tenke på både stil og funksjonalitet. Velg møbler som tåler vær og vind, som er enkle å vedlikeholde og som du kan bruke inne og ute. Her kan du kan velge mellom alt fra solsenger og spisebord til sittegrupper og lounge-møbler.

Sittegruppe for små og store uteplasser

Alt du trenger til den perfekte uteplassen./ Sackit.no

Når du skal innrede uteplassen din for sommeren er det viktig å tenke på funksjonalitet og komfort. Sittegruppene fra Sack It er behagelig å sitte i,  kan brukes inne og ute, samt settes sammen slik at de passer perfekt hos deg. Med en modulær sofa kan du tilpasse sofaen til ditt behov. Du kan koble sammen modulene, kombinere dem eller la dem stå side om side.

Sofaene fra Sack It er stabile og rustfrie, samt at de kommer i vann-og støvavisende materiale. Du trenger heller ikke å bekymre deg for om de skal falme i solen da materialet har en høy lysfasthet.

Har du utfordringer med lagring kan du glede deg over at alle sofaene fra Sack It kan stå ute hele året. De tåler alt fra kulde og varme til vær og vind. Hverken det utvendige materialet, eller fyllet vil, mugne og skulle det komme et regnskur er det godt å vite at sofaen er huritgtørkende.

Gled deg til å samle venner og familie til en hyggelig stund på uteplassen din. I behagelige møbler med god sittekomfort kan du være helt sikker på at gjestene dine kommer til å nyte hvert sekund.

Her kan du se nærmere på alle sofa-kombinasjonene fra Sack It. 

Skap koselige områder inne og ute med lounge stoler

Populære lounge stoler fra Sack-it som passer både inne og ute./ Sackit.no

Med unike lounge stoler har Sack It sørget for et design med materialer som er laget for å holde sesong etter sesong. Lounge stolene er designet for å holde formen i mange år fremover og hver stol er satt sammen av to individuelle innerposer og deretter koblet sammen ved hjelp av borrelås. Her får du behagelig støtte i ryggen i et materiale som er godt å sitte i.

Sekkestolene er laget i et flott vannavstøtende materiale i 100 prosent syntetisk olefin. Dette er stoler som garantert ikke går i oppløsning eller mugner. De kan stå ute i all slags vær, i tillegg til at de kan brukes både inne og ute. Bruk stolene ute når solen skinner og ta dem inn når sommeren er på hell. Lag et koselig hjørne i boligen din så har du en perfekt kosestol når vinden uler rundt veggen.

Sekkestolene er fylt med giftfrie EPS-kuler og produsert i syntetisk olefin. Dette er et materiale som sørger for at sakkosekkene holder i mange år fremover. Hvert produkt er helt unikt. Håndsydd med korssting med slitesterk lintråd gjør utseende ekstra iøyenfallende.

Her kan du se nærmere på disse flotte lounge stolene.

Sakkosekk til inne-og ute bruk

Praktiske sakkosekker til både hagen og stranden./ Sackit.no

Er du en av dem som liker å ligge i solen passer det perfekt med en sakkosekk som du kan flytte rundt etter hvor solen er, og som tåler både være og vind. Den kan brukes inne og ute og kommer garantert til å bli en favoritt hos både voksne og barn.

Denne flotte beanbagen er laget i syntetisk og slitesterkt materiale som sørger for at sekken aldri vil falme i solen, samtidig som den kommer til å vare i mange år fremover. Sekken er også vannavisende som gjør at den fint kan stå ute i regnet uten at den blir hverken muggen eller ødelagt.

Sakkosekker er ikke hva de engang var og Sack It har sørget for et eksklusivt design som passer inn i ethvert skandinavisk hjem. De håndsydde stingene med lintråd gjør hver enkelt sekk helt unik hvor ingen er like.

Her kan du se nærmere på disse anvendelige sakkosekkene.

Nyt maten ute

Praktisk og dekorativ spisegruppe. / Sackit.no

En spiseplass utendørs er en flott måte å nyte måltidene ute i frisk luft. Velg en sittegruppe som er værbestandig og som du slipper å flytte rundt ettersom sesongen endrer seg. Plasser gjerne spisebordet under en parasoll eller en markise for å beskytte deg mot solen.

Her finner du det perfekte spisebord i pulverlakkert rustfri aluminium i nydelig skandinavisk design. Bordet står stødig i vær og vind og kan stå ute hele året. Kombiner spisebordet med utendørs spisestoler som glir lett under bordet, eller bruk de nydelige benkene som er designet i samme materialet som bordet. Benkene går lett under bordet og er plassbesparende når du ikke bruker spiseplassen, perfekt for både små og store områder.

Her kan du se nærmere på spisebord fra Sack It.

Skap god stemning med musikk

Sterke høyttalere som tåler et liv ute og som du kan bruke inne resten av året./ Sackit.no

Musikk er en perfekt følgesvenn på uteplassen. Enten det er rolig bakgrunnsmusikk du liker eller du gjerne vil være festens dronning så bør du unne deg en høyttaler som sørger for god lyd og stemning. Med en høyttaler som kan stå både utendørs og innendørs kan du bruke den hele året, uansett sesong.

Høyttalerene fra Sack It er både trådløse og vannavstøtende. De kan brukes i hagen, på terrassen eller på stranden. Koble den til Bluetooth og la rytmene skape liv og røre, eller bruk den når du vil slappe av å høre på lydbok.

Her kan du se nærmere på utvalget av høyttalere hos Sack It. 

Sitt ute i de små nattetimer

Skap den koselige stemningen med lamper med regulerbar styrke. / Sackit.no

Belysning er en viktig faktor når du skaper den ultimate uteplassen. Med batteridrevne lamper slipper du forstyrrende ledninger og de vil gjøre uteplassen din ekstra koselig hele sesongen.

Lampene fra Sack It kommer i tre ulike størrelser og kan brukes både inne og ute. De kommer med hamptau som gjør det enkelt og greit å henge dem opp der du ønsker. Lampene kan brukes både som taklys og vegglys inne, eller du kan henge dem opp ute.

De vil også skape en nydelig stemning hvis du lar dem ligge løst på underlaget eller på bordet.  Det unike designet sørger for at du kan flytte lampene rundt og plassere dem der du trenger dem mest.

Lampene er laget av Polyetylen som gjør dem så sterke at de kommer til å holde i mange år fremover. De tåler både støv, støt og vann, i tillegg til både varme og kulde. Dette er den ultimate lampen for deg som liker å sitte ute på varme sommerkvelder

Her kan du se nærmere på de eksklusive og holdbare lampene.

Sack It- Design og komfort

Stilfulle og praktiske møbler som du kan bruke både inne og ute./ sackit.no

Sack It sørger for at du slipper å gå på kompromiss med design og komfort. Alle møblene  er laget med det for øyet at de skal ha lang holdbarhet og være komfortable å sitte i, samtidig som de har et flott design som virkelig pynter opp i hagen, på terrassen eller inne.

Hos Sackit.no finner du alt du trenger for den perfekte uteplassen for deg og hele familien. Her møter du kundeservice i topp sjiktet hvor kompetanse og tilgjengelighet står i fokus.

Lykke til og god sommer.

 

Flere artikler