Tilbake på jobb? Disse plaggene bør du skaffe deg nå

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

For mange er ferien nå over og hverdagene med jobb og familie kommer sakte, men sikkert sigene over oss. Dagene med slippers og en enkel sommerkjole er dessverre snart over. Det er likevel mye flott å se frem til på motefronten og med noen enkle basis plagg kommer du langt. Vi har funnet 11 plagg som du bør fornye garderoben din med nå. Plagg som passer perfekt til kjølige kvelder og lange arbeidsdager.

Det er lite som føles bedre enn noen gode sko og en varm genser når dagene og nettene blir kjølige. Det er overhodet ikke mye som skal til for å fornye garderoben et par hakk. Bland sammen gode plagg du har fra før og vips så har du en anvendelig garderobe som passer til alt fra jobb til fest.

Tøffe flared jeans

Disse tøffe buksene har vært et «must-have» gjennom hele våren og de passer perfekt til de fleste. Bukser med vide ben og høyt liv er det kanskje mange av oss som husker fra 90-tallet og endelig er de tilbake igjen. Style den med alt fra en søt bluse til en røff genser.

Vil du se nærmere på disse tøffe buksene så finner du dem her. 

Nydelig bluse

Det er lov å være både yndig og tøff på samme tid og denne nydelige blusen passer perfekt nå på sensommeren. Ha en strikket jakke over om du synes det skulle bli litt kjølig. Blusen har vakre detaljer med krage og passer til alt fra skjørt til jeans.

Vil du se nærmere på denne nydelige blusen så finner du den her. 

Strikket jakke

Vi er mange som setter pris på en lekker strikket jakke sommer som vinter. Denne kan du bruke hele året og du holder deg god og varm når du trenger det. Den kan også fint slenges med i vesken hvis du er usikker på hvordan været blir. Jakken har god lengde og er myk og behagelig å ha på.

Her finner du denne deilige strikkede jakken.

Flott belte med fine detaljer

Flotte belter blir mer og mer populære og dette snertne beltet med gullhjerte kan du bruke både til hverdags og fest. Dette vil garantert gi antrekket ditt et ekstra flott uttrykk.

Vil du se nærmere på dette beltet så finner du det her. 

Blomstrete kjole med åpen rygg

Selv om sommeren er på hell er det ingen grunn til å pakke vekk kjolene. Du kan også unne deg en ny. Denne vakre kjolen er til ankelen, har åpen rygg og kan styles både til hverdag og fest. Kjolen er super tøff med et par røffe sneakers og en dongeri jakke, eller en strikket jakke. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vil du se nærmere på denne kjolen så finner du den her.

Trendy sko

Sneakers har vært å se i motebildet en stund og trenden ser ikke ut til å gi seg med det første. Aldri har det vært mer populært med et par gode joggesko og når de i tillegg kommer i en trendy grønn farge er det ingen grunn til ikke å ta en nærmere kikk.

Vil du se nærmere på disse trendy skoene så finner du dem her. 

Strikket genser

En strikket genser trenger langt i fra å være kjedelig og denne herligheten er intet unntak. Vil du være ekstra vågal kan du velge den i en annen farge. Uansett vil den passe til alt fra en lekker kjole til en par gode jeans. 

Her kan du se nærmere på denne genseren.

Rosa silke bluse

Endelig kan vi kle oss i behagelige og flotte silkebluser igjen og gjerne i en frisk farge. Møt opp på kontoret i behagelig tøy som ser stilfullt ut og som føles behagelig mot huden. Arbeidsdagen blir garantert bedre når tøyet oser av stil og sensualitet.

Vil du se nærmere på denne nydelige blusen så finner du den her. 

Tøff alpelue

Denne herligheten er endelig på moten igjen. Ha den godt over ørene eller la den sitte på skrå på hodet som en liten berret. Her kan du bestemme helt selv og fargen, den lyser opp enhver grå dag.

Vil du se nærmere på denne alpelua så finner du den her. 

Høstjakke

Høstjakke med ruter og god lengde kan ikke passe bedre. Her kan du være sikker på å aldri fryse samtidig som du ser sofistikert ut. Match det hele med en tøff veske og noen røffr sko så er du klar for dagens utfordringer.

Her kan du se nærmere på denne jakken.

Skinnstøvletter

Ingen garderobe er komplett uten et par med ekte skinnstøvletter og dette er støvlettene du bør unne deg i år. Høyt skaft i naturfarget beige skinn som passer til stort sett det meste. Disse kommer du garantert til å elske.

Vil du se nærmere på disse støvlettene så finner du dem her. 

 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra :


 

Flere artikler