Velvære og avslapning i eget hjem med massasjestol

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lite som føles bedre enn å løse opp i stive muskler og ledd med litt deilige massasje. Livet er ofte fylt av stress og hektiske dager og da passer det perfekt med en massasjestol hjemme. Der kan du sette deg ned og nyte en deilig stund helt for deg selv mens dagens mas og utfordringer forsvinner som dugg for solen. Mange går på ulike klinikker for massasjebehandlinger, men med egen massasjestol hjemme sparer du både tid og penger, samtidig som du kan få massasje akkurat når det passer deg.

En massasjestol er utstyrt med flere ulike massasjeteknikker som etterligner bevegelsene til en profesjonell massør og du kommer til å elske hvert øyeblikk. Enten du liker litt dyp massasje eller mer punktvis behandling vil du garantert finne det programmet som passer best for deg.

Det er mange fordeler med jevnlig massasje, og med en massasjestol kan du lindre muskelspenninger, redusere stress og sørge for at kroppen slapper av.

Fordelene med massasje

Livet er hektisk og det er lett å pådra seg både stive muskler og smerter i kroppen på grunn av stillesittende arbeid, trening, stress og mye bevegelse på harde underlag. Med jevnlig massasje kan du hjelpe kroppen å med å redusere stressnivået slik at kroppen slapper av, i tillegg til at du blir kvitt muskelspenninger ulike steder på kroppen.

Massasje kan faktisk også hjelpe til med bedre søvnkvaliteten og være med på å øke blodsirkulasjonen. Med en massasjestol har du jevnlig tilgang til massasje akkurat når det passer deg og passer perfekt etter en lang og slitsom dag.

Dette bør du tenke på når du skal velge massasjestol

En massasjestol er som regel utstyrt med flere forhåndsinnstilte massasjeprogrammer som er designet til å massere ulike deler av kroppen som nakke, skuldre, armer, rygg, hode og ben, men ulike teknikker.

Sørg for at massasjestolen du velger har de programmene som du har behov for, i tillegg til at den er enkel å bruke og gjerne med innebygde høytalere for den ultimate avslapningen.

Du får massasjestoler i ulike modeller og design slik at du kan velge en som passer inn hos seg. En massasjestol kan ta litt plass, men velger du en modell med zero space får du en massasjestol som kun trenger 20 cm i bak kant. Zero Space massasjestol tar liten veggplass siden sittefunksjonen sørger for at stolen går frem når den legges ned.

Du kan plassere en massasjestol både på soverommet, i stuen, i gangen eller på kontoret, alt etter som hvor den passer best. Noen massasjestoler kommer også med recliner funksjon hvor du kan justere ryggen om du ønsker det.

Slik fungerer en massasjestol

 

En massasjestol kommer med ulke teknikker som gjør at du kan velge den varianten som du liker best. Kneeding, shiatsu, rolling og lufttrykkmassasje er vanlige teknikker som en massasjestol er utstyrt med. Velg gjerne en stol som også kommer med hodemassasje for best mulig velvære.

Kneeding er en massasjeteknikk hvor du kan kjenne rullende bevegelser over ryggen. Disse bevegelsene etterligner de litt trykkende bevegelsene ved ordinære bevegelser gjort med hendene.

Shitasu er en teknikk som etterligner den japanske fingertrykkmassasjen og bruker rullende, pressende bevegelser.

Rolling er en fantastisk rullende bevegelse fra massasjestolen som strekker seg langs ryggraden for å løse opp spenninger.

Med lufttrykkmassasje klemmes armer, ben og føtter for en avslappende følelse. Lufttrykket strammer mot deler av kroppen et lite øyeblikk og slipper opp igjen, og sørger for at musklene slapper av.

Noen massasjestoler kommer også med body detection funksjon som leser av kroppsfasongen som sørger for den optimale massasjen, i tillegg til varmefunksjon for både midje og føtter.

Spar tid og penger

Det er tidkrevende og kostbart med massasjebehandlinger på klinikk. Med en massasjestol hjemme, eller på kontoret, kan du få massasje når det passer deg, i tillegg til at du kan slappe av og finne roen etter en lang dag i ditt eget hjem.

Dagens massasjestoler har fantastiske innstillinger som gir både dyp massasje og behandlinger for avslapning og velvære. Når behandlingen er over kan du fortsette med det du har å gjøre hjemme, uten å bruke opp tiden din på å kjøre frem og tilbake til klinikken gjennom trafikkerte gater og kø.

Å ha en egen massasjestol hjemme er kanskje noe av det beste du kan gjøre for deg selv og resten av familien. Den kan stilles inn og tilpasses til hver enkelt bruker slik at alle kan få den ultimate massasjen.

Gled deg til å få massasje så ofte du vil, uten å bruke mer tid enn nødvendig. Du kommer garantert til å føle at det er verdt det.

Lykke til!

Flere artikler