Slik blir du helten på festen med hjemmelaget Sukkerspinn

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Lite minner oss om tivoli, sirkus og moro slik som det sukkerspinn gjør og nå kan du faktisk lage det hjemme. Du kommer virkelig til å imponere på festen med hjemmelaget sukkerspinn. Enten det er din egen fest eller bursdagsfesten til ungen så kommer du garantert til å fremstå som den ultimate verten eller vertinnen. Ingenting lager bedre stemning enn skikkelig sukkerspinn! Regnet kan øse ned og det kan være trangt om plassen, men med sukkerspinn kommer du garantert til å imponere.

Vi har i lange tider tenkt at sukkerspinn kun er noe som hører til i fornøyelsesparker og på tivoli, men nå er de tidene forbi! Dette kan du glede deg til.

Slik lager du sukkerspinn hjemme

sukkerspinn

Nå har vi sittet hjemme og holdt avstand i over ett og et halvt år, så nå som samfunnet åpner opp er det jammen i meg verdt litt ekstra feiring. Når vi skal holde selskap enten det er for oss voksne eller for barna så ønsker vi alle å gjøre det så vellykket som mulig. Et av triksene for en vellykket fest er å pimpe den opp med noe som ingen regner med vil komme, som for eksempel hjemmelaget sukkerspinn.

Det er slettes ikke vanskelig å lage sukkerspinn, men du trenger en «dubbditt» for å få det til. Du trenger en egen sukkerspinn-maskin, og heldigvis har vi funnet en som fungerer helt utmerket på Coolstuff til rett over fire hundre kroner. Den er ikke vanskelig å bruke og gjør virkelig jobben så det suser.

Dette trenger du:

  • sukker
  • papirkjegler
  • sukkerspinn maskin

Slik gjør du:

1 Sett maskinen i kontakten og la den varmes opp.

 

2 Når maskinen er klar har du i én ss med sukker og lar maskinen gjøre jobben.

 

3 Ta frem papp-kjeglene og fang sukkerspinn trådene som maskinen lager. Dette kan være litt vanskelig første gangen, men du får fort dreisen på det.

 

Sett sukkerspinnene klare til gjestene dine eller la dem prøve å lage sitt eget sukkerspinn, det vil garantert være en suksess. Sukkerspinnet du lager hjemme blir ikke like enorme som de du kjøper på tivoli, men de blir garantert bra nok.

Rengjøring

Husk at sukker uansett tilstand fort kan bli seigt når det havner på både hender og kjøkkenbenken. Husk å vaske både utstyret og kjøkkenet etter noen runder med gøyale sukkerspinn. Selv om det kan bli litt klissete er det faktisk vell verdt moroa.

Maskinen bør rengjøres etter hver gang du er ferdig med å bruke den. Ta fra hverandre delene og rengjør dem godt før du setter maskinen klart til neste gangs bruk.

Alle liker vi det som bringer med seg gode minner og tanken på når livet var ukomplisert og enkelt. Sukkerspinn er virkelig noe de alle fleste forbinder med moro og det er ikke vanskelig å få til.

Lykke til og gled deg til mye moro ?

 

Denne artiklene inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.

Flere artikler