Skap stemning i hagen med unik bålpanne i eksklusivt design

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lite som hyggeligere enn å sitte ute rundt varmen en sen sommerkveld eller en frisk vinterdag. Med en flyttbar utepeis og bålpanne kan du sikre deg lange deilige sommerkvelder og hyggelige stunder når vinteren har meldt sin ankomst. En flyttbar bålpanne er perfekt både hjemme i hagen eller på terrassen på hytten. Det er mye å velge mellom der ute og husk at en bålpanne eller utepeis blir som et ekstra smykke i hagen din.

En bålpanne er et ildsted som flytter bålet fra bakkenivå og sørger for et sikrere bål samt at den minsker sannsynligheten for at flammene kan bre seg. Når du fyrer i en bålpanne kan du bruke den veden du har tilgjengelig, men sørg for at den er tørr. Selv om du kan bruke alle typer ved vil du få best resultatet hvis du fyrer med bjørk. Bjørkeved sørger for lite gnister og minimalt med røyk.

Vi har tatt en prat med Hotmegastore.no som kan skilte med et fantastisk utvalg av både pålpanner og utepeis og som har gitt oss noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe en bålpanne.

Gjør uteplassen din ekstra lun og koselig

Q flame 1

En pålpanne blir som et ekstra designelement i hagen eller på terrassen din og vil gjøre uteplassen ekstra koselig og sjarmerende. Med en peisbolle i kvartsglass er du garantert en stemningsfull kveld.

Gi uteplassen ekstra liv med unikt design

Vil du ha en bålpanne på terrassen eller i hagen bør du velge en som ser flott ut selv når den ikke er i bruk. En peisbolle er et lekkert designelement som vil pynte opp uteplassen din både alene og når den er i bruk. Den har et grovt ytre som ikke er gjennomsiktig, men når du fyrer i den vil bollen få et vakkert orange lys fra flammene som virkelig skaper en unik atmosfære.

Nyt varme og hygge ute hele året

Det kan fort bli noen timer i hyggelig lag rundt en bålpanne og da bør du sørge for at den er av god kvalitet og har et unikt design. Peisbollen tåler helt opp til 1300 grader og er sterk og robust. Bollen har høye kanter så du kan trykt legge én og én vedkubbe i bollen. Med sitt flotte design sørger bålpannen for at du kan du sitte i mange timer å nyte varmen ute hele året.

Utekos på hytten eller hjemme

Å sitte ute foran varmen er noe mange av oss setter stor pris på enten det er hjemme eller på hytten. Noen har bruk for en romslig bålpanne mens andre klarer seg med en mindre en. En peisbolle kommer i flere ulike størrelser slik at du er garantert en som passer hos deg.

Enkel rengjøring

Har du en bålpanne bør du sørge for å tømme den for aske med jevne mellomrom. Noen bålpanner fortjener også en vask en gang i blant. Med en peisbolle er rengjøringen gjort raskt og enkelt. Den er glatt på innsiden slik at den er enkel å rengjøre med lunkent vann  når den er helt kald. Sørger du for å gi den en vask i ny og ne er du alltid sikret det vakre lyset som skinner gjennom når den er i bruk.

Plassering og bruk

Du kan plassere utepeisen og bålpannen der det passer best, men du bør sørge for at den ikke står i nærheten av noe brennbart som flammene kan ta tak i. Samtidig bør den stå på en underlag som er brannsikkert. Plasser den gjerne på et underlag av stein, grus eller sand. Vil du ha den på terrassen kan du sette den på noen flate skiferstein eller lignende. Husk at en utepeis og bålpanne kun skal brukes ute og du må ikke la den brenne uten at du er til stede.

Når du handler bålpanne på nett bør du sørge for å handle på et sted som har rask levering og godt utvalg. Hos hotmegastore.no kan du glede deg over et stort utvalg og unik kompetanse.

Med muligheten får å kunne nyte mange hyggelige kvelder ute vil en peisbolle i kvartsglass sette prikken over i´en. Den blir som et smykke i hagen din samtidig som den gir et helt fantastisk vakkert lys og varmer godt.

Vil du se nærmere på denne nydelige bålpannen så finner du den her. 

Med ønske om mange fine kvelder med de du er glad i ?

Flere artikler