Tell ned til jul med en Baileys-julekalender

content-marketing

Anbefalt

Det blir ingen jul uten en adventskalender og det spiller ingen rolle om du er barn eller voksen, julekalender må man ha. De siste årene har det dukket opp en mengde med kalendere til voksne, og borte er den tiden hvor du kan fant en stusselig kalender på matbutikken med noen fete tyske sjokoladebiter. Nei, nå har det blitt orden på sakene og denne kalenderen vil du ikke være for uten.

En julekalender har 24 luker eller pakker hvor det åpnes en pakke eller en luke hver dag fra første desember til julaften. Tradisjonen stammer opprinnelig fra Tyskland og ble vanlig for barn i Norge etter andre verdenskrig. i dag, derimot, er en julekalender like populær hos de voksne som hos barna.

Tell ned dagene til julaften med en fantastisk Baileys-kalender

Adventstiden er for mange en koselig tid hvor vi ser frem til en hyggelig kveld på julaften. I en mørk tid på året blir det litt ekstra stemning med alle lysene og julepynten, og ikke minst alle godsakene som står på bordet. Det serveres alt fra klementiner til julekaker og det går koselige julefilmer på tv.

For den som ønsker å gjøre litt ekstra stas på seg selv, eller noen man er glad i, og som i tillegg elsker Baileys så er denne kalenderen perfekt.

Vil du se nærmere på denne kalenderen så finner du den her. 

24 dager med Baileys-fylt sjokolade

Kalenderen har 24 fristende melkesjokoladetrøfler som er fylt med myk og kremet Baileys. Her dukker det opp trøffelkuler med original Irish Cream som er smaksatt med den klassiske irske likøren, salted Carmel. Likøren blandes med salt karamell og litt ekte havsalt og hver munnfull er som et fyrverkeri av smaker.

I den siste luken som kan åpnes på selveste julaften kan du glede deg til en stor Baileys sjokolade som du kommer til å elske. Kalenderen er ikke for barn og inneholder mindre enn 1 prosent alkohol så du er absolutt kjørbar, men denne herligheten fortener å bli fortært når du kan legge bena høyt på bordet og slappe av etter en lang dag.

Noen mener vi starter tidligere og tidligere med juleforberedelsene, men det er ikke uten grunn at mange starter tidlig for julen er kanskje den koseligste tiden vi har når mørket faller på i det ganske land.

Gled deg til deilig Baileys sjokolade i 24 dager i hele advent med denne populære kalenderen. Husk at denne fyker ut av butikken så du børe være rask for å sikre deg at den blir din.

Denne smakfulle Baileys kalenderen koster 399 kroner og du finner den her.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Flere artikler