13.februar er det morsdag og her finner du de beste gavetipsene

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Morsdag er en hyggelig dag å markere og da passer det fint med en liten oppmerksomhet. I år faller morsdagen på 13. februar og kommer derfor tett på Valentines day som er 14. februar. Alle kjenner vi nok en mamma som fortjener en ekstra oppmerksomhet for alt hun gjør for oss, og er du ikke så god på å vise det resten av året så er denne dagen en gyllen anledning til å gjøre litt ekstra. Lag en god middag eller server frokost på sengen, det kommer hun garantert til å sette pris på.

Vi har også funnet noen gavetips som er verdt å ta en kikk på. La mammaen i livet ditt få en artig eller en koselig gave som hun kommer til å sette pris på i lang tid.

Sjokoladehjerter til kakao

kakao bomber

Her får du to nydelige sjokoladehjerter som er fylt med små marshmallows som gir en smakfull kakao. Hjertene er dekket med rosa topping og er prikken over i´en for en avslappende stund.

Disse deilige sjokoladehjertene koster 179 kroner og du finner dem her. 

Sammenleggbart fotbad

Fotbad

Gi din kjære en deilig spa opplevelse med et eget fotbad. Fotbadet kan enkelt foldes sammen og tar lite plass. Greit for slitne føtter etter lange og strevsomme dager.

Dette praktiske fotbadet koster 499 kr og du finner det her.

Massage for ømme muskler

massasge pistol

Denne praktiske og gode massage pistolen er perfekt for ømme og slitene muskler. Her får du dyp og god massage hvor du kan velge mellom hele seks ulike innstillinger. Med denne vil stress og smerter forsvinne som dugg for solen.

Massasje pistolen koster 699 kroner og du finner den her. 

Kjølebag for pappvin

kjølebag

Denne er perfekt når du vil ha avkjølt vin. Den er praktisk å bruke når du vil bære med deg pappvinen og designet er sommerlig og koselig.

Denne flotte kjølebagen for pappvin koster 249 kroner og du finner den her.

Deilig kroppspute

kosepute

Sov ekstra deilig med denne store kroppsputen som en formet som en stor U. Den gir ekstra god støtte til armer, ben og rygg og passer like godt i sofaen som i sengen.

Kroppsputen koster 799 kroner og du finner den her. 

Plantelys

lampehuset

Har du noen i livet ditt som elsker planter og urter? Da bør du ta en ekstra kikk på denne. Plantene trenger litt ekstra lys nå på denne tiden av året for å trives ekstra godt, og da bør du sørge for plantelys. Den har fire armer som kan stilles inn som det passer best og vil gi plantene de aller beste forholdene.

Plantelyset koster 499 kroner og du finner det her. 

Matbur

matbur

Kjenner du noen som er lei av at godsakene forsvinner fra kjøleskapet? Da bør du sørge for at de får sitt helt eget matbur hvor alle godsakene låses inn og kun én har nøkkel til å åpne buret.

Matburet koster 199 kroner og du finner det her. 

Smart eggkoker

eggkoker

Lei av å slite med å koke eggene riktig? Da bør du se ekstra på denne smarte eggekokeren. Klassikeren fra 80-tallet har gjort et comeback og er et must i ethvert hjem.

Eggkokeren koster 299 kroner og du finner den her. 

Unik elektrisk pizzaovn

pizzaovn

Nå kan du steke pizzaen perfekt på kun 10 minutter med denne fantastiske pizzaovnen. Den har keramisk bakestein og doble varmeelementer som gir en deilig og sprø bunn.

Denne elektriske pizzaovnen koster 999 kroner og du finner den her. 

Sammenleggbar vannkoker

vannkoker

Denne er perfekt å ta med seg på tur, en sammenleggbar vannkoker. Da vil du aldri gå glipp av en rykende varm kopp kaffe selv når du er på farten.

Denne sammenleggbare vannkokeren koster 549 kroner og du finner den her. 

God morsdag til alle mødre der ute, de gjør en fantastisk jobb og verden hadde ikke klar seg uten ?

Flere artikler