Derfor sover du bedre med en Vektdyne

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

En god natt søvn er viktigere for helsen din enn du kanskje tror. Mangel på søvn kan gi deg hodepine og du kan føle deg både uopplagt og irritabel. Når vi sover så restituerer kroppen seg etter lang dag med mange inntrykk og impulser. Kroppen roer ned og kvitter seg med avfallstoffer og gjør seg klar til en ny dag. Det er også viktig for både blodtrykket og hjertet å sørge for at du får en god natts søvn.

En vektdyne passer perfekt for deg som sliter med alt fra stress uro til dårlig søvn. Vektdynen kan også gi følelsen av å få behagelige massasje med hjelp av trykket fra de små glassperlene. Vektdynen kan brukes av både voksne og barn, men ikke av barn under 5 år.

Vil du se nærmere på en vektdyne så finner du den her.

Mange gode grunner til å investere i en vektdyne

En vektdyne er en tung dyne som er fylt med små glassperler. Perlene sørger for at dynen former seg ekstra godt rundt kroppen og gir et behagelig trykk slik at du forbedrer søvnen. Perlene i vektdynen er hypoaktive i tillegg til gift- og luktfrie slik at alle kan bruke dynen uten å få problemer.

Trykket fra dynen hjelper kroppen med å slappe av slik at du får dypere søvn samtidig som den kan være med på fjerne både stress og uro. Den kan også være med på å hindre deg fra å snu deg eller til stadighet bytte stilling gjennom natten. Trykket fra dynen vil sørge for at du ligger mest mulig i ro.

Her kan du bestille vektdyne med lynrask levering.

Hvor tung vektdyne bør du ha?

Vektdynene kommer i ulykke tyngder i alt fra 5 til 15 kilo og hovedregelen er at du bør ha en tyngde på dynen som tilsvarer fra 10 til 15% av din kroppsvekt.

Dynetrekk på vektdynen?

En vektdyne fungerer som en ordinær dyne med den forskjellen at den er vesentlig tyngre. Den vil være vanskeligere å vaske enn en vanlig dyne så bruk gjerne et dynetrekk for å beskytte den.

Er en vektdyne varm?

En vektdyne er ikke noe varmere enn en vanlig dyne, men hvis du blir kald kan du bruke en tynn dyne eller et varm pledd under vektdynen slik at du ikke fryser gjennom natten.

Er du gravid bør du forhøre deg med lege før du bruker vektdyne.

Husk at selv om en vektdyne kan være med på å hjelpe deg til å få bedre søvn, bør du alltid oppsøke lege hvis du har langvarige utfordringer når det kommer til søvnen.

Her kan du se nærmere på flere ulike vektdyner og bestille en om du ønsker det. 

Denne artikkelen inneholder lenker fra Coolstuff.no

Flere artikler