Gleder du deg til jul? Her finner du årets Julekalendere for julen 2022

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Advent er kanskje årets koseligste tid på året og en julekalender er ikke lenger forbeholdt barna. Nå selges kalendere til voksne over en lav sko og du får kalendere med alt fra spiselige fristelser til lys, make-up, sokker og utstyr. Det finnes garantert en kalender for alle. Nå kan du sikre deg en julekalender til deg selve eller til noen du er glad i. Kanskje mannen i huset også fortjener en kalender i år? Selv om de ikke vil innrømme det synes mange menn også at det er stas faktisk.

Tradisjonen med kalendere kommer opprinnelig fra Tyskland og fikk sin spede start i Norge rett etter andre verdenskrig. Kalendere ble gitt til barna, men i dag har tradisjonen også spredt seg til voksne. Det er bare å innrømme det først som sist, vi gleder oss fortsatt til jul vi også. Vi har funnet frem et stort utvalg av årets populære kalendere, men husk å vær rask for de blir fort utsolgt.

Spiselige kalendere

Det er ingen tvil om at julen handler mye om mat og godsaker og hvorfor ikke da sørge for en kalender som gjør ventetiden koseligere og gjerne med noen ekstra deilig smaker. Her finner du kalendere med alt fra syltetøy til sjokolade og en hel del andre godsaker.

Kalender med engelsk te

Med denne julekalenderen som er pakket med 24 poser med engelsk te kan du starte nedtellingen til jul med tolv ulike smaker. Kalenderen har 24 luker og to ganger vil du få samme smak, perfekt når du har funnet en favoritt.

Teposene er laget som små pyramider og er fylt med økologisk te i smaker som granateple, hibiskus og ingefær med tranebær. Her er det både svart, rød, hvit og grønn te i tillegg til urtete og rooibost-te. Perfekt start på dagen for en ekte te-elsker.

Denne kalenderen koster 249 kroner og du finner den her.

Marmelade kalender

Denne koselige julekalenderen gir deg 24 dager med smakfull marmelade i tolv ulike smaker. Her får du marmelade med smak av bringebær, appelsin og kirsebærplomme i tillegg får du også en blomsterhonning og en kremet sjokolade med hasselnøtt.

Alt kommer i kjempe søte små syltetøyglass. Med denne kalanderen så blir det litt ekstra stas med frokost i hele adventstiden.

Denne kalenderen koster 549 kroner og du finner den her. 

After-eight Kalender

After Eight er utvilsomt en kjent sjokolade og nå får du en kalender som har 24 deilige biter av både mørk og hvit mint-sjokolde. Kalenderen er laget som en flott kopi av Londons ikoniske Big Ben.

Denne kalenderen koster 329 kroner og du finner den her. 

Nydelig sjokolade kalender i tre

Denne vakre kalenderen er laget i tre og du kan bruke den igjen og igjen. Den kommer fylt med eksklusiv sjokolade fra danske Magasin du Nord. Kalenderen er en kopi av varehuset Le Bon Marché i Paris fra 1800-tallet hvor Magasin du Nord fortsatt holder hus den dag i dag.

Vinduene i kalenderen er utstyrt med lys som du kan tenne og slukke og vil lyse nydelig opp i desembermørket.

Friends Kaffe kalender

 

Det er mange av oss som husker den ikoniske serien Friends og da husker vi også caféen som de alle henger på hver dag, Central Perk. Denne Friends kaffe-kalenderen gir deg 24 dager med kaffekapsler som passer til Nespresso-maskiner.

Kalenderen kommer med åtte ulike kaffe-slag som varierer i både smak og intensitet som karamell, sjokolade og kanel. Glad i kaffe og har en Nespresso-maskin? Da kommer du til å elske denne kalenderen.

Sjokoalde-kalender fra Ferrero

Det er få sjokolader som smaker så godt som selveste Ferrero Rocher. Med denne kalenderen får du 24 dager med nytelse i tre ulike smaker.

Klassikeren med nøtter er selvsagt med, samt en variant med hvit sjokolade og kokos og en konfektbit med mørk sjokolade. Her er det bare å glede seg til en godbit hver dag frem til julaften.

Denne smakfulle kalenderen koster 329 kroner og du finner den her.

Populær kalender fra Chili Klaus

Ingen jul uten kalender fra Chili Klaus. Denne populære kalenderen fyker ut av butikkene hvert eneste år og dens popularitet har ikke sunket. Kalenderen er som vanlig pakket med hete og søt-sterke chiligodterier hver dag i hele advent. Kalenderen har i tillegg en ekstra luke, 31.desember.

