Smaken av Lykke fra Norges Beste Fudgemakeri

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Med kjærlige hender og kreative smaker blir fudge fra Smaken av Lykke til. Ansett og omtalt som Norges beste Fudgemakeri. Fudge kan best beskrives som deilige og mye karameller og hos Smaken av Lykke er hver fudge pakket med både kjente og unike smakskombinasjoner. Her kan du få alt fra nydelige gavepakninger til fudgeblokker med dine favorittsmaker. Du kan også bestille fudge til noen du er glad i og få det sent direkte til en venn som du synes fortjener en oppmerksomhet i hverdagen.

Fudgen du får er håndlaget og helt fersk og du bør oppbevare den i en lukket boks. Den er holdbar i seks til åtte uker og hver fudgeblokk har en vekt på 115 til 130 gram. Den er fyldig og mektig og du kommer garantert til å elske den. Vi har vært så heldige å få smake på utvalget til Norges beste fudgmakeri og det er ikke tvil om at dette er Norges beste fuge! Vi har funnet frem litt av utvalget som fudgemakeriet har å by på og du bør virkelig ta en kikk på alle disse lekre godbitene.

Salt Mokka

Fudge 1

Denne fantastiske fudgen smaker av fyldig sjokolade, deilig karamell, smakfull kaffe og et hint av havsalt. Den passer perfekt som et førstagangskjøp og hele familien kommer garantert til å elske den.

Vil du se nærmere på denne fristelsen så finner du den her. 

Fudge med salt lakris

Fudge 2

Er du en av dem som elsker lakris og salte rustne padder? Da er denne for deg. Denne har en herlig og smakfull kombinasjon av salte smaker med biter av salte og rustne padder. Denne fudgen kommer garantert til å få ben å gå på av alle som elsker lakris med det lille ekstra.

Her finner du denne unike lakrisfudgen. 

Den perfekte gaven

Fudge 4

Denne pakken er den ultimate gaven til en du er glad i. Her kan du velge 10 ulike biter med klassisk engelsk fudge. Velg 10 ulike, eller like, favorittsmaker og få over 1 kilo med helt unik og ubeskrivelig smakfull fudge. Du kommer til å elske denne pakken som har alle smakene du ikke få nok av.

Vil du se litt nærmere på denne smakfulle pakken så finner du den her. 

En rosa drøm

Fudge 12

Denne vakringen er intet annet enn fullstendig fantastisk. Denne rosa fudgen gjør deg glad langt inn i sjelen. Med smaken og duften av jordbær samt fløte får du umiddelbare assosiasjoner til sommer, sol og iskrem. Et perfekt valg en mørk høstkveld og ikke minst en sikker vinner for barn i alle aldre.

Den rosa herligheten finner du her.

Ekte salt karamell

Fudge 3

Karamellfudge kan vi virkelig ikke få nok av og denne smaker av herlig fløte, myk karamell og deilig Maldonsalt. Bedre blir det ikke. Fudgen er myk som smør og smelter på tungen og etterlater en smak av en annen verden. Er du usikker på om fudge er noe for deg? Da bør du definitivt prøve denne.

Ekte fudge med smak av karamell, fløte og havsalt finner du her. 

Frisk sitronfudge

Fudge 11

Deilig, knallgul, frisk sitronfudge som umiddelbart vil minne deg om sol, sommer og paraplydrinker. Den passer perfekt som en avslutning til et salt måltid eller som en frisk nytelse når du måtte ønske det.

Her finner du den knallgule og friske sitronfudgen.

Fudge med smak av kirsebær og lakris

Fudge 13

Fudge med smak av sommerlige kirsebær som ligger i lag med lakrisfudge. Det hele gir en perfekt blanding av salte rustne padder, kirsebær og salt lakris. En skikkelig smaksbombe av unike smaker som passer himmelsk godt sammen.

Her finner du denne fantastiske smakskombinasjonen.  

Myk kaffe-og pepperkakefudge

Fudge 14

Deilig pepperkakefudge med smak av kaffe som minner deg om når du dypper en nystekt pepperkake i god og varm kaffe. Her får du pepperkakefudge og espresso i en perfekt balanse.

Vil du sjekke ut denne julefavoritten så finner du den her. 

Fargeglad regnbuefudge

Fudge 15

Dette må være den vakreste av dem alle. Her får du fudge med smak av jordbær og fløte i alle regnbuens farger. Denne vakringen er elsket av de fleste og passer til både store og små anledninger.

Vi du se nærmere på denne vakre regnbuen så finner du den her.

Tropisk fudge med smak av banan

Fudge 16

Har du spist banan dyppet i sjokolade noen gang, eller spist de kjente og kjære banansjokoladene? Da kan du glede deg til denne. Her får du tropisk banan blandet med fyldig sjokolade og du kommer garantert til å ville ha mer av den.

Vil du unne deg denne tropiske gleden så finner du den her. 

Mint og sjokolade i full harmoni

Fudge 17

Er du en av dem som elsker after eight? Da bør du prøve denne knallgrønne fudgen. Den smaker akkurat som after eight, bare enda bedre. Denne fudgen med smak av mint og sjokolade kommer til å gi deg stående applaus ved neste kaffeslabberas.

Vil du prøve denne knallgrønne fudgen med smak av mint og sjokolade så finner du den her. 

Smaken av lykke til noen du er glad i

Fudge 6

Denne koselige posen er akkurat så fristende og søt som du forestiller deg og er den ultimate beskrivelsen på smaken av lykke. Posen er pakket med flere mellomstore fudghjerter og blomster med assorterte smaker. Den passer perfekt som en gave eller som en liten oppmerksomhet til noen som fortjener det. I denne får du virkelig litt av alt og figurene er bedårende vakre.

Den nydelige gaveposen finner du her. 

Love is Love med jordbær

Fudge 7

Bedre enn dette blir det ikke. Åtte biter med kjærlighet og lykke pakket i en nydelig pose med smak av jordbær og fløte. Kjøp den til deg selv eller til noen som fortjener litt farge og kjærlighet i hverdagen.

Disse deilige godbitene finner du her. 

Lykkelig fudge i vakker gavepakning

Fudge 5

Lurer du på hva du skal gi vekk i julegave i år? Da behøver du ikke lete lenger. Dette er en gave så vakker og smakfull at alle kommer til å elske den. Åtte biter med valgfri fudge innpakket i vakker gavepakning. Her får du hele 700 gram med fersk fudge i ønskede favorittsmaker.

Her finner du årets smakfulle gave.

Hos smaken av lykke får du en unik og smakfull reise du aldri har opplevd maken til. Alt er laget med kjærlighet og hver lille bit er ren nytelse fra start til slutt. Perfekt som gave, som en oppmerksomhet eller som noe ekstra til deg selv.

Smaken av lykke er en fullverdig familiebedrift med alt fra flotte assistenter til vaskekte fudgmakere. Tar du en kikk på Instagram kan du følge dem på sin reise i fudgemakeriet.

Gled deg til å smake Norges beste Fudge?

Flere artikler