Varmepumpe-Økonomisk oppvarming og stilfult design hånd i hånd

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ingen tvil om at en investering i en varmepumpe er noe av det lureste du kan gjøre i år. Enten du bor i en enebolig, rekkehus eller leilighet kan du være helt trygg på at det finnes en varmepumpe som dekker dine ønsker og behov. Varmepumper kommer i mange ulike modeller, varianter og størrelser. Varmepumper er ikke helt det de engang var. Nå er varmepumpene mer innovative og mange kommer i et unikt design som er tilpasset de fleste hjem. Varmepumpen blir dermed en del av interiøret i stedet for en litt klumpete koloss på veggen.

Mange tenker på varmepumpe som et lite estetisk og vakkert element i hjemmet, men de dagene er heldigvis forbi. Nå får du varmepumper i ulike farger og materialer som sørger for at varmepumpen gjør mer for hjemmet ditt enn å tilføre varme, den blir også en del av interiøret.

Valg av varmepumpe

Bildekredit: ABK Qviller AS-Toshibavarmepumper.no/ Lekkert trekk som virkelig sørger for at varmepumpen blir mer enn en varmepumpe./Herlig.no

Når du skal investere i en varmepumpe til hjemmet ditt er det er par ting du bør tenke over. Hvilket behov har du, hvor stor bolig skal varmepumpen varme opp og hvor ønsker du å plassere den. Det kan være greit å finne ut hvor du synes en varmepumpe passer best, og til hvilke rom i boligen du ønsker å tilføre varme.

Husk at en varmepumpe sørger for grunnbehovet til oppvarming. Blir det ekstra kaldt en vinter kan det være du trenger å supplere med en ekstra varmekilde. Enten en peis eller en frittstående varmeovn.

Å investere i en varmepumpe kan føles som et lite innhugg i lommeboken. Har du et stort varmebehov, eller en bolig som bruker mange elektriske varmeenheter? Da vil du fort spare inn investeringen din. Det finnes mye å velge mellom der ute, men husk at det billigste ikke alltid er det beste.

Kjøper du en svært rimelig varmepumpe kan du risikere unødvendig mye støy, problemer med å få tak i deler og en varighet som er vesentlig kortere enn med en varmepumpe som kanskje koster noen kroner ekstra. I tillegg får du service ved behov og kvalifiserte fagfolk som vet hvor viktig det er med godt utført arbeid.

Design og interiørvennlige modeller

Bildekredit: ABK Qviller AS-/ Toshibavarmepumper.no/ La varmepumpen bli en del av interiøret i boligen din./ Herlig.no

Vi nordmenn tilbringer mye av tiden vår inne gjennom året. Når vinteren setter inn er det pledd, varme, kakao og Netflix som gjelder. Vi skaper koselige og innbydende rom hvor vi samles med dem vi er glad i, eller vi bruker rom hvor vi kan trekke oss tilbake og lade batteriene. Da passer det perfekt med en varmepumpe som gir en jevn varme i boligen og som også passer til interiøret.

Selv om det finnes mange som leverer varmepumper så er det faktisk Toshiba som har de beste og mest innovative løsningene. Her får du varmepumper i interiørvennlige modeller hvor du kan bytte trekk på varmepumpen slik at den passer godt inn med resten av interiøret i boligen din.

Alt i ett- varme, kjølig og innovativ design

Bildekredit: ABK Qviller AS-Toshibavarmepumper.no/ Varmepumpe med spiler i nordisk design./ Herlig.no

Lite er bedre enn å kunne installer en maskin som gjør mer enn kun én ting. En varmepumpe kan faktisk mer enn å kun å varme opp boligen din. Den kan også gi ekstra kjøling på varme dager. I tillegg til at en varmepumpe er praktisk for både helsen og lommeboken tilfører den også hjemmet ditt ekstra estetikk med sine mange design varianter.

En varmepumpe med kjølefunksjon vil bidra til et bedre inneklima og fjerne både pollen og støv. Den er nemlig utstyrt med et filter som fanger opp bakterier, svevestøv og pollen slik at du er sikret det beste inneklima. Når du bruker kjølingen på varmepumpen din slipper du også å lufte, noe som gjør at du ikke tar inn ekstra forurensning eller støv.

Hvor stor varmepumpe trenger du?

Bildekredit: ABK Qviller AS-Toshibavarmepumper.no Bytt trekk på varmepumpen når det passer deg./ Herlig.no

Hvor stor varmepumpe du trenger kommer an på flere faktorer. Hvor stor bolig du har, hvordan boligen er utformet og hvor godt isolert den er. Det er fort gjort å gjøre seg opp en mening på egen hånd. Det beste du likevel kan gjøre er å få en faghandler med gratis befaring til å komme hjem til deg.

