Dette er julekalenderen du bør kjøpe i år

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Jula er noe mange gleder seg til og det er ekstra hyggelig med en fin julekalender. En julekalender er ikke lengre kun forbeholdt barna. Det har nemlig blitt mer og mer populært med kalender til voksne også. Vi har funnet noen av de mest populære kalenderene som du kan få tak i nå. Det er mange som liker å planlegge julen tidlig mens andre gjerne vil vente en god stund, men det er faktisk greit med alt som er gjort. Julekalendere har også blitt så populært at det fort blir utsolgt. Med en julekalender kan du glede deg over en liten gave hver dag mens du venter på julekvelden.

Denne kalender-artikkelen er dessverre fra i fjor og her er alle kalenderne utsolgt, men trykk her hvis du vil se kalender favorittene for julen 2022.

Julen er for mange forbundet med mye stress, men med en liten ekstra påskjønnelse til deg selv hver dag i 24 dager kan det gi deg en liten piff i hverdagen mens du raser rundt for å kjøpe gaver. Gi deg selv et pusterom med en ny te hver dag, litt deilig prosecco, et nytt sminkeprodukt eller kanskje noen nye sokker, her er nok å velge mellom.

Prosecco kalender

Med denne kalenderen får du en festlig kalender med 12 luker som er perfekt for alle som elsker prosecco.

Kalenderen inneholder 11 fruktige drinkbobler med ulike fruktsmaker og én boks med drinkglitter med bringebærsmak.

Kalenderen inneholder også 11 store papirsugerør som gjør det enkelt å fange opp alle drinkboblene. Det er nok drinkglitter til hele 14 glass så her kan du ende året med glitter og glam.

 

Vegansk julekalender

Kalender 4

Denne kalenderen er perfekt for alle veganere og for alle andre som setter pris på en skikkelig godbit. I 24 dager kan du glede deg over en ny fristelse hver dag. Kalenderen er fri for melk, soya og gluten.

 

After Eight kalender

Kalender 3

Er du en av dem som elsker mint og sjokolade? Da bør du ta en kikk på denne. After Eight fristelser hver dag i desember frem til julaften. Bedre kan det ikke bli.

 

Årets mest eksklusive kalender

Julekalnder

Nydelig kalender fra Villeroy & Boch med små porselens figurer i hver luke. Villeroy er kjent for sitt vakre porselen og denne kalenderen har Christmas Toys-kolleksjonen kombinerer nostalgiske øyeblikk og moderne design i et festlig eventyrland. Denne kommer du virkelig til å elske og du kommer til å få skikkelig julestemning.

 

Technic Cosmetic Advent Calendar 2021

Technick

Dette er den perfekte kalenderen for alle som elsker sminke. Her får du en god blanding av sminke, negelelakk og tilbehør hver dag i hele adventstiden.

 

Dumle kalender

Kalender 1

Er Dumle sjokolade din favoritt? Da kan du glede deg over denne deilige kalenderen som gir deg èn godbit til dagen mens du venter på den store dagen. Pass på så du slipper å dele med noen for disse er farlige gode.

 

Winter Woodland spa-julekalender

kalender 2

Ingenting er så deilig som å slappe av med et godt bad eller unne seg en deilig stund som bare er din midt i alt av julestress. Litt egentid er som balsam for kropp og sjel.

Denne søte kalenderen gir deg badebomber, såper og lotioner du kan glede deg over. Hver dag i 24 dager vil du få en ny flott gave som lukter himmelsk.

 

Tell ned til jul med Karl Fazer

Kalender 2

I år som i fjor kommer Karl Fazer med sine julefavoritt og den skuffer ikke i år heller. Kjøpe den til noen du bryr deg om eller gled deg selv. Denne passer best for voksne ganer og du kommer til å elske hver bit. Det er jul bare en gang i året.

 

manstuff

Selv om det er en kjent sak at julekalendere er mest stas for kvinner og barn er det jo hyggelig å gjøre litt ekstra stas på mannen også i adventstiden. Denne kalenderen inneholder 24 overraskelser for mannen. Produkter med deilig mannlig duft som for eksempel såpe, sjampo og barberkrem.

 

Te-kalender

Kjenner du noen, eller er du selv en av dem som elsker te? Da bør du kjøpe denne fine kalenderen. I 24 dager kan du starte dagen med økologisk te fra English Tea Shop. Kalenderen inneholder svart, rød, grønn og hvit te, samt rooibos og urtete.

