Frisk Rosa Mojito med Rips

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Trodde du kanskje at rips kun passer til saft eller som kakepynt? Vel, de passer også perfekt i en drink. Ripsen gjør drinken deilig syrlig og passer perfekt sammen med mynteblader, og den får en flott rosa farge. Alle kommer til å elske den, garantert!

Denne rosa gleden kan minne veldig om en Mojito som er en cubansk drink. Det finnes ikke det land i verden som ikke vet hvordan en Mojito skal lages, og vi har hentet inspirasjon fra verdens hippeste drink og laget en rosa drøm.

rips

Mojito med rips lages i en shaker, men om du ikke har en shaker kan du fint bruke et glass med lokk. Husk å skru lokket godt til så ikke du griser til kjøkkenet ditt. Pynt gjerne med noen fryste ripsbær.

Dette trenger du:

  • Mynteblader etter ønske
  • Rips etter ønske, eller ca. 4 cl ( et shotsglass) 
  • 1 Limebåt
  • 1-2 ss Brunt sukker
  • 5 cl. Hvit rom
  • 5 cl. Sodavann
  • Isbiter

Slik gjør du det:

1 Fyll glasset eller shakeren med mynteblader, rips, limebåter og sukker, mos alt godt sammen.

 

2 Tilsett 5 cl. rom, sett på lokket, og rist glasset til alt er blandet godt sammen.

 

 

3 Fyll opp et fint glass med isbiter, hell over verdens vakreste rosa blanding og topp det hele med Club Soda og servér.

 

Denne kan du lage hele året, men på vinteren må du regne med å bruke fryste rips. Ta ripsen ut av fryseren og la dem ligge noen minutter så de tiner litt. Det gjør ingen ting om de fortsatt er «litt fryst» når du lager drinken, da blir den ekstra god og kald.

Du kan bruke så mye sukker og lime du vil slik at drinken blir akkurat slik du vil ha den. Med ekstra sukker vil den bli søtere og med ekstra lime vil den bli ekstra syrlig. Husk at det er mye syrlighet i ripsbærene, så pass på så du ikke overdriver.

Flere artikler