Slik lager du de populære Reese´s Peanut Butter Cups hjemme

content-marketing

Anbefalt

Du har kanskje smakt disse fantastiske munnfullene som er pakket med peanøttsmør og sjokolade? De er super populære i mange av verdens land og så dagens lys i Pennsylvania i 1928 og ble opprinnelig kalt for «penny cups» fordi de kostet kun én penny stykke. I Norge er disse herlighetene å få tak i ved utvalgte butikker, men nå kan du lage dem hjemme om du vil.

Hjemmelagede Reese´s peanut butter cups tar ikke lange tiden å lage og skal kun stå en times tid i kjøleskapet før de kan nytes. Disse er mektige og ubeskrivelig gode, du kommer til å lage dem igjen og igjen.

Slik lager du herlige peanut butter cups hjemme

Reeses-Peanut-Butter-Lovers-Cups

Disse utrolige gode peanøttsmør- og sjokolade kjeksene lages egentlig med Graham Crackers, men du kan bruke kornmo kjeks eller bixit. De trenger lite forberedelser og lages på en kjapp time. Vi lager dem i papirformer til muffins og setter dem i en muffinsform av stål eller silikon. Disse er perfekte som små gaver eller som litt ekstra kos en lørdagskveld.

Dette trenger du:

 • 10 stk kornmo eller bixit kjeks
 • 2,5 dl melis
 • 3 dl smeltet peanøttsmør
 • 300 g melkesjokolade

Dette trenger du:

 1. Ta frem en muffinsform av stål eller silikon og sett i muffinsformer av papir i hvert hull i formen.
 2. Knus kjeksene og bland sammen med melis og mykt peanøttsmør. Du kan varme peanøttsmøret i mikrobølgeovnen i 40 sekunder. Bland det hele godt sammen.
 3. Smelt sjokoladen til den er flytende.
 4. Ha en spiseskje med smeltet sjokolade i hver muffinsform og la det flyte ut i formen.
 5. Ha en stor spiseskje med peanøttsmør blandingen over sjokoladen i formene.
 6. Topp hver form med et siste lag med smeltet sjokolade. Her har du har lov til å være litt raus.
 7. Sett kaldt i kjøleskapet i én time. Sørg for at de hjemmelagede peanøttsmør kjeksene har satt seg skikkelig før du tar dem ut.

Disse passer perfekt som gaver til noen du er glad i, eller rett og slett bare som noen vanvittig gode snacks til deg selv.

Lykke til og kos deg ?

 

Flere artikler