Vidunderkremen som fjerner alle flekker på et øyeblikk

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Nå kan du pusse sølvet ditt, vaske dusjdørene, fliser og fuger samt mye mye mer med det som må være verdens beste skurekrem. Det populære vaskemiddelet fra C er vegansk og satt sammen av plantebaserte tilsetningsstoffer. Samtidig blir det ikke benyttet råstoffer som er testet på dyr eller som inneholder genmodifiserte ingredienser. Dermed kan du være helt sikker på at alt i hjemmet ditt blir skinnende rent uten at det går på bekostning av miljøet. Vidunderkremen inneholder ingen kjemikalier og er laget av finpudret leire og litt såpe.

Vidunderkremen kan brukes på naturstein, fliser, kjøkkenfronter, marmor, sølv, messing, fuger, flekker på vinduene, i dusjen, stekeovnen og på båten. Såpen er utrolig brukervennlig og du kommer garantert til å elske den. Vi har sett på hvordan du bør bruke vidunderkremen for å få det beste resultatet.

Slik bruker du vidunderkremen

Vidunderkrem 2

Vidunderkremen er en skurekrem med svamp som kan brukes på det meste i hjemmet ditt for å få det skinnende blankt og rent. Den bør ikke brukes på ubehandlet tre eller på flekker på tekstiler, men bruk den på alt annet som trenger en skikkelig rengjøring.

Dette er skurekremen som passer perfekt for å rengjøre og friske opp porselen, stål, koketopper, ovnsdøren, sølvtøyet, badekaret, servanten, fuger mellom fliser og på plast. Du kan også bruke den på kobber, sølv, gull og messing og det blir garantert blankt og flott igjen.

Slik gjør du:

  • Fukt svampen som følger med kremen og gni på kremen til det skummer. Puss og gni på flekken du vil fjerne og skyll godt med lunkent vann.
  • Tørk av med en tørr klut eller kjøkkenhåndkle til slutt hvis det er behov.
  • Skyll svampen når du er ferdig og la den tørke før du pakker det bort.

Hvis du er usikker på om underlaget tåler kremen eller skuresvampen så kan du prøve på et lite område først og eventuelt bytte ut skuresvampen med en klut.

Hvilke overflater kan du bruke vidunderkremen på?

vidunderkrem2

Vidunderkremen kan i utgangspunktet brukes på de fleste overflater, men marmor kan ofte være impregnert når det kommer fra butikken. For å være sikker bør du prøve kremen på et lite området før du setter i gang med den store skurejobben.

Det samme gjelder hvis du har flekker på fliser, naturstein og kjøkkenfronter som du gjerne vil bli kvitt. Test kremen på et lite område slik at du er sikker.

Vidunderkremen bør ikke brukes på ubehandlet treverk, men har du treverk som har fått sopp f.eks er det verdt et forsøk.

Skurekremen kan brukes på både sølv, gull, messing og kobber og vil gi strålende resultat. Husk å skylle godt og puss over med en renn og tørr klut eller fille til slut.

Er du lei av skitne dusjdører og seige fuger? Da bør du bruke denne vidunderkremen. Alt kommer til å skinne som om det var nytt igjen. Du kan også bruke vidunderkremen til å få en skinnende ren stekeovn og det helt uten kjemikalier.

Dette er den perfekte flekkfjerneren som alle bør ha i hus. Den koster 129 kroner, den holder lenge og du finner den her.

Lykke til med flekkfjerningen, det kommer til å fungere perfekt ?

Flere artikler