Verdens tøffeste kjøleskap til gutterommet

content-marketing

Anbefalt

Lite er bedre enn tilgangen på iskald drikke når tørsten siger på eller temperaturen blir høy. Dette er det perfekte kjøleskap som passer på alt fra gutterommet til husets «mancave» eller i en utestue på terrassen. Kjøleskapet kan settes rett i en vanlig stikk kontakt eller i en 12 v-uttak. Dette kule kjøleskapet kan romme hele 12 bokser med brus og sørger for at drikken holder seg isende kald.Dette mini-kjøleskapet har et super tøft design og er formet som en kopi av en brusboks.

Brusboks-kjøleskapet blir et artig element i et passende rom. På toppen av kjøleskapet sitter det en ring som fungerer som et håndtak som gjør at du kan bære med deg kjøleskapet hvis du vil ha det med deg på alt fra bobiltur til båtturen. Kjøleskapet har en praktisk dør på siden som gjør at du enkelt kommer til brusen når behovet melder seg.

Vil du se nærmere på dette kule kjøleskapet så finner du det her. 

Perfekt kjøleskap som passer på gutterommet eller på terrassen

Dette kjøleskapet er perfekt for enhver brus-elsker og til alle som setter pris på tilgangen til kald drikke. Du kan selvsagt velge å fylle det med den drikken du liker best. Det sitter en en hylle midt i kjøleskapet som du kan trekke ut hvis du vil sette inne større flasker med drikke og ikke bare brus bokser.

Her finner du dette tøffe mini-kjøleskapet

Coca cola kjøleskapet er et offisielt lisensiert produkt fra Coca Cola og har en kapasitet på 10 liter med en effekt på 40 literI tillegg følger det med en ledning som er 1,5 meter lang, samt en lader som passer i alt fra bilen til båten.

Du kan enkelt rengjøre kjøleskapet med en fuktig klut både innvendig og utvendig. Husk å tørke over kjøleskapet raskt hvis du er uheldig og søler på det, venter du kan det fort bli klissete. 

Vil du ta en nærmere titt på det perfekte kjøleskapet til gutterommet? Du finner det her.

Gled noen du er glad i med dette unike kjøleskapet, de kommer garantert til å elske det🌺

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Flere artikler