Denne kalenderen er ikke for sarte sjeler og kommer du over et godteri som er merket som en hodeskalle bør du ha et glass melk tilgjengelig, for da blir det garantert hett.

Kalenderen fra Chili Klaus koster 599 kroner og du finner den her.

Super Baileys kalender

Glad i Baileys? Da er denne smakfulle kalenderen for deg. Den er pakket med 24 smakfulle godbiter med smaken av den kremete likøren som er så populær. Den inneholder mindre enn 1 prosent alkohol så du kan kjøre bil om du skulle unne deg en bit før jobb, men kalenderen er ikke ment for barn.

Kalenderen koster 399 kroner og du finner den her.

Eksklusiv julekalender med alt du kan ønske deg

Dette er den ultimate julekalenderen for alle som liker velsmakende delikatesser. Denne kalenderen er gigantisk og veier hele 4,5 kilo! Adventskalenderen fra britiske Cartwright & Butler er fylt med alt fra fudge og kaker til marmelader og te. Denne vil du ikke gå glipp av!

Alt kommer i nydelige bokser og beholdere og kan bruker om igjen om du vil det. Kalenderen er satt sammen av små skuffer som trekkes ut og det gir hele kalenderen en enda mer eksklusiv følelse. Pakkene i kalenderen er store og du kommer garantert til å bli fornøyd, for her det mye godsaker.

Denne kalenderen koster 4399 kroner og du finner den her. 

Kalendere for alle og enhver

Om du ikke fristes av hverken sjokolade, kjeks eller sminke så kanskje noen av disse kalendrene er noe for deg. Her finner du julekalendere med alt fra engelske kryssord til verktøy og annet moro.

Kalender for kryssord-elskeren

Er du en av dem som elsker kryssord eller kanskje kjenner du noen som ikke kan leve uten? Da er denne kryssordkalenderen perfekt. Hvert av kryssordene er laget av ingen ringere enn skaperne bak de anerkjente kryssordskaperne i The New York Timer og The Guardian.

Kalenderen har 24 kryssord-utfordringer i tre ulike vanskelighetsgrader og du samler poeng for hvert kryssord du løser. Kryssordene er på engelsk, men det følger med ledetråder for å gi deg litt hjelp underveis. Her er det bare å skjerpe engelsk kunnskapene litt og sette i gang. Med denne blir garantert ventetiden litt mer spennende.

Denne kalenderen koster 179 kroner og du finner den her. 

Treningskalender

Vi vet alle at desember er den måneden mange av oss spiser mer enn vi trener, men med denne kalenderen kan du sørge for å legge inn en liten treningsøkt også i adventstiden.

Istedenfor sjokolade og andre godsaker er denne kalenderen fylt med tre fysiske aktiviteter. Velg en av aktivitetene og gjør den i løpet av dagen. Er du skikkelig sporty tar du alle tre utfordringene. Bruk kalenderen sammen med partneren din eller alene, det velger du.

Denne kalenderen koster 149 kroner og du finner den her. 

Friends Kalender

New York er den ultimate julebyen og når vi ikke kommer oss dit så passer det perfekt med en kalender fra Friends-serien og et julepyntet New York.

Kalenderen er fylt med gaver, sitater og morsomme bilder fra den ikoniske serien. Her kan du regne med å få alt fra notatbok til quiz-spill. Artig kalender som gjør ventetiden frem til jul litt kortere.

Friends kalenderen koster 399 kroner og du finner den her. 

Populær kalender fra Yankee Candle

Det er få lys duftlys som er så populære og som skaper så god stemning som lysene fra Yankee Candle. Med denne kalenderen vil du garantert få skikkelig julestemning når disse deilige duftene sprer seg i hele huset.

Kalenderen har 24 luker som skjuler et nytt lys hver dag frem til julaften. Lysene kommer i åtte ulike jule-dufter og du kommer til å elske hver og en av dem.

Kalenderen fra Yankee Candle koster 649 kroner og du finner den her. 

Romantisk kalender

I blant kan det være greit å få litt fart på kjærlighetslivet og med denne kalenderen vil hver luke inneholde forslag til tre spennende aktiviteter som dere kan prøve. Bytt på å åpne lukene og den som åpner er den som bestemmer dagens aktivitet. Forslagene i kalenderen er alt fra sexy til koselige og morsomme.

Denne romantiske kalenderen koster 129 kroner og du finner den her.

