Hemmeligheten til den perfekte Moscow Mule

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Moscow Mule er en av de mest populære drinkene om dagen og serveres over en lav sko i vårt ganske land. Den smaker friskt av lime og ingefærøl. Er du i utganspunktet ikke så glad i ingefærøl bør du ikke la det skremme deg. Du kommer mest sannsynlig til å elske denne drinken, slik som resten av verden gjør. Husk å servere drinken med masse isbiter, da blir den utvilsomt best.

Det aller viktigste når du skal servere en Moscow Mule er å servere den i kobberkrus. Du kan selvfølgelig servere drinken i et vanlig høyt glass, men Moscow Mule er kjent for å bli servert i ekte kobberkrus, og skal du servere dette så autentisk som mulig så må du ha de autentiske krusene.

Slik lager du en skikkelig Moscow Mule

MOscow mule 1

Kobberkrus har blitt like populære som selve drinken og nå er de å få tak i flere steder. Husk å kjøpe noen som sitter godt i hånden. Det som er perfekt med disse krusene er at de holder kald drikke kald og varm drikke varm, ikke veier de stort heller, også er de utrolig tøffe.

Dette trenger du én drink:

  • isbiter
  • 1/2 lime
  • 4 cl vodka
  • ingefærøl
  • frisk mynte til pynt

Slik gjør du:

  1. Fyll glasset eller kobberkruset med isbiter, helt til topps.
  2. Skjær lime i båter.
  3. Ha i vodka og press over limesaft fra 1-2 båter. Legg et par limebåter i glasset.
  4. Fyll opp med en god ingefærøl og pynt med en limekvist om du vil.

Denne kan også lages som en virgin drink. Da er den uten alkohol. Da kan den serveres til alle gjestene dine uten problemer.

Kos deg og nyt kvelden med denne forfriskende drinken ?

Flere artikler