Få ekstra glød i ansiktet med ekte leirmaske- Down To Earth

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ikke alltid det passer å hverken gå på spa eller i skjønnhetssalong og da passer det perfekt med hudpleieprodukter som du kan benytte hjemme. Huden din fortjener litt ekstra oppmerksomhet og det er aldri for sent å starte opp med gode hudpleierutiner. En god rens sammen med både leirmaske, serum og fuktighetskrem kan gjøre underverker for huden din. Sørger du i tillegg for å bruke en en ansiktsmaske regelmessig vil du kunne gi huden din de beste forutsetninger for en strålende hud.

Leire er en av de mest rensende ingrediensene du kan bruke på huden og har blitt brukt i ulike varianter i århundrer. Ansiktsmaske med leire jobber i dybden og er kjent for å være rik på mineraler med egenskaper som kan bedre hudirritasjon, balansere talgproduksjon, jevne ut hudens struktur, samt gi huden ekstra glød.

Med en Down To Earth ansiktsmaske fra Decrusto får du en 2-i-1 maske med kaolin leire som er både fuktighetsgivende og lett eksfolierende.

Fordelene med en Down To Earth ansiktsmaske

En leirmaske har flere gode fordeler ved regelmessig og jevnlig bruk. Den rengjør i dybden og gir huden en frisk glød. En ansiktsmaske vil også gi huden din en skikkelig dyp rens og fjerne smuss og talg i huden.

Det finnes flere ulike leirmasker og Decrusto sin Down To Earth inneholder kaolin leire. Denne leiren har en nøytral pH og er skånsom mot huden.

Ved å bruke ansiktsmaske regelmessig kan du oppnå en renere og mer balansert hud. En leirmaske er nemlig spesielt formulert for å rense huden gjennom å absorbere talg og vil gi huden det beste utgangspunktet for en renere og mer balansert hud.

Med Down To Earth fra Decrusto får du en effektiv maske som er tilsatt olivenfrø slik at masken også er lett eksfolierende.

Decrusto Down To Earth kan brukes til alle hudtyper, og er spesielt god for deg med fet eller kombinert hud. Leiren som er tilsatt i masken kan bidra til å gi både en mattere og jevnere hud.

Kaolin leire- skånsom mot huden

Kaolin leire er en fin leire som inneholder naturlige mineraler som gir en lett eksfoliering, i tillegg til at den mykgjør huden. Dette kan være med på å bidra til å redusere synligheten av fine linjer og samtidig gi huden en ekstra glød. Når huden skal renses og peeles passer det fint med et headband fra Decrusto som holder håret vekk fra ansiktet.

Kaolin leire hjelper også til med å suge opp fett fra huden, samtidig den kan ha beroligende effekt på irritert hud. Den har også evnen til å fjerne både forurensning og smuss fra huden uten å blokkere porene. Den fjerne urenheter og døde hudceller skånsomt og effektiv.

Opprettholder hudens naturlige balanse

En av de mange, gode fordelene med Decrusto Down To Earth ansiktsmaske er at den ikke tørker ut huden. Den er også beriket med fuktighetsgivende og nærende ingredienser som kan bidra til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Decrusto Down to Earth kan brukes både som ansiktsmaske og til peeling, gjerne to til tre ganger i uken.

Slik bruker du Down To Earth ansiktsmaske

Down To Earth inneholder Kaolin leire og olivenfrø som sammen sørger for å gi huden en lett og behagelig skrubb i tillegg til å rense i dybden.

Down To Earth som peeling

Decrusto Down To Earth Scrub Mask 2-i-1 kan brukes som en ansiktsskrubb. Når du bruker produktet som en vanlig ansiktsskrubb der du skrubber huden, vil du få den mest effektive eksfolieringen av huden.

Fordel produktet på fuktig hud i ansiktet og på halsen, unngå øye og leppe området. Masser med fingerspissene i 1–2 minutter. Skyll av med lunkent vann. Bruk 1–2 ganger i uken avhengig av hudens tilstand.

Downt To Earth som ansiktsmaske

Decrusto Down To Earth Scrub Mask 2-i-1 brukes gjerne som en ansiktsmaske, spesielt hvis du synes at huden din er sensitiv og ikke alltid kan håndtere en fysisk eksfoliering. Masken legges i et jevnt lag på huden i ansiktet, uten å massere det inn slik som du gjør når du peeler huden.

La produktet virke i 5–10 minutter. Ingrediensene arbeider aktivt med å løse opp døde hudceller, jevne ut hudtonen og sørge for at huden får en flott og strålende glød. Avslutt med å vaske av masken med lunkent vann.

Down To Earth Passer for alle hudtyper og brukes 2-3 ganger i uken for optimalt resultat.

Avslutt med å smøre ansiktet med enten en pleiende fuktighetskrem eller en god nattkrem. Hva slags krem du avslutter med avhenger av om du har renset huden med maske på morgenen eller på kvelden.

Decrusto Down To Earth gir nok til rundt 10 behandlinger og er en fantastisk løsning for grå og gusten hud. Den passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Med sitt innhold av olivenfrø gir den også en lett eksoliering for ekstra rens.

Her kan du se nærmere på hele utvalget av hudpleie fra Decrusto

Flere artikler