Bringebær Spritz Mocktail

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

For mange er en Aperol Spritz den perfekte sommerdrinken, og denne er en fantastisk variant av spritzen, men helt alkoholfri. En mocktail kan sammenlignes med en cocktail, med masse deilige smaker, men der coctailen kun kan serveres til de som drikker alkohol, kan denne nytes av alle, store som små.

Sitronbrus og bringebær er alltid en god kombinasjon, og hvis du tilsetter litt sukker og frisk mynte har du en Bringebær Spritz Mocktail.

Slik lager du Bringebær Spritz Mocktail

bringebær mocktail

En skikkelig god sommerdrink må ha med isbiter. De kan du enten lage selv eller du kan kjøpe dem ferdiglaget i poser. Posene kommer i flere forskjellige størrelser, og isbitene er spesiallaget. Du kan faktisk også regne med at de holder sin fryste tilstand lengre enn de du lager selv.

Dette trenger du:

  • 20 bringebær
  • 2 ts sukker
  • 5 blad frisk mynte
  • 5 dl sitronbrus
  • isbiter

Slik gjør du:

1 Begynn med å dele bringebærene i to og riv myntebladene lett. Behold noen hele bær og blader som du kan pynte med når mocktailen skal serveres.

 

2 Ha bringebær, mynte og sukker i en shaker. Har du ikke en shaker bruker du et glass med lokk. Rist blandingen godt.

 

3 Tilsett sitronbrus og bland godt, helt til sukkeret er oppløst.

 

Ta frem noen fine cocktailglass, fyll opp med isbiter, og hell over bringebær spritzen. Pynt med noen hele bringebær og mynteblader.

Tips: Frys ned noen bringebær som du legger i drinken rett før servering.

Velbekomme og god sommer ?

Flere artikler