Eksklusivt rekkverk til terrassen i tilpasset design

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å tilbringe tiden sin utendørs og terrassen eller balkongen er et yndet sted for mange å sitte på deilige soldager. Noe av det viktigste du må ha på terrassen er et rekkverk, og det finnes flere typer og modeller av rekkverk å velge mellom. Du kan få rekkverk i både tre, glass og smijern. Mens tradisjonelle rekkverk av tre eller metall lenge har dominert landskapet, har glassrekkverk vokst i popularitet de siste årene grunnet et moderne utseende, god funksjonalitet og evnen til å gi enestående utsikt. Vi har tatt en kikk hos Rekkverkbutikken.no som både har et godt utvalg, og lang erfaring med rekkverk i glass i tilpasset design, slik at det passer perfekt inn hos deg.

Glassrekkverk gir en luftig og romslig følelse, passer inn i på de fleste uteplasser, samtidig som det opprettholder sikkerheten. Du kan bruke et glassrekkverk både som vindskjerming og som rekkverk. Et glassrekkverk sørger for at du ser alt rundt deg uten at utsikten blir forstyrret. Sitter du litt utsatt kan du også få et glassrekkverk som gir lite innsyn.

Rekkverk i glass

Et rekkverk i glass sørger for perfekt utsikt uten forstyrrende elementer./ Rekkverkbutikken.no

Glassrekkverk har blitt mer og mer populære de siste årene og det er ikke uten grunn. Det gir god sikkerhet, skjermer mot vær og vind, samt at det sørger for at du beholder utsikten. I tillegg krever det lite vedlikehold og ser fantastisk ut. Du får glassrekkverk i flere ulike modeller og design, slik at du er sikret det som passer best hos deg. Her har du også muligheten til å velge et prisgunstig glassrekkverk som er enkelt å vedlikeholde, samt montere.

Glassrekkverk passer godt inn på de fleste uteplasser. Med sine rene linjer og gjennomsiktige glass flyter det perfekt inn i omgivelsene rundt deg. Terrasserekkverk i glass er både tidløst og tilnærmet vedlikeholdsfritt og kan kombineres med både tre og metall, avhengig av hvilke materialer du har på uteplassen din. Rekkverk i glass passer inn enten du bor ved havet, ved fjellene eller i en by. I motsetning til rekkverk av tre kan du nyte omgivelsene og utsikten uten forstyrrelser.

Glassrekkverk i moderne design

Et glassrekkverk passer inn på de fleste uteplasser. Enten du bor i byen, på fjellet eller ved sjøen./ Rekkverkbutikken.no

Med et glassrekkverk i moderne design får du et rekkverk som har mer glass og mindre stolper, slik at du får et sikkert rekkverk med fri utsikt uten forstyrrelser. Her har du også muligheten til å bestemme mye av designet selv. Både når det kommer til type glass og gelender.

Hev- og senk glassrekkverk

Hev-og senk glassrekkverk for deg som vil skjermes for vinden, men samtidig kunne nyte solen./ Rekkverkbutikken.no

Med et hev-og senk glassrekkverk får du et funksjonelt rekkverk som du kan tilpasse til vær og vind. Her kan du enkelt senke eller heve det øverste partiet, alt ettersom hvordan været er. Praktisk for alle som elsker å sitte ute, også når solen varmer eller vinden kommer med all sin styrke.

Eksklusivt uttrykk med stolpefritt rekkverk

Med et stolpefritt rekkverk går rekkverket sømløst i ett med naturen. Rekkverkbutikken.no

Med et stolpefritt rekkverk får du et rekkverk helt uten forstyrrende elementer. Her ligger glassene tett inntil hverandre uten stolper og passer perfekt for deg som ønsker en uteplass som går i ett med naturen rundt, enten det er på fjellet eller ved havet.

Levegg i glass

Vil du skjermes for vær og vind, men fortsatt nyte omgivelsene? Da er en levegg i glass for deg./ Rekkverkbutikken.no

Et glassrekkverk ser flott ut på enhver uteplass og en stor fordel er at du også kan designe en levegg med de samme forutsetningene. En levegg i glass er perfekt for deg som ønsker ekstra le for vinden. En levegg kan ha et fritt antall seksjoner slik at du kan få akkurat den størrelsen du har behov for med en høyde på 160 eller 180 cm.

