Slik dekorerer du kaker som en mester

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lite som kjennes bedre enn duften av ny-bakst i hjemmet. Du trenger ikke være en proff for å lykkes med kaker og bakverk, men det er en fordel med riktig bakeutstyr. Du har sikkert sett bilder, eller matprogram, hvor kaker og annet bakverk pyntes etter alle kunstens regler med utsyr du aldri finner på hverken matbutikken eller andre steder. Vi har nå funnet alt du trenger for å diske opp med de lekreste kaker med glasurer, fondanter og farger du bare har kunnet drømme om. Alt på ett sted med rask levering og markedets beste utvalg og priser. Caketime.no har etter flere års drift etablert seg som et markedets beste leverandører av bakeutsyr på nett til deg som elsker å bake.

Caketime.no kan skilte med utstyr som virkelig kommer til å sørge for prikken over i ´en på kakene dine. Her finner du også ferdige blandinger til alt fra donuts til makroner. Baksten blir perfekt hver gang og smaker himmelsk. Vi har tatt en kikk på utvalget og blir uten tvil fristet til å lage mer enn sjokoladekake i langpanne.

Slik dekorerer du kaker og cupcakes som imponerer

Er du en av dem som pynter kakene med kokosmasse og strøssel? Med det rette utstyret kan du lage imponerende kaker som virkelig vil skille seg ut på kakebordet. Å dekorere kaker kan virke vanskelig og tidkrevende, men med riktig utstyr og enkle teknikker vil du bli overrasket over hva du kan få til.

Si det med sjokolade

sjokoladekake

Lite smaker bedre enn sjokolade, men blander du kake og sjokolade så blir det hele helt perfekt. Hos Caketime.no finner du sjokolade som smaker av frukt og bær i en nydelig rosafarge, hvit sjokolade, karamell sjokolade og mørk sjokolade. All sjokoladen kommer i små biter som du kan hakke eller smelte. I tillegg er sjokoladen av beste kvalitet.

Med sjokolade kan du lage flotte kunstverk som imponerer uten at du trenger å være proff av den grunn.

Enkle seil som gir et fantastisk uttrykk

Karamell

Med smeltet sjokolade av beste kvalitet kan du lage alt fra egne sjokoladeplater til enkle «seil» som kan settes på både kaker og muffins.

Smelt sjokoladen og smør et lag på et silikonunderlag med en kniv eller en liten spade. Når sjokoladen har stivnet knekker du opp sjokoladen og får fine avlange biter som passer perfekt til kaker og cupcakes for et litt kreativt uttrykk.

Her finner du de deilige og gylne sjokolade-karamell bitene.

Rosa sjokolade med slående effekt

rosa sjokolade

Du visste det kanskje ikke, men du kan få tak i rosa sjokolade som er helt uten fargestoffer. Fargen kommer fra kakaobønnen og gir en fantastisk smak av frukt og bær. Denne sjokoladen kan du bruke til det aller meste og vil gi en fantastisk effekt.

Alt fra seil som du knekker opp, til smeltet sjokolade i egne former, eller du kan la smeltet sjokolade renne over kaken som vil gi en imponerende effekt. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Her finner du rosa sjokoladebiter som kan både hakkes og smeltes.

Enkelt, men vakkert

kake med rennede sjokolade

Kake med rennende sjokolade ser utrolig proft ut, men det er super enkelt å få til. Smelt sjokolade og hell over kaken og la det stivne ettersom det renner nedover siden på kaken. Dryss over hakket sjokolade, eller la den være som den er.

Alt kan smeltes

kake med ringling

Husk at du kan gjøre det hele så enkelt som mulig ved å hakke sjokoladen og drysse det over både kaker og cupkakes for slående effekt. Du kan også smelte sjokoladebitene og deretter bruke en skje og»ringle» den smeltete sjokoladen over kaken din.

