3 Deilige Rosévin til under 150 kroner

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

En flaske vin passer perfekt å ta med som både venninnegave eller som en hyggelig oppmerksomhet. Du behøver ikke å tømme lommeboken for å kunne gi noen en oppmerksomhet, og vi har funnet 3 gode Roséviner du trygt kan gi vekk i gave, eller ta med deg i et hyggelig lag.

Servér gjerne vinen isende kald med noen gode bær, eller som vi har valgt å gjøre, servert den med fersk fiken. Ser flott ut og smaker fortreffelig.

rosevin

Mesta Tempranillo Rosé 2019

2480701-1-0

Deilig spansk Rosévin med smak av røde bær og urter. Du kan kjenne et lite hint av grapefrukt. Vinen er frisk og syrlig på smak og passer perfekt til en hyggelig kveld på terrassen eller hytta.  Denne kan du fint serverer hvis du skal ha en liten skalldyrfest.

Vinen koster 119,90 på vinmonopolet.no

 

Allesverloren Tinta Rosé 2019

1224301-1

Denne er fra Sør- Afrika og har en frisk smak av bringebær, kirsebær og vanilje. Ser du etter en rimelig Rosévin som klarer å balansere syren og sødmen så er denne det perfekte valget. 

Denne passer som både velkomstdrink og som «terrassevin». Du vil vil nok også like den godt som følgesvenn til både skalldyr og lyst kjøtt.

Vinen koster 149,90 på vinmonopolet.no

De Casta Rosado 2019

5589201-1

Spansk Rosévin som smaker av røde bær. Den er frisk med litt sødme og passer godt til både skalldyr og lyst kjøtt. Vil du derimot kun ha den i et glass en rolig kveld kan du fint det også. Vinen lukter deilig av både granateple og rips.

129,90 på vinmonopolet.no

Da gjenstår det bare å finne solen og kose seg så best en kan 🙂

 

Flere artikler