Utroligsalven- Helt Utrolig!

Anbefalt

Mange av oss har ulike plager i hverdagen og vi er alltid på leting etter midler som kan være med å lindre ubehagene. Det kan være alt fra munntørhet, sprukne lepper og ømme muskler til plager med akne, eksem og psoriasis. I blant blir vi også solbrente, eller vi blir stukket av et insekt, og da passer det perfekt med noe som raskt og enkelt kan hjelpe mot plagene. Et enkelt hjelpemiddel som vi kan ta med oss og bruke når vi har behov for det.

Den som leter den finner! Et av de mest populære produktene på markedet har nemlig vist seg å være like utrolig som det vi ønsker oss, nemlig Utroligsalven. Det er ikke uten grunn at denne salven er elsket av mange og som er like naturlig å ha med i vesken som å ha stående på badet.

Vi har tatt et dypdykk ned i Utroligsalvens historie og sett på hva brukerne av salven er så imponert over, hva den kan hjelpe mot, hva den inneholder og hvordan du bruker den.

Utroligsalvens historie

1985 så Utroligsalven dagens lys. Den ble utviklet med tanke på å skulle lindre ubehag ved bruk av tannproteser. Salven holdt hva den opprinnelig lovte, men den skulle også vise seg å bli populær til mer enn kun lindring av besvær i munnen.

Utroligsalven er ikke et legemiddel og er fremstilt av naturlige planteoljer uten fargestoffer. Sammensetningen og virkningen av de ulike eteriske oljene har gjort Utroligsalven til det den er i dag, et elsket produkt som mange sørger for å alltid ha med seg.

Mikobiologisk test av Utroligsalven ved Dansk Teknologisk Institutt

I 1998 ble Utroligsalven testet på dansk Teknologisk Institutt ved seksjonen for bioteknikk. Testen tok for seg salvens veksthemmende effekt for utvalgte bakterier og gjærsopper som naturlig finnes i kroppen.

Bakgrunnen for testen var å undersøke salvens veksthemmende effekt på streptokokker og stafylokokker, og resultatet viste seg å være enestående. Utroligsalven kan beviselig være med på å hemme utviklingen av de utvalgte bakteriene og gjærsoppene både på og rundt området hvor salven blir påført. Testen er faktisk utført flere ganger og resultatet kommer tilbake likt hver gang.

Her kan du lese mer om den mikrobiologiske testen ved Dansk Teknologisk Institutt.

Bruksområder – erfaringer fra brukere av Utroligsalven

Utroligsalven har gjennom årenes løp blitt voldsom populær og skal vi tro de trofaste brukerene kan salven benyttes som lindring ved en rekke plager. Mange velger å ha Utroligsalven med seg som en ekstra beskyttelse hvis de skulle oppleve stikk fra insekter, være uheldig å bli brent eller oppleve svie og kløe. Salven skal, etter sigende, dempe smerter og sørge for at huden roer seg ned.

Mange brukere har også hatt god effekt av salven ved ømme muskler og ledd, tørr og sprukken hud, gnagsår og skrubbsår, tørre lepper, lett eksem, akne og psoriasis. Det er ikke uten grunn at denne salven er så ettertraktet for den er virkelig helt utrolig!

Her kan du lese mer om hva mange bruker Utroligsalven til

Planteoljer i Utroligsalven og deres virkning

Planteoljer har blitt brukt i en årrekke til ulike formål, både innvortes og utvortes, og er kjent for sin positive virkning på en rekke plager. Utroligsalven inneholder mange unike planteoljer hvor hver og en av dem har sitt spesielle bruksområde.

Blå Kamille

Blå kamille er kjent for å være betennelseshemmende, ha evnen til å lege ulike sår og være forebyggende ved dannelse av sopp.

Geranium

Geranium er mye brukt på sår, på lette eksemutbrudd, på betennelse i munnen og ved lette forbrenninger.

Ringblomst (Morgenfrue)

Ringblomst er lett desinfiserende, betennelseshemmende og sopphemmende. Den kan også hjelpe mot muskelspenninger som kan oppstå ulike steder på kroppen.

Peppermynte

Peppermynte er kjent for å være lett desinfiserende, lokalbedøvende og betennelseshemmende. Den kan også bidra til friskere ånde.

Kanel

Kanel er en perfekt smaktstilsetter, men den har også vært brukt som et lett desinfiserende-og lokalbedøvende middel.

Aloe Vera

Aloe Vera er for mange et must i ethvert hjem og den har en kjent virkning på alt fra lette forbrenninger i huden ved for eksempel solbrenthet til lindring av svie ved stikk og smerter i hud og slimhinner.

Krusemynte

Krusemynte har en lett desinfiserende effekt og er både slimløsende og hindrer dårlig ånde.

Niaouli

Niaouli har evnen til å desinfisere og hemme vekst av bakterier.

