Slik lager du nystekt pannebrød på under 5 minutter

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er fort gjort å gå tom for brød og da passer det perfekt å lage et pannebrød på kun noen minutter. Nystekt pannebrød kan du lage både til frokosten og til matpakken. Du kan også ha i litt hvitløk og toppe det med litt revet ost, da får du nystekt hvitløksbrød. Nystekt brød smaker nydelig til alt fra suppe til gryterett. Dette brødet går så raskt å lage at du kan ha nystekt brød hver eneste dag.

Server det nystekte brødet med deilig pålegg så får du en sandwich du kommer til å elske. Brødet trenger ikke å hvile etter at det er stekt, du kan trygt spise det med en gang.

Slik lager du pannebrød på under 5 minutter

pannebrød

For å lage et sikkelig godt pannebrød er det ikke mange ingrediensene du trenger, og ikke trenger det å heve heller. Dermed vil du ha et fiks ferdig brød klart på noen minutter. Bedre blir det ikke. Et pannebrød stekes i stekepanne akkurat som du gjør med pannekakene, og det er ferdig når det er gyllent.

Husk at dette pannebrødet ikke blir tykt slik som vanlig brød, men kan minne litt mer om grove tortillas. Lag en sandwich med flere lag så får du følelsen av vanlig brød. Dette er mettende og smaker veldig godt. Lag gjerne litt ekstra som du kan fryse ned.

Dette trenger du til to porsjoner:

  • 120 g hvetemel
  • 6 cl kaldt vann
  • 1 ss olivenolje
  • 0.5 ts bakepulver
  • 0.5 ts natron
  • litt salt

Slik gjør du:

  1. Ha hvetemel, bakepulver, natron og salt i en liten bakebolle og tilsett det kalde vannet
  2. Kna deigen sammen for hånd i ca. 1 minutt og del deigen i to.
  3. Kjevle ut hver del av deigen til tynne leiver.
  4. Ha litt olje i en varm panne og stek på hver side til det har fått litt farge.

Pannebrød kan serveres nystekt, men de kan også være en del av matpakken din. Server med deilig pålegg og grønnsaker, du kommer til å elske det.

Smakelig måltid ?

 

Flere artikler