Skreddersydde gardiner på nett til gode priser i luksuriøst design

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ikke alltid det skal så mye til for å få en endring i hjemmet. Enten du ønsker en ny stil, en lunere stemning eller vil skjerme for solen er gardiner en perfekt løsning. Det er også mange av oss som har sofa fra IKEA og av og til blir vi lei både farger og mønster. Da kan du faktisk bytte trekk på sofaen din, noe som er både bærekraftig og bra for lommeboken. Det er noen valg du må ta når du skal investere i nye gardiner på nett og vi har sett litt på hva du bør tenke på. Hos Dekoria.no kan du velge mellom en mengde stoffer, størrelser og design, hvor du kan få alt skreddersydd til dine bestemte mål. Bedre og enklere blir det ikke. I tillegg er det rask levering slik at du kan gjøre endringer i hjemmet ditt akkurat når det passer deg uten at du trenger å vente i lange tider.

Dekoria.no er eksperter på både trekk til IKEA møbler, gardiner, liftgardiner, sengetepper og matchende pynteputer. De har et bredt utvalg slik at du kan få alt du trenger -skreddersydd på mål. Med alt på ett sted kan du mikse og matche stoffer til gardiner, puter og møbler, slik at du alltid har muligheten til å skape din unike stil.

Hva slags gardiner trenger du?

Nydelig skreddersydde gardiner løfter inntrykket i alle rom. / Dekoria.no

Det finnes mange gardinmodeller å velge mellom og det første du bør gjøre når du skal finne nye gardiner til hjemmet ditt er å finne ut hvor du skal ha dem og hva slags gardiner du har behov for.

Ønsker du deg lystette gardiner til soverommet, eller kanskje solskjerming til stuen? Med gardiner til boligen din kan du velge mellom alt fra klassiske gardiner og liftgardiner til rullegardiner. Med ulike gardinmodeller i hjemmet ditt får du et helt personlig preg som passer inn hos deg.

Lystette modeller skjermer for solen og gjør det lunt og koselig. / Dekoria.no

Ulike tekstiler har ulik tetthet slik at du kan velge mellom gardiner som slipper inn mye eller lite sol. Du trenger ikke lenger ha sorte og tunge gardiner på soverommet for å slippe lyset som siver inn en tidlig sommermorgen. Nå kan du velge stoffer som er lyse og flotte, og som fortsatt er lystette slik at du kan stenge lyset ute når det er behov for det.

Det kan også være en en fordel å kunne stenge lyset litt ute hvis du har TV eller skjerm plassert slik at det fort blir gjenskinn i skjermen. Mange lystette gardiner har også lyddempende effekt. Perfekt for deg som kanskje bor i et område med en del støy.

Med tynne gardiner får du et luftig inntrykk samtidig som du får inn dagslyset. / Dekoria.no

Tynne gardiner som slipper inn en del sol passer godt i de rommene hvor det er viktig for deg at det naturlige lyset får slippe til. Vi har mange måneder i året hvor det er ekstra mørkt ute og da er det godt å få inn litt naturlig lys de timene vi har tilgang på det. Tynne gardiner er også flotte på sommeren, og du kan med fordel kombinere både tykke og tynne varianter.

Her finner du alle typer gardiner du kan velge mellom 

Farge, mønster og stil

Velg mønster og farger på gardinene dine slik at det passer inn i din allerede eksisterende stil./ Dekoria.no

Med et stort og godt utvalg har du muligheten til å få spesialtilpassede gardiner som passer stilen du allerede har. Match gjerne gardinene med både farger og mønster du har på resten av interiøret ditt.

Mange velger å ha ulike gardiner til ulike årstider, og som er tidløse. Tar du godt vare på gardinene dine kan du ha dem i lang tid fremover og gjøre endringer i hjemmet ditt som er tilpasset både sesong og humør.

Du får liftgardiner i en mengde stoffer og til ulike vinduer. Velg det som passer hos deg. /Dekoria.no

Bestem deg også for om du ønsker en klassisk variant med faller i folder, med rynker eller som henger elegant ned mot gulvet. Du kan også velge liftgardiner som du kan heise opp og ned etter hvor høyt eller lavt du vil lifgardinen skal henge.

