Spisestue i moderne og luksuriøs design laget for ekte hverdagsbruk

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

En spisestue blir av mange ansett som hjertet i huset. Her kan du samle alle du er glad i til hverdag og fest. Du kan starte dagen med en deilig frokost, eller sørge for god plass når du har forefallent arbeid og hobbysysler du vil bruke tid på. Et spisebord har mange funksjoner og kommer i mange varianter og størrelser slik at du alltid vil finne et bord som passer perfekt i ditt hjem.

Et spisestuebord skal vare mange år og vi har tatt en kikk hos Interio.net som kan skilte med unike spisebord i vakkert håndverk. Her er hvert bord laget spesielt til deg i ekte italiensk design som garantert kommer til å vare livet ut.

Design som passer hos deg

Nydelig bord i heltre med unikt understell./ Interio.net

Når du skal velge et spisebord bør du finne et bord som passer inn i den stilen du allerede har. Spisebordene fra Interio kan tilpasses din allerede eksisterende innredning med alt fra runde til avlange og ovale bord. Alle spisebordene har unikt og valgfritt design på understellet, samt ulike bordplater.

Med alle valgmulighetene vil du få et bord som ikke alle har. Du er sikret en spisestue i stilig og innovativt design som vil bli et naturlig blikkfang i boligen din. Her vil du få  mange hyggelige stunder både sammen med familie og gjester.

Hvor stor plass har du?

Spisebordene leveres i flere forskjellige modeller og størrelser, og kan tilpasses din stil og ditt plassbehov./ Interio.net

Alle hjem er forskjellige og hvor stor plass du har i boligen din har mye å si for hvilket bord du bør velge. Ved å velge et spisebord som kan leveres i både ulike materialer og størrelser vil du få et bord som passer perfekt hos deg. Husk at mange bord også leveres med ekstra innleggsplate hvis du enkelte ganger har behov for mer plass.

Runde spisebord

Rundt bord med stilig glassplate og plass til åtte personer/ Interio.net

Runde spisebord har blitt mer og mer populært og er nydelige med sine myke former. Et rundt bord med glassplate vil skape en god romfølelse og vil garantert se flott ut i ethvert hjem. Et rundt bord er lettere å manøvrere seg rundt hvis du har litt begrenset med plass. Runde bord uten kanter sørger også for at både du og gjestene dine sitter ekstra hyggelig, side om side.

Ovale spisebord

Unikt bord med oval form i ekte marmor./ Interio.net

Et ovalt bord er et naturlig blikkfang og kan samle både store og små til hyggelige stunder. Her kan du velge den størrelsen som passer best for deg og dine. Med understell i unikt design blir spisebordet ditt ekstra spesielt. Runde former er også med på å myke opp inntrykket i din allerede eksisterende stil.

Avlange spisebord

Avlangt bord som passer perfekt i både små og store rom med dekorativt understell./ Interio.net

Avlange spisebord passer til både hverdag og fest. Her får du plass til hele familien og gjestene dine uten problemer. Har du lang gjesteliste kan du i tillegg få plass til to personer på enden om det er behov for det. I hektiske hverdager kan du også servere middag samtidig som leksebøkene ligger på enden uten å være i veien.

Hvordan skal du bruke bordet?

Bord i flott design som kommer med to innleggsplater./ Interio.net

Tenk over hvor mange mennesker du vil ha rundt bordet samtidig og hvor mye du kommer til å bruke det. Et spisebord kan brukes til mer enn bare middager og selskap, som for eksempel leksebord, kontorbord eller som hobbybord. Husk at bordet du velger skal følge deg i mange år og gjennom flere epoker.

Har du små barn? Da kan det være en idé å velge et spisebord som tåler litt røff behandling. Selv om du har både dyr og barn å ta hensyn til trenger ikke det gå på bekostning av hverken design eller kvalitet. Interio sørger for et spisebord som ser flott ut samtidig som det tåler ekte hverdagsbruk.

