Fisk på boks! Årets største Delikatesse

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Mat på boks er kanskje ikke akkurat det du forbinder med et lite gourmet måltid, men nå er boksematen tatt til nye høyder og blitt veldig populært. Det er nok ikke tvil om at karantene, nedstengning og korona har hatt sitt å si for den lille renessansen til mat på boks. Nå er endelig tunfisk og sardiner mer enn noe du forbinder bestemor med. Nå serveres det faktisk på cafeer rund om i det ganske land og det til stor suksess. Rynker du på nesa over mat på boks og spesielt tunfisk og bittesmå sardiner, da bør du virkelig se litt på denne trenden, for den er faktisk særdeles smakfull.

Tar du en kjapp runde på sosiale medier vil du se at sardiner og tunfisk serveres både hjemme til festligheter og ute på cafeer og restauranter. Skal vi tro de matglade som har hevet seg på trenden er dette noe som du abosolutt bør prøve.

Sardiner og surdeigsbrød

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Fredrik (@frallansmatochlantliv)

Sardiner, servert i boksen, med nybakt surdeigsbrød passer perfekt som en liten forrett eller som en appetittvekker.

Lekkert og innbydende

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Anneli Yilmaz (@anneliyilmaz)

Hva med å servere sardiner i boksen sammen med deilige oliven, reker og aioli. Nydelig anrettet og perfekte små retter som setter en ekstra piff på kvelden.

Fristende og smakfult

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Västergården ®️ (@vastergarden)

Du trodde kanskje ikke at sardiner på boks kunne se lekkert ut på bordet? Men det kan det faktisk og det ser definitivt veldig fristene ut.

Makrell på boks blir nå faktisk også sett på som en delikatesse. Det hadde du nok ikke trodd hver gang du lempet innpå skive på skive med stabburets tomatmakrell.

Lykke på Løkka

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Løkka Deli (@lokka_deli)

Tar du turen innom Løkka Deli i Oslo kan du velge blandt de beste variantene av sardiner på boks. Det er nemlig viktig hvis du skal hive deg på denne trenden at du velger det beste du kan få tak i, da blir opplevelsen fantastisk.

Sardiner fra hele verden

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Exclusivas La guinda (@exclusivaslaguinda)

Sardiner er kjent som en ingrediens som brukes mye til dressinger og marinader, men å spise dem rett fra boksen med godt brød til har vært en trend som har latt vente på seg.

Mye rart kan komme ut av endrede tilstander i verden, men at sardiner på boks skulle få sin storhetstid var det nok ikke mange som regnet med. Men nå er trenden her, og det kan godt være du får deg en overraskelse hvis du klarer å overbevise deg selv om at dette er trenden som er verdt å prøve.

Beveger du deg rundt i de litt større byene i vårt ganske land er sannsynligheten stor for at du kan få servert disse godsakene både som en del av en bar-meny eller som et lite måltid på en trendy café.

Lykke til og smakelig måltid ?

Flere artikler