Du tar skjeen i den smeltede sjokoladen og holder skjeen vannrett slik at litt av sjokoladen renner av. Deretter tar du skjeen og drar den frem og tilbake over bakverket ditt. Da vil du få flotte striper og det hele ser veldig proft ut. Det ser spesielt flott ut på desserter med f.eks iskrem. Vil du gjøre det enda enklere så kjøper du ferdig sjokoladekrøller, helt perfekt.

Her finner du hele utvalget av sjokoladebiter av beste kvalitet.

Med sjokoladeformer kan du virkelig imponere

sjokoladeformer

Investerer du i noen sjokoladeformer kan du lage alt fra pynt til kaker og cupakes til små sjokoladebiter og konfekt som du kan gi bort i gave. Alt du behøver å gjøre er å smelte sjokoladen og ha det i formene. La det hele stivne og det er klart til å både brukes og spises.

Vil du skape ekstra smak og effekt kan du ha ekstra godbiter i sjokoladen før den smelter. Her kan du bruke alt fra kakestrøssel til nøtter, tørket frukt og bær.

Her finner du sjokoladeformer i ulike varianter. 

Sukkerpasta som forenkler jobben

Sukkerpasta og fondanter er perfekt å bruke når du vil lage små figurer eller dekke en hel kake. Sukkerpastaen kommer i flere ulike farger så her er det bare å slå seg løs og la fantasien flomme.

Heldekkende kaker og figurer med sukkerpasta

kaker med fondant

Når du har laget en kake kan du dekke den med ferdig laget og farget sukkerpasta. Den er enkel å jobbe med og du kan lage alt du måtte ønske. Med noen flotte kakeutsikkere kan du lage små figurer som alt fra sommerfugler til blader på et blunk. Alt du behøver å gjøre er å kjevle ut sukkerpastaen og sette i gang å lage unike kunstverk.

Kna sukkerpastaen godt og kjevle den ut slik som du ville gjort hvis du skulle lage et marsipanlokk. Bruk gjerne litt melis på bakeunderlaget så sukkerpasta-deigen ikke setter seg fast. Legg den ferdige leiven over på kaken og sørg for at den sitter godt.

Her finner du sukkerpasta i alle farger og varianter.

En verden av farger

Å pynte kaker med glasur sørger for flotte kunstverk uten at du trenger å være en konditor. Du kan få tak i farger i alle varianter og du kan lage de flotteste kakene på et blunk.

Oljebaserte farger gir perfekte farger

cupcakes

Vil du virkelig imponere bør du sørge for å lage kaker og bakverk med farger. Med en oljebasert matfarge kan du tilsette farger til alt fra smørekremen til fondanten og du kommer til å elske resultatet.

Mange vanlige konditorfarger fungerer best i glasur uten fett eller olje. Men denne matfargen kan med hell brukes i alle glasurer og toppinger som inneholder mye fett og olje. Her er det bare å glede seg. Husk at fargen utvikler seg litt over tid så prøv deg frem til du har den fargen du vil ha.

Her finner du alle fargene som kommer til å løfte baksten din.

Husk at du også kan farge sjokolade og for beste resultat bør du bruke en fargebooster. Det er ikke en farge, men en booster som sørger for at du får fargen du ønsker. Denne er spesielt god til farger som ikke så effektive.

Her finner du fargeboosteren.

Ta frem kunstneren i deg

kake med tekst

Visste du at du kan både tegne og male på kaker og kjeks? Med spiselige fargepenner kan du tegne alt du måtte ønske. Du kan få presise konturer og og fargelegge hele motiver slik at du virkelig kan vise frem den kunsteriske siden din.

Lite er mer moro enn å lykkes på kjøkkenet og fargepenner hever all dekorering til et helt nytt nivå. Pennen er enkel å bruke og det er ikke mye trening som må til før du har dreisen på det. Pennen kan også brukes til å skrive alt fra navn til små hilsener. Hva med å f.eks lage hjemmelagede bordkort? Gjestene kommer garanter til å bli imponert.

