Det flotteste du kan ha på kjøkkenet som oser av rustikk luksus og eleganse

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Å lage mat er noe mange av oss elsker å gjøre og hvis du samtidig kan bruke det perfekte kjøkkenutstyret som ser innbydende ut og som fungerer optimalt så kan det ikke bli bedre enn det. Vi har lagt vår elsk på gryter og utstyr i støpejern fra Le Creuset. Grytene, formene og bollene tåler høy varme og ser fantastisk ut på bordet. Le Creuset har et rustikk utseende, men oser av luksus og eleganse. Nå kan du sette grytene på bordet uten å skjemmes.

Serien kommer i mange flotte farger og med flere elementer i samme serie så vil bordet ditt alltid se fristende og innbydende ut. Vi har plukket ut noen flotte eksempler på hva du bør unne deg fra denne fristende serien.

Støpjerngryte

gryte

Denne nydelige gryten tar 4,2 l og er perfekt til alt fra «one pot dish», gryteretter og bakst. Er du en av dem som elsker å lage brød er det ikke tvil om at du bør unne deg en fantastisk støpejernsgryte. Maten holder seg varm i en evighet, er lett å rengjøre og ser flott ut på bordet. Med denne kan du trygt servere maten rett fra gryta.

Vil du se nærmere på denne flotte støpejernsgryten så finner du den her.

Krukke til bestikk og utstyr

bestikholder le creuse

Denne flotten krukken fra Le Creuset sørger for at du kan ha fremme alt du trenger av redskap og bestikk. Denne kan fint stå på kjøkkenbenken uten at det minner om rot. Krukken rommer 1,1 liter, er laget i stentøy og har god plass til både redskaper og bestikk.

Vil du se mer på denne flotte krukken til å ha utstyret ditt i? Da bør du ta en kikk her.

Plystrekjele

Le Creuset Cerise Konekjele 1,6L

Denne kjelen er ikke annet enn fullstendig bedårende. Den gir oss gode minner til barndommen når kjelen plystret muntert når te-vannet var klart. Den kalles for en konekjele og ethvert hjem med respekt for seg selv burde absolutt ha en av disse. Konekjelen er laget i emaljert karbonstål og kan brukes på alle typer kokeplater.

Vil du se mer av denne flotte vannkokeren bør du ta en kikk her. 

Salt og pepperkvernSalt- og Pepperkvernsett Shell Pink 11 cm

Å pynte bordet litt ekstra er alltid litt stas, men disse nydelige salt og pepperkvernene kan stå fremme på bordet hver dag. De er laget av keramikk i et stilrent design, de kommer i par og er nydelige å se på. Vil du justere grovheten på kvernen kan du gjøre det ved hjelp av den lille knotten på toppen.

Vil du se litt nærmere på disse herlighetene kan du gjøre det her. 

Nydelig form som kan stå i ovnen

form

Er du glad i lasagne? Eller kanskje du elsker å lage en brownie nå og da? Da passer det perfekt med en form som dette. I en frisk farge kan denne stå på bordet til ren beundring når du serverer godsaker til noen du er glad i. Husk at den kan fint vaskes i oppvaskmaskinen, men det kan hende den trenger en liten skrubb før den går videre i vaskeprosessen.

Vil du se mer av denne? Da bør du ta en kikk her. 

Jumbokopp til koselige stunder

Jumbokopp 0,4 l Cerise

Disse nydelige krusene passer like godt på hytten som hjemme. I disse kan du servere deilig kakao, te eller kaffe. De er gode å holde i samt å drikke av og jammen i meg blir du i godt humør av dem også.

De kommer i flere farger og vil du se mer på disse kan du ta en kikk her.

Grillpanne i støpejern

Le Creuset Cerise Grillpanne Støpejern 26cm

Denne pannen er perfekt når du skal steke mat som du gjerne vil ha litt «stekemerker» på. Rillene gir både kjøtt og grønnsaker et lekkert stekeresultat, samtidig som den sørger for at fettet fra maten samler seg i rillene på pannen. Denne herligheten er 26 cm og laget i støpejern.

Vil du se mer på denne? Da finner du den her. 

Nydelig paiform som frisker opp på bordet

paiform

Vil du lage en skikkelig god pai og samtidig servere den i en lekker paiform? Da er denne formen til deg. I denne kan du lage en skikkelig god eplepai akkurat som Bestemor Duck gjør. Den er enkel å rengjøre og ser fantastisk ut. Du vil garantert få et nydelig resultat som passer både for ganen og for Instagram bildene dine.

Denne nydelige paiformen finner du her.

Skåler til det meste

blå bolle le cresuet

Nydelige skåler som passer perfekt til både varm suppe eller til müslien til frokost. Den er laget av slitesterkt stentøy og du kommer til å ha disse i åresvis. Skålene er belagt med glasur innvendig som sørger for at de ikke får stygge merker eller flekker. Du kan også bruke dem i stekeovnen eller i mikrobølgeovnen, samt at de tåler helt ned til -18 grader. Perfekt til det meste på kjøkkenet i grunn.

Vil du se nærmere på disse? Ta en kikk her.

Flott pepperkvern som alle burde ha

pepperkvern

Er du glad i pasta? Da må du sørge for å ha en skikkelig pepperkvern. Denne er hele 30 cm høy og er perfekt når du skal tilsette nykvernet pepper til alle de deilige rettene du lager. Hold kvernen i litt høyde fra maten og kvern i veg. Flott å se på er den også.

Suppeskåler

suppeskåler le creuset

Høsten er tiden for supper og spesielt løksuppe. Disse skålene passer perfekt på bordet, de skaper god stemning og da smaker maten, om mulig, enda bedre. Skålene kommer to i pakken og tåler det meste av varme du måtte utsette dem for. Du kan fint vaske dem i oppvaskmaksinen.

Du finner dem her om du vil kikke nærmere på dem.

Husk at jo bedre utstyr du har på kjøkkenet jo lettere blir jobben din. Med en gryte som du kan bruke på både en kokeplate og i stekeovnen gjør du alt litt lettere. Le Creuset leverer stentøy og støpejern i mange farger og du kan jo fint ønske deg litt og litt til både jul og bursdag f.eks. Da får du alltid noe du ønsker deg og du ender opp med en flott serie etter som tiden går.

Lykke til og gled deg til å bruke denne nydelige serien ?

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker.

Flere artikler