Anis

Anis er riktignok kjent som en smakstillsetter i ulike matretter, men den er også lett desinfiserende og slimløsende.

Rosmarin

Rosmarin er en urt som brukes mye i matlagning, men i tillegg til å smake fortreffelig er urten også både bakteriehemmende og sårhelende.

Merian

Merian er kjent for å være lett desinfiserende.

Einebær

Einebær brukes mye på høsten i ulike matretter, men den har også evnen til å stimulere både hud og slimhinner.

Eukalyptus

Eukalyptus luker himmelsk og har vakre blader. Den har en lett løkalbedøvende effekt, i tillegg til at den er både desinfiserende og kløstillende.

Utroligsalven har en sammensetning av alle disse unike urtene og sammen bidrar salven til en bedre hverdag for en mengde fornøyde brukere.

Her kan du se nærmere på Utroligsalven og hva den inneholder.

Slik bruker du salven

 

Utroligsalven kommer i tre ulike varianter- Utrolig Universal, Utrolig Light og Utrolig naturlig.

Univeralsalven er den som har vært på markedet lengst og er den mest brukte salven. Utrolig universal er en base av hvit vaselin som legger seg som en beskyttende barriere på huden slik at den mykgjør huden og hindrer ytre forstyrrelser.

Noen kunne oppleve at salven var litt sterk for ømfintlig hud og dermed kom Universal Light som passer til sensibel hud.

Utrolig naturlig pleier og bevarer hudens fukt og elastisitet. Den er laget på en base av sheasmør og jojobaolje som er rik på vitamin E. Salven gir fukt og tilfører huden pleiende fettstoffer.

Det oppstår sjelden bivirkninger ved bruk av Utroligsalven, men for å være sikker kan du smøre salven på et lite område som en test helt i starten.

Salven kan brukes daglig og så mange ganger du vil. Smør en liten mengde med salve på ønsket område og masser det inn et minutt eller to. Deretter fortsetter du med dagen som planlagt.

Mange velger å ha Utroligsalven tilgjengelig til enhver tid og du kan få salven i flere ulike størrelser slik at de passer både i vesken og på badet.

Her finner du hele utvalget av Utroligsalven.

Dette sier brukerne av Utroligsalven

Det er ingen tvil om at brukerne av Utroligsalven er fornøyde. Tar du en rask kikk i gjesteboken hos Herligheter.no er de fleste over seg av begeistring for alt hva Utroligsalven hjelper mot. Det er alt fra munntørrhet og sår til stikk, brannsår, eksem og psoriasis – for å nevne noe.

– Flott salve. Fikk først et sår på leggen av et slag. Grodde greit. Men så ble det utseende som psoriasis. Fikk flere typer kortison salver uten at det virka. Kun at huden ble svært tynn. Bruker nå utrolig salven og den virker. Ps har psoriasis latent, kun hatt ett utbrudd for flere år siden. Anbefales./ Liv Solvang 
– Har brukt Utrolig Salven i mange år . Må ha en boks i vesken, på badet , i stuen og på nattbordet. Totalt avhengig av den . Anbefales , den funker på det meste./ Oddny Johansen
– Jeg bruker produktene daglig. Solkrem, dag-og nattkrem, øyekrem og utrolig salve på min eksem. Har et lager jeg skal ta med på rehabilitering nå. Anbefales🤩/ Møyfrid Sofie Amdal
– En fantastisk krem som brukes til «alt». Anbefales 🥰/ Inger Evensen
– Hei alle . Lider dere av munntørrhet ? Da er det utrolig salven som må brukes. Smør tannkjøtt på forsiden og baksiden. Litt på tungen og innsiden og utsiden av leppene ‼️ Er helt utrolig den salven der. Ikke mer munntørrhet. Veldig greit og smøre etter tannpuss på kvelden 👌/ Lajla Kristin Nilsen
– Fant mitt første innlegg her fra 6 nov 2015 . Går nå inn i mitt åttende pr som bruker av Utroligsalven! Er også glad i Naturlig . Mer «bløt» . Så lett å påføre ved feks massasje. Brukes salvene på hele kroppen. Smører inni nese og får frie luftveier. Kan til og med smøres INNI trøtte øyne. Uten noe ubehag. Har bokser for utvendig bruk, og bokser for innvendig bruk. Så har glatt og frisk hud over det hele. Ingen tørre partier. Så hele min familie og venner er blitt overbevist. Salvene er utrolige😍🤩/ Linda 
– Kremen er et «must» i et hvert hjem spør du meg -jeg bruker den daglig ,på lepper ,småsår og alt som irriterer huden 🙂 Anbefales og jeg har brukt den i flere år nå !/ Marianne Milda Ødegaard
Det er nesten ikke mulig å være i tvil om at Utroligsalven virkelig er et vidundermiddel etter alle de positive tilbakemeldingene som salven både har hatt, og får.

Flere artikler