Strandparasollen alle bør ha i år

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lite som føles bedre enn å ligge på stranden og slikke sol og kun ha lange late dager og lave skuldre. Selv i Norge kan det faktisk bli litt vell varmt og da passer det perfekt med en parasoll. Vi har funnet parasoller i unikt design med alt fra trendy og retro design til vakre hvite og maritime parasoller. Alle er laget i et lett materiale, samt at de kommet i to deler med egen liten bag slik at parasollen er lett å frakte med seg.

Parasollene er laget med det for øyet at de skal brukes på stranda. Det er viktig at du husker å ta godt vare på den så vil du kunne ha glede av den lenge. Du kan sette den i hagen og ny og ne hvis du ønsker det, men disse parasollene er ikke laget for å stå ute permanent og bør settes inn på kvelden.

Alle parasollene er hentet fra Lunehjem.no hvor du også kan finne årets flotteste hagemøbler.

Da er det bare å glede seg til sommer og sol med mange lange varme dager på stranden. Med en parasoll så kan du få litt etterlengtet skygge når solen står som høyest. Husk å la parasollen tørke, hvis den har blitt våt, før du pakker den sammen. Pakker du den sammen når den er fuktig kan du risikere at den forringes i kvaliteten.

Med ønske om mange lange deilige dager med lave skuldre 🌺

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Lunehjem.no

Lunehjem logo ny

Flere artikler