En kvalifisert faghandler vil raskt se hva som er behovet ditt og da er du sikret en varmepumpe som hverken er for stor eller for liten. En varmepumpe som er for stor vil bruke mer energi enn nødvendig. En varmepumpe som er for liten vil få en svært krevende oppgave med å varme opp boligen din. Her er det viktig at du får den hjelpen du trenger slik at du får en varmepumpe som er tilpasset ditt behov.

Hvilke rom kan ha varmepumpe?

Bildekredit: ABK Qviller AS- Toshibavarmepumper.no Velg og bytt farge på trekket slik at det passer inn i alle rom./ Herlig.no

Du kan installere varmepumpe i alle rom hvis du føler du har behov for det. Du kan ha flere innedeler som er koblet til én utedel, men det avhenger litt av avstandene. Det kan ikke være for lang avstand mellom varmepumpens inne -og utedel.

Du kan installere en varmepumpe i gangen, stuen og på soverommet, alt etter hva som passer hos deg. Det er helt perfekt med en varmepumpe også på soverommet. Spesielt siden den kan brukes til å kjøle ned rommet på varme dager gjennom sommeren.

Stillegående og effektiv

Bildekredit: ABK Qviller AS- Toshibavarmepumper.no Innovative og interørvennlige trekk til varmepumpe./ Herlig.no

Varmepumpene fra Toshiba er så stillegående og effektive at de uten problem fint kan plasseres både i stuen og på soverommet. Samtidig som disse varmepumpene regnes som lydløse er de også helt unike med sitt interiørvennlige design.

Faktisk så er disse så populære at hele 80% av varmepumpene som selges nå er varmepumper som kan matches interiøret. Pr. i dag er det kun Toshiba som tilbyr denne muligheten.

Rengjøring og vedlikehold

Bildekredit: ABK Qviller AS- Toshibavarmepumper.no Estetiske og flotte varmepumper som passer inn i alle hjem./ Herlig.no

Vedlikehold av varmepumpe må gjøres av profesjonelle aktører. En varmepumpe inneholder sårbare komponenter og gass, noe som gjør at service ikke skal utføres på egen hånd. Faktisk så sier regelverket at det er forbudt. Opprett gjerne en serviceavtale med en kvalifisert forhandler. Service bør utføres hvert andre år.

Det er likevel et par ting du kan gjøre for å ta ekstra godt vare på varmepumpen din. Fjern støv jevnlig ved å tørke over utsiden av innedelen og vask/støvsug filteret. Sørger du for at filteret er fritt for støv og bøss vil varmepumpen fungere optimalt.

Varmepumpe på kalde dager

Bildekredit ABK Qviller AS-toshibavarmepumper.no Lekker varmepumpe i rødt som passer til deg som liker det lille ekstra. / Herlig.no

Selv på kalde dager vil du ha stor effekt av en varmepumpe. Skulle vinteren virkelig sette inn kan du supplere med et par ekstra varmekilder. Du kan fyre i peisen, eller bruke en elektrisk varmeenhet.

Blir det virkelig kaldt ute kan du oppleve at varmepumpen gir fra seg litt ekstra lyd. Dette er helt normalt og lyden vil dempes når temperaturen stiger igjen.

Gratis befaring og installering

Bildekredit: ABK Qviller AS-Toshibavarmepumper.no Varmepumper som er enkle å bruke med lang levetid./ Herlig.no

Når du skal kjøpe og installere en varmepumpe bør du velge en kvalifisert forhandler med god kompetanse på sitt felt. Du kan ikke montere eller installere en varmepumpe på egen hånd, det må gjøres av profesjonelle montører.

Ta kontakt med en forhandler som tilbyr gratis befaring. Da kommer montøren hjem til deg og setter opp et forslag til hvor varmepumpen bør plasseres, samt hvilken modell som passer best hos deg. Sammen kan dere gå gjennom boligens behov for oppvarming og hva slags design og utseende du ønsker at varmepumpen skal ha.

Toshiba er en av de beste leverandørene av varmepumpe på markedet. I tillegg til å levere varmepumper som er både effektive og innovative er de også svært miljø-og interiørvennlige. Vi er stolte forhandlere av Toshiba og ser en stor etterspørsel etter varmepumper som passer inn i interiøret og som gjør at varmepumpen blir mer enn kun en varmeenhet. Trekket kan byttes slik at du kan velge både stil, mønster og farge. – Mattis/ Herlig.no

Flere artikler