 

Kalender sokker

Er du en av dem som alltid mangler sokker fordi den ene i parret ser ut til å forsvinne sporløst i hver vask? Da bør du skaffe deg denne artige kalenderen.

Med denne juelekalenderen får du et par med nye damesokker hver dag helt frem til julaften. Sokkene har friske pastellfarger i størresen 37 til 40, og er laget av 75% kjemmet bomull, 23% polyamid og 2%elastan.

 

Kalender neglelakk

Med denne kalenderen kan du lakkere neglene dine i spennende farger frem til jul. Bak lukene gjemmer det seg både neglelakk og tilbehør som kommer til å overraske deg i hele adventstiden. Fresh deg opp med neglelakk som kommer i flere farger samt i metallic og med glitter.

Kalenderen har en god pris og passer perfekt både som gave til deg selv eller til noen du er glad i.

 

kalender sjokolade

Er du, eller kjenner du noen, som er en skikkelig sjokolade-elsker? Da er dette den perfekte julekalenderen. Denne har to sjokoladebiter i hver luke så du kan enten dele den med noen du er glad i eller ta begge selv.

Hver dag frem til julaften kan du kose deg med deilige sjokoladebiter med alt fra mørk sjokolade, hvit sjokolade og sjokolade med smak.

 

Lag din egen drikkekalender

Kalender drikke

Med denne kalenderen kan du lage din egen drikkekalender, eller du kan lage den til noen som er ekstra glad i god drikke. Her kan du sette inn valgfri brus, saft, øl, cider eller noe annet som du vet mottakeren liker godt.

Dette er en morsom og personlig julekalender med 24 rom hvor du får plass til en liten flaske med godsaker. Selveste julaften har et større rom som kan huse en flaske på rundt en halv liter.

Alt du trenger å gjøre er å brette ut kalenderen og fylle den med valgfri drikke som du kjøper på butikken.

Slik setter du sammen kalenderen:

    1. Brett opp boksen og plassere de indre veggene slik at de danner rommet.
    2. Sett en flaske i hvert rom
    3. Trekk av beskyttelsesremsen til tapen på lokket og fest lokket til esken

 

Sparkle kalender

Dette er den perfekte kalenderen til deg selv eller til noen som elsker alt av sminke og tilbehør. Hver dag frem til julaften kan du åpne en luke som inneholder spennende og søte overraskelser.

 

Claus kalender

Er du ute etter skikkelig sterke saker så er virkelig denne adventskalenderen noe for deg. Her får du en luksuriøs kalender hvor det skjuler seg chilikuker med sjokolade, chiligodteri og hot saus.

Chili kalenderen er perfekt for alle som elsker sterke fristelser og her får du overraskelser med styrke fra 1 til 15 på Chili Klaus sin egen Wind Force Scale.

Kalenderen gir deg nye, sterke overraskelser hver dag frem til julaften og en nyttårsoverraskelse i uke 31.

 

Kalender lakris

Dette er kalenderen for alle som elsker lakris. Her kan du glede deg til lakris som er både søt, salt og supersalt. Hver av de 24 lukene inneholder 30 gram med deilig lakris. All lakrisen inneholder kun naturlige ingredienser og er fri for både gluten og gelatin.

 

Adventskalender med duftlys fra Halvor Bakke

Kalender halvor bakke

Mørketid er tiden for levende lys og spesielt i adventstiden. Denne flotte kalenderen kommer til å glede deg med duftlys med deilige dufter i 24 dager helt frem til julaften. Her får du 24 telys fordelt på syv forskjellige dufter. Lysene har en brennetid på hele 3 timer.

 

Julestrømpe

julestrømpe

Ingen jul er komplett uten en skikkelig julestrømpe og da er det utrolig praktisk å kjøpe en som er ferdig fylt med masse godsaker.

 

Med en julekalender forkorter du ventetiden til julaften samtidig som du gjør ventetiden ekstra hyggelig. Kanskje har du en venn som fortjener en ekstra oppmerksomhet i mørketiden eller kanskje du bare vil unne deg selv litt ekstra oppmerksomhet.

Leter du etter årets julekalandere 2022? Da kan du ta en kikk her. 

Husk å ikke la julestria ta deg fullstendig. Senk skuldrene og nyt dagene, julen kommer uansett ?

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff , Hyttefeber og Yummyheaven.no

Flere artikler