Unik bordplate

Praktisk bord designet for både små og store hjem. Kommer med ekstra innleggsplate./ Interio.net

Når du skal velge topplate på bordet ditt bør du tenke over hvor du har planer om å  plassere det og hvordan bordet skal brukes. Velg gjerne et bord som passer naturlig inn i den stilen du allerede har.  Du kan velge bordplate i alt fra finér og heltre til keramikk, marmor og glass. Husk at ulike materialer reagere ulikt på alt fra sol til temperaturer og generell hverdagsbruk.

Bordplate i Finér

Spisebord i enkelt og stilfullt design./ Interio.net

Finér er laget av tynne flak av tre som er limt sammen på en treplate eller en sterk plate laget av fiber eller komposittmateriale. En bordplate i finér vil ha mange vakre detaljer fra treverket som er brukt. Bordet vil vare i mange år og det rengjøres på samme måte som en bordplate i heltre. Husk at en finérplate ikke kan slipes ned slik som du kan gjøre med en bordplate av heltre.

Bordplate i Heltre

Spisestue med bordplate i heltre vil vare livet ut./ Interio.net

Et spisebord laget i heltre vil gi deg mye glede og vil vare livet ut. Tre vil forandre seg litt etter hvilken temperatur, luftfuktighet og årstid det blir utsatt for. Bordet vil med årene forandre og utvikle seg og bli helt unikt.

Tre er et levende materiale og velger du en bordplate i finér eller heltre er det viktig at du beskytter det godt den første måneden slik at treverket får muligheten til å avklimatisere seg.

Bordplate i Keramikk

Med bordplate i keramikk har du et vakkert bord i mange år./ Interio.net

En bordplate i keramikk har en motstandsdyktig overflate og er enkelt å rengjøre. Du trenger ikke å bekymre deg for hverken riper, skjolder eller fettete små hender. Keramikk er også med på å gi et særdeles eksklusivt inntrykk i alle hjem.

Bordplate i Marmor

Bord i marmor med et understell som skaper et eksklusivt uttrykk passer i de fleste hjem./ Interio.net

Marmor er naturstein, en bergart, og brukes i alt fra fliser til peisplater og bordplater. Denne natursteinen er et nydelig materiale som reflekterer lys og bevarer sin naturlige farge livet ut. Marmor er kraftig og blir ikke berørt av hverken sol eller temperaturer. Velger du et bord i marmor vil du ha et bord som vil gi mye glede i mange år fremover.

Bordplate i glass

Italiensk design på sitt aller beste. Glassbord som kan reguleres etter behov./ Interio.net

Glass er et allsidig materiale og sørger for et moderne og stilig uttrykk. Glass er lett å holde rent og når det er herdet tåler det tøff behandling. En spisestue med glassplate passer i de fleste hjem og sørger for en åpen romfølelse.

Verdt å vite om italiensk design

Solid bord med rette og stilige former i flott italiensk design./ Interio.net

Det er ikke uten grunn at Italiensk design er kjent for å være både innovativt og luksuriøst. Italienske DomItalia holder til i hjertet av Friuli Venezia Giolia og har over flere tiår sørget for interiør med unike detaljer produsert spesielt for deg. Her er ekte og solid håndverk med på å skape møbler du vil ha glede av i lang tid fremover.

DomItalia produserer mange av delene selv og sørger for kvalitet i hvert ledd. Interio er én av få i Norge som leverer møbler fra denne italienske produsenten. Her blir hvert produkt laget for hånd og du får et møbel som ingen andre har maken til. Her får du spisebord og spisestoler i fantastisk design for store og små familier som tåler ekte hverdagsbruk.

Lite føles hyggeligere enn å samle familien og gjester til en koselig middag når kvelden siger på. Her kan man dele opplevelser og utfordringer mens magen fylles med gode smaker i godt selskap. Gled deg til å finne den spisestuen som passer best for deg og dine.

Hos Interio finner du medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av design og kvalitet. Med flerårig kompetanse kan du være trygg på at du får den hjelpen du har behov for.

Flere artikler