Her finner du de unike fargepennene.

La det drysse

Vil du imponere uten å bruke alt for mye tid så er kan du lage flotte kunstverk ved hjelp av kakestrøssel. Det er ikke mye som skal til for å lage flotte kaker og bakverk ved hjelp av litt smakfull strøssel.

Hvis du trodde at kakestrøssel kun er strøsselet du finner i matbutikken så har du virkelig gått glipp av noe, for hos Caketime.no finner du en verden av farger og smaker du aldri har sett maken til.

kaker med strøssel

Gjør det enkelt å flott ved å smelte litt sjokolade og dryss over kakestrøssel. Resultatet blir imponerende flott i tillegg til at det smaker søtt og godt. Bruk gjerne ulik strøssel slik at ingen av kakene dine blir like.

Kake med strøssel

Vil du virkelig ta frem din kunsteriske side kan du toppe kunstverkene dine med kakestrøssel i ulike farger, former og varianter.

Her kan du boltre deg i en verden av smakfull og fargerikt kakestrøssel

Utstyr som gjør jobben enklere for store og små

For å lykkes på kjøkkenet er det en fordel å ha riktig utstyr. Med det rette bakeutstyret vil du få det aller beste resultatet. Med riktig bakeutstyr kan du glede deg over å la kreativiteten komme til sin rett og er perfekt for både store og små med ekte bakeglede. Vi har tatt en kikk på det bakeutstyret som du bør sørge for å ha i hus.

Bakematte

kjeks bakematte

Med en bakematte i silikon vil du kjapt og greit ha et godt underlag når du skal kjevle og lage kunstverkene dine. Denne kan du også bruke i ovnen i stedet for bakepapir. Den rengjøres enkelt med en fuktig klut.

Her finner du denne bakematten i silikon. 

kakeformer

kakeformer

Med kakeformer så får kakene dine den formen som du ønsker og du får former som lager alt fra figurer til runde og firkantede kaker. Når du bruker kakeformer så kan du lage mange ulike figurer uten at du trenger å lage dem fra bunnen av ved å forme hver kake. Investerer du i noen gode former så vil du ha dem nesten livet ut.

Her finner du hele utvalget av kakeformer. 

kakeutstikkere

kakeutstikkere

Med kakeutstikkere kan du pynte kakene dine med flotte figurer samtidig som de kan brukes til å lage både kjeks og pepperkaker. Et allsidig verktøy når du skal både pynte og lage kaker.

Her finner du hele utvalget av kakeutstikkere. 

sprøyteposer med tipper

muffins

Med sprøytepose med ulike tipper kan du enkelt og greit pynte kakene og cupcakene dine. Bruk den tippen du liker best og fyll sprøyteposen med glasuren og sett i gang. Resultatet vil bli fantastisk. Du kan også bruke dette utstyret til å sprøyte ut deigen til blant annet makroner.

Her finner du både sprøyteposer og tipper.

Kjøkkenvekt

kake vekt

Noe av det viktigste du må ha på kjøkkenet for et vellykket bakeresultat er en god kjøkkenvekt. Uten en kjøkkenvekt så hender det ofte at man baker litt på slump og det er ikke alltid det er like heldig. Det kan også være vanskelig hvis oppskriften er på engelsk, men med en god kjøkkenvekt med alt av måleenheter så slipper du det problemet.

Her finner du den perfekte kjøkkenvekt.

It’s all about a balancing act between time, temperature and ingredients: That’s the art of baking. – Peter Reinhart.

 

Å handle bakeutstyr på nett er en behagelig prosess. Du kan bruke den tiden du ønsker og finne akkurat det du trenger til ditt kjøkken. Hos Caketime.no får du varene levert raskt og de står alltid klare til å hjelpe deg om du skulle stå fast eller ha noen spørsmål.

Lykke til med bakeprosjektene, dette klarer du ?

logo

Flere artikler