Er du usikker på hvilke farger eller mønster som passer inn hos deg? Da bør du bestille gratis stoffprøver så får du en bedre oversikt. Da kan du enklere tilpasse gardinene til den stilen du allerede har.

Lengden på gardinene

Med skreddersydde gardiner kan du velge akkurat den lengden du ønsker. / Dekoria.no

Det har lenge vært en trend med lange gardiner, gjerne at de flyter litt ut over gulvet. Men en gardinlengde som som slutter rett over gulvet er ofte det mest praktiske. Du kommer lettere til med støvsugeren og det er enklere å holde gulvene rene. Lange gardiner blir ofte brukt på soverommet og i stuen og gir en ekstra flott effekt.

Skreddersydd liftgardin i det mønsteret eller fargen du ønsker. / Dekoria.no

På kjøkkenet eller i rom som har møbler foran vinduet pleier man som regel å ha gardiner som slutter ved vinduskarmen. Men også her finnes det en mengde med varianter å velge mellom. Du kan ha gardiner som slutter ved vinduskarmen, liftgardiner, eller cafegardiner.

Her finner du alt av gardiner hos Dekoria.no

Skreddersydde gardiner på mål

Skreddersydde gardiner i ønsket mønster og lengde med waveband./ Dekoria.no

Det er ikke alltid like enkelt å finne gardiner som passer til vinduene, spesielt hvis du har vinduer med ukurante mål. Da passer det perfekt med skreddersydde gardiner, som er sydd etter dine mål. Du kan få både liftgardiner og klassiske gardiner sydd på mål.

Dekoria.no guider deg gjennom oppmålingen, gjerne over telefonen. Det finnes også en veiledning under hvert produkt slik at det skal være enklere for deg å finne de riktige målene.

Her finner du alt av skreddersydde gardiner med waveband.

Oppheng og kroker

Skreddersydde gardiner som du kan tilpasse opphenget du har fra før ./ Dekoria.no

Med oppheng til gardinene dine kan du velge mellom maljer, skinner eller ringer. Hva du ønsker kommer an på den løsningen du allerede har, eller ønsker deg.

Her finner du alt du trenger av oppheng og kroker

Hvor mye koster skreddersydde gardiner?

Skreddersydde gardiner som passer i alle rom og du kan velge både lengde og mønster. /Dekoria.no

Hvor mye du må betale for skreddersydde gardiner på nett avhenger av stoffet du velger, designet, lengden og antallet. Du får raskt muligheten til å se prisen når du skal bestille  på nett. Når du har lagt inn målene, antall, design og mønster vil du se hvor mye de nye gardinene vil koste deg.

Fordelen med å kjøpe gardiner på nett hos Dekoria.no er at de har fantastisk kvalitet med godt håndverk til gode priser. Kjøper du kvalitet er du sikret at gardinene dine holder i lang tid uten at de hverken falmer eller blir ødelagt.

Her finner du hele utvalget hos Dekoria.no

Stoff i metermål

Stoffer i utallige varianter i metervare slik at du kan lage alt du drømmer om. / Dekoria.no

Er du glad i å sy? Da finner du en mengde med flotte stoffer hos Dekoria.no som du kan bruke til både gardiner og andre spennende sy-prosjekter. Her finner du stoffer i ulike farger og mønstre som passer til det aller meste.

Her finner du alt av stoffer i metervare

Trekk til IKEA sofa

Få ny IKEA-sofa med skreddersydd trekk som passer til stilen i hjemmet ditt. / Dekoria.no

Hos Dekoria.no får du skreddersydde gardiner på nett til gode priser, men du får også skreddersydde trekk til ulike sofa modeller fra IKEA. Dekoria.no har nemlig spesialisert seg på å sørge for at alle som har en sofamodell fra IKEA fint kan fornye den uten å være nødt til å investere i en helt ny sofa.

Alt du trenger å gjøre er å velge stoff og oppgi hvilken modell du har, og på et blunk har du helt ny sofa. Perfekt både for lommeboken og miljøet.

Her finner du alt du trenger å vite om trekke til IKEA sofa

Flere artikler