Super verktøy kalender

Dette er kalenderen for alle som liker å pusle litt hjemme. Kalenderen har 24 luker med bits og skruverktøy med finurlige funksjoner.

Med alt fra verktøyhåndtak, flere forskjellige skrueprofiler og dobbeltfastnøkler har du alt du trenger for å skru sammen alle gavene, eller henge opp et bilde eller to. Kalenderen kommer også med flaskeåpner som er hendy å ha når du kan slappe av mellom alle gjøremålene.

Denne verktøy kalenderen koster 879 kroner og du finner den her. 

Kalender med sokker

Trenger du sokker? Da bør du sørge for å kapre denne flotte kalenderen. Her er du sikret 24 nye par med sokker i størrelsen 37-40. Det er ingen hemmelighet at sokker har en lei tendens til å bli borte og til slutt står vi igjen med en haug single sokker uten makker.

Nå kan du få et nytt par hver dag i hele advent. Da er du hvertfall sikret en hel del nye sokker fremover.

Kalenderen koster 899 kroner og du finner den her. 

Sminke og velvære kalendere

Det er ikke bare kvinner og jenter som liker å ta litt ekstra vare på seg selv og her har vi funnet kalendere til alle som liker det lille ekstra. Alt fra skjeggolje til smykker og make-up. Her er det bare å glede seg til adventstiden med en liten overraskelse hver dag mens vi venter på ribbe og julegaver.

Gøyal sminkekalender

Lite er bedre enn å ha en kalender som hver dag gir deg et skjønnhetsprodukt. Denne gir deg 24 dager med alt fra leppestift til øyenskygger og neglelakk.

Kalenderen passer til alt fra mor i huset til ungdom som trenger en liten overraskelse i adventstiden.

Denne morsomme sminkekalenderen koster 269 kroner og du finner den her.

Kalender fylt med neglelakk

Glad i å pynte deg eller kjenner du noen som er det? Da bør du droppe sjokoladekalenderen i år og satse på denne julekalenderen med neglelakk og tilbehør.

I hver luke får du en neglelakk i en spennende farge eller tilbehør som gjør både deg og neglene klare for årets julefeiring.

Denne kalenderen koster 299 kroner og du finner den her. 

Sminke og skjønnhets-kalender

I denne super søte Stay Magical-kalenderen får du både festlig sminke og avslappende badeprodukter som du får masse glede av både før og etter jul.

Bak hver luke i Stay Magical skjuler det seg søt sminke, morsom neglepynt, velduftende såper og skummende badebomber. Her får du alt som er verdt å glede seg over i hele 24 dager.

Denne sminke og skjønnhets kalenderen koster 299 kroner og du finner den her. 

Fantastisk Beauty kalender

Med denne kalenderen får du en rekke med flotte gaver i hele advent. Her får du alt fra fargerike badebomber til kremer og såper. Nå kan du bruke alle dagene i ventetiden på å slappe av og la huden stråle om kapp med julepynten.

Denne kalenderen koster 599 kroner og du finner den her. 

Smykke kalender

Dette er kalendere for alle som liker å pynte seg litt ekstra. Hver dag får du et lite smykke som du kan glede deg over. Selve kalenderen er også en overraskelse i seg selv da den kommer i fire varianter og du kan ikke velge.

Smykkekalenderen kommer i fire ulike varianter og lageret velger en tilfeldig kalender til hver og en som bestiller. Det som er sikkert er at du får en glitrende advent.

Denne smykke kalenderen koster 79 kroner og du finner den her.

Den ultimate Man-Stuff Kalenderen

Dette er kalenderen for alle menn, eller andre, som liker såper og annet til kroppen som lukter godt. I 24 dager kan du forvandle både badet og treningsbaggen til den ultimate man-stuff plassen. Her er alt du trenger for å holde deg ren og pen både før og etter jul

Denne kule man-stuff kalenderen koster 399 kroner og du finner den her.

Den ultimate kalenderen til mann med skjegg

Kjenner du en mann med skjegg? Da MÅ du kjøpe denne kalenderen fra The Bearded Man Company. Den er fylt med olje til skjegger i alle mulige varianter med dufter som bergamott, svart kaffe eller krydret rom.

Oljen sørger for et mykt og glansfult skjegg som gir skjegget både næring og trekker raskt inn i huden uten å bli klissete. Oljene motvirker også kløe og irritasjon.

Denne kalenderen koster 599 kroner og du finner den her. 

Gi en kalender til deg selv eller noen du er glad, det blir garantert en suksess.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

 

Vil du ha flere tips til julekalendere så bør du ta en kikk her. 

 

Flere artikler