Har du allerede et rekkverk på uteplassen din og ønsker en ekstra stilfull og praktisk vindskjerming? Da kan du få vindskjerming i glass som kan plasseres direkte på allerede eksisterende rekkverk.

Sikkerhet

Et rekkverk i glass skaper trygghet på alle uteplasser og du kan selv velge design./ Rekkverkbutikken.no

Selv om glassrekkverk kan virke skjøre er de faktisk svært holdbare og trygge og det skal mye til for at det ødelegges. Glasset er konstruert for å motstå brudd og splinter og moderne monteringssystemer sørger for solid og pålitelig installasjon.

Vedlikehold av glassrekkverk

Et glassrekkverk krever lite vedlikehold og rengjøres raskt og effektivt./ Rekkverkbutikken.no

Moderne glassrekkverk er konstruert av herdet eller laminert sikkerhetsglass av høy kvalitet som er sterkt og holdbart. Dette glasset er konstruert for å motstå værforhold som vind, regn, sollys og snø, og krever minimalt vedlikehold for å holde seg i god stand. Hvor ofte du må rengjøre og vedlikeholde glassrekkverket ditt avhenger av hvor du bor.

Glassrekkverk kommer med avstandsskillere, stolper i enten rustfritt stål eller aluminum. Det kan være greit å vite at selv om du velger stolper i rustfritt stål kan de faktisk ruste hvis du ikke vedlikeholder dem. Ønsker du et rekkverk som krever lite vedlikehold bør du velge stolper i aluminium.

Montering

Du monterer rekkverket enkelt selv med gode veiledninger og instruksjoner. /Rekkverkbutikken.no

Et rekkverk fra Rekkverkbutikken er enkelt å montere og du får all informasjonen du trenger i den medfølgende monteringsanvisningen. Noen beskrivelser inneholder også filmer som forklarer deg enkelt hvordan du skal gå frem. Med en steg-for-steg veiledning er du sikret at stolpene plasseres riktig i forhold til hjørner og avslutning.

Tilpasset design

Du kan få glassrekkverk i akkurat det designet du ønsker. Det er helt opp til deg./ Rekkverkbutikken.no

Du kan montere glassrekkverk både innendørs og utendørs, og du kan selv velge design og utforming slik at ditt rekkverk blir helt unikt. Du kan få rustfrie rekkverk med eller uten overligger, samt bestemme hva slags glass du ønsker. Når du skal bestemme type glass kan du velge mellom laminert glass, klart glass eller farget glass.

Laminert glass har to glassflater som er limt sammen med folie mellom glassene. Fordelen her er at hvis glasset skulle bli ødelagt vil glasskiven fortsatt holdes sammen. Glasset har enten slipte eller polerte kanter.

Skal du plassere glassrekkverket ditt i et område hvor det kan bli utsatt for en del påkjenninger har du muligheten til å velge herdet og laminert glass for best holdbarhet.

Luksuriøst design som passer inn på alle uteplasser-hele året

Et glassrekkverk gir et luksuriøst preg på både boligen eller hytta, hele året./ Rekkverkbutikken.no

Rekkverk, levegg og vindskjerming i glass har et elegant og luksuriøst design og passer inn på uteplasser til både eldre og moderne boliger. Det elegante designet, muligheten for ubegrensede utsikt og holdbar konstruksjon gjør det til et populært valg for alle som ønsker å oppgradere uteplassen.

Glassrekkverk på uteplassen sørger også for å slippe inn naturlig lys og skaper en luftig og romslig følelse. Glasset i rekkverket gjør at du slipper å føle at uterommet er innesperret  og gjør det hele mer åpent. Enten du har en stor eller liten uteplass passer det perfekt med en innramming i glass.

Med en rekke designalternativer og tilpasningsmuligheter, kan glassrekkverk være den perfekte løsningen for deg som ønsker et estetisk tiltalende rekkverk som gir trygghet, sikkerhet og flott utsikt.

Hos rekkverkbutikken.no får du all den hjelpen du trenger for å få en flott og unik uteplass med et rekkverk som er spesialtilpasset dine ønsker og behov.

Flere artikler