Verdens beste matkasse- HelloFresh- levert rett hjem

content-marketing

Anbefalt

Med lange og hektiske dager passer det perfekt å få en ukentlig matkasse levert på døren, og da bør det være den aller beste matkassen. HelloFresh høster nok av lovord for sine fantastiske matkasser og blir av mange ansett som en av Norges deiligste og mest fleksible matkasser. Med en matkasse levert på døren vil du spare deg selv for både tid og planlegging siden alt blir gjort for deg. Alt du behøver å gjøre er å velge hvilke middager du vil ha også sørge for å lage dem.

Matrettene er enkle å lage og matkassene kommer pakket med ferske og nøye utvalgte råvarer. Du kan avslutte, endre eller pause abonementet akkurat når det passer deg, slik at leveringene alltid passer inn i din hverdag.

Her finner du matkassene fra HelloFresh

Matkasse fra HelloFresh med retter fra hele verden

Tilbud Hello Fresh

Nå kan du spare 1099 kr på de fire første matkassene dine, og da passer det perfekt å prøve en matkasse fra HelloFresh og se om det er noe for deg.

Skreddersy din ukesmeny

Med HelloFresh kan du skreddersy ukemenyen slik du vil ha den. Du kan bestille matkasse for tre eller fem dager og velge mellom servering til to eller fire personer.

Du kan også endre rettene hvis du ønsker det. Hver uke har du hele 15 oppskrifter som du kan velge mellom. Her finner du retter med inspirasjon fra hele verden, også vegetar retter.

Den klassiske matkassen

Hello Fresh

HelloFresh har flere uke ulike menyer som du kan velge mellom. Den klassiske kassen har en mangfoldig blandingen av norske favoritter og retter fra hele verden. Her kan du velge å kombinere saftig kjøtt med fersk fisk eller vegetariske retter. Sett sammen matkassen slik du liker det best.

Her kan du bestille matkasse fra HelloFresh

Vegetar-kassen

grønnsaker

Den vegetariske matkassen er pakket med smakfulle og friske grønnsaker og proteiner fra det mangfoldige planteriket. Denne matkassen kan nytes av alt vegetarianere til deg som ønsker å spise mer plantebasert i hverdagen.

Den vegetariske matkassen vil garantert gi deg et nytt syn på vegetarmat. Det trenger overhodet ikke å være kjedelig, og du kommer til å bli overrasket over hvor mye smakfult du kan diske opp med fra planteriket.

Spar tid, penger og miljø

Med matkasse levert på døren sparer du tid og penger, samt at du sørger for mindre matsvinn. Du kan velge en av de ferdige matkassene, eller  du kan skreddersy din helt egen ukesmeny.

Du kan få en ukentlig leveranse, eller du kan velge å få levert matkassene når det passer best for deg.

Gled deg til å slippe å gjøre mer enn å lage og nyte maten som sirlig er planlagt og satt sammen for deg. Hver matrett har en egen oppskrift slik at du er garantert å få det beste resultatet.

Her finner du matkassene fra HelloFresh

Gled deg og lykke til ?

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Hellofresh.no

Flere artikler