Derfor bør du bruke nattkrem hver dag

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Huden er kroppens største organ og den har en viktig jobb. Den jobber aktivt både dag og natt og bidrar blant annet til å beskytte huden mot infeksjoner, samtidig som den reparer seg. Huden vår er dermed i besittelse av unike egenskaper hvor den beskytter seg gjennom dagen, mens den på natten reparerer og fornyer seg. Bruk av nattkrem er derfor viktigere enn du kanskje trodde. Rens, serum og dagkrem sørger for å pleie og beskytte huden gjennom dagen, og en nattkrem hjelper til med å styrke og fornye huden.

Selv om kroppen og huden har en mengde med effektive metoder for både fornyelse og beskyttelse, er det likevel viktig å opprettholde gode hudpleierutiner. Vi har tatt en kikk på nattkremen fra Decrusto, som er en fuktighetsgivende og beroligende nattkrem, utviklet for daglig bruk. Den gjør huden myk og smidig samtidig som den kan bidra til å jevne ut fine linjer.

Plei huden mens du sover

Huden har ikke det samme behovet på natten som på dagen. På dagtid blir huden utsatt for mange ulike påkjenninger. Dermed trenger huden en fuktighetskrem som både fukter og beskytter mot ytre påkjenninger som forurensning og smuss.

På natten trenger huden en krem som kan hjelpe til med å reparere og gjenopprette hudens balanse etter alt den har vært utsatt for gjennom dagen. På denne tiden av døgnet er også huden mer mottakelig for aktive ingredienser som finnes i Decrusto nattkrem.

I tillegg til at huden jobber aktivt med å både fornye og reparere mens du sover, så reduseres også stresshormonet kortisol i kroppen. Dette gjør det enklere å forebygge ulike hudskader. En nattkrem er formulert for å støtte denne naturlige prosessen.

Cellefornyelsen er på sitt høyeste mellom klokken 23.00 og 04.00. Ved å legge seg tidlig, rense huden og smøre ansiktet inn med nattkrem vil du gi huden din de beste forutsetninger.

Aktive ingredienser

En nattkrem er gjerne litt tykkere i konsistensen sammenlignet med en dagkrem. Den inneholder også mer aktive stoffer slik at huden din får det beste utgangspunktet og litt ekstra hjelp til å fornye seg, alt mens du sover.

Nattkrem er laget spesielt for å gi huden rikelig med fukt og næring. For best effekt bør du sørge for å bruke en nattkrem som har en høy konsentrasjon av reparerende og fornyende ingredienser. Den bør gi både gir næring, fuktighet og støtte til hudens naturlige fornyelsesprosess.

Nattkremen fra Derusto inneholder aktive ingredienser som Beta-Glucan, E-vitamin og glycerin, og er laget for bruk i ansiktet før leggetid. Den vil gi næring og fukt til huden, samtidig som den støtter hudens naturlige prosess. Den kan bidra til å redusere fine linjer og rynker, i tillegg til å jevne ut huden.

Bekjempe aldringstegn

Tegn på aldring blir hos de fleste mer og mer synlig med årene. Regelmessig bruk av nattkrem kan være med å bidre til å motvirke, eller begrense, disse tegnene. Ved å gi næring til huden og styrke dens naturlig forsvar kan du bidra til å motvirke tidlige tegn på aldring.

Aktive ingredienser som antioksidanter og Vitamin E er kjent for bidra til  å bekjempe frie radikaler og beskytte huden mot aldring, samt berolige og hjelpe til med å bygge opp huden igjen. En god nattkrem kan også være med på å bidra til å jevne ut hudtonen ved å bidra til redusere synlighet av alt fra pigmentering og solskader til arr og akne.

Slik gjør du

 

 

Som du ser så skjer det mye med huden din mens du sover. Mens den om dagen jobber med å beskytte, bruker den natten til å reparere og fornye seg. En god nattkremen fungerer dermed som en støtte for hudens naturlige funksjoner.

For å gi huden din de beste forutsetninger for både beskyttelse og reparering bør du skape gode hudpleiertuner både morgen og kveld. En sunn hud starter alltid med en rens slik at huden er helt ren. Med en nyrenset hud sørger du for at alle produktene får virke på huden slik de er ment.

Rens huden godt før du skal legge deg. Da fjerner du alt av forurensning og smuss som har bygget seg opp i huden gjennom dagen. Deretter masserer du inn Decrusto nattkrem i ansiktet med myke bevegelser. Nå har du gitt huden din litt ekstra drahjelp til jobben den skal gjøre mens du sover, samtidig som den samler energi til en ny dag.

Natten bidrar til mer enn du kanskje trodde og hvis du sørger for en god hudpleierutine også før du legger deg, kan du være trygg på huden din kommer til å takke deg. Husk at det er aldri for sent å etablere gode hudpleierutiner, og det er noe av det viktigste du kan gjøre for huden din.

Her kan du se nærmere på hele utvalget til Decrusto

Lykke til!

Flere artikler