Denne Verdensnyheten har førpremiere i Norge

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ikke alltid Norge står øverst på listen når nye produkter skal lanseres i verden, men det skjer altså denne gangen. Nå kommer Tuborg på markedet med hard Seltzer og Norge blir det første landet i verden som lanserer Tuborgs første hard Seltzer variant. Hard seltzer, som litt enkelt forklart er alkoholholdig smaksatt vann med kullsyre, har på kort tid etablert seg som en populær produktgruppe i USA.

Produktene blir sett på som en alkoholholdig drikk for helsebevisste kvinner og menn. De fleste variantene inneholder lite sukker og få kalorier, men har samtidig nesten samme alkoholnivå som en typisk pils.

Hard Seltzer

tuborg
Foto: Kilian Munch

Selv om har hard Seltzer har vært populær i blant annet i USA en stund har det ikke vært på markedet i Norge i mer enn et par år. I begynnelsen var det noen som forvekslet denne nyheten med den kjente rusbrusen. Dette er to helt forskjellige drikker og hard Seltzer fikk raskt en stor tilhengerskare.

Tuborg lanserer sin verdensnyhet

Her hjemme dukket de første hard seltzer-variantene opp for knappe to år siden, og i dag finnes det et dusin ulike varianter på markedet. Med lanseringen av Tuborg Hard Seltzer inntar de store internasjonale merkevarene for alvor det norske markedet innen det som fremdeles er å regne som et nytt segment, forteller Lunde.

Alkohol med smak

I september kommer Tuborg Hard Seltzer med smak av mango og pasjonsfrukt. Tuborg, som er det mest solgte ølmerket i norsk dagligvare, skal ha verdenspremiere på sin aller første hard seltzer-variant i Norge, sier Fanny Elise Bettum Lunde, merkevareansvarlig for hard seltzer i Ringnes.

Lite kalorier

En hard seltzer har lite kalorier sammenlignet med annen alkoholholdig drikke med smak. Den passer derfor perfekt for dem som er opptatt av innhold av sukker og kalorier, men som gjerne vil hygge seg litt ekstra i blant.

Mange har nok drukket en såkalt Chandy i sitt liv. Iskald øl blandet med frisk sitronbrus har vært kjent som en populær sommerdrikk over det ganske land. Nå kan du bytte det ut med en Seltzer som garantert kommer til å falle i smak hos de fleste, også de som ikke har tradisjonell øl som sin favoritt.

Enjoy ?

 

 

Flere artikler