Her finner du de beste påskeeggene

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det nærmer seg påske og i tradisjon tro må vi huske på påskeegg til våre kjære og nære. Vi har funnet påskeeggene som passer til både store og små. Enten du er den som liker mørk sjokolade med smak av mørkt guiness øl, eller du har noen små håpefulle som elsker kinder sjokolade. Her finner du noe for alle.

Sørg for å gjøre påsken ekstra spesiell med en liten påskejakt hvor alle må finne hvert sitt påskeegg, eller la egget være den store overraskelsen på selveste påskeaften.

Påskeegg med smak av Baileys

små gull egg

I påsken bør man kose seg litt ekstra og hva er vel da bedre enn et sjokoladefylt påskeegg med smak av baileys. Pakken inneholder ni små gullegg med deilig sjokoladefyll som smaker som baileys.

Sjokoladeeggene innheolder 1,5 prosent med alkohol og er ikke egnet for barn. Eggene kommer i gullforgylt folie og passer perfekt som påskekos.

Disse gulleggene koster 149 kroner og du finner dem her.

Luksus påskeegg

faberge påskeegg

Disse nydelige påskeeggene er laget i metall og er vakkert dekorert akkurat som et Fabergé-egg. Egget inneholder 750 g med nydelige sjokoladetrøfler som alle kommer til å elske. Egget kommer i tre ulike farger og kan brukes år etter år.

Dette nydelige påske-egget koster 329 kroner og du finner det her. 

Baileys Strawberries & Cream-sjokoladeegg

rosa baileys

Dette fantastiske egget er laget i hvit sjokolade og er fylt med myk kremlikør med smak av rosa baileys. Smakene passer perfekt sammen og selv om det er påske vil du få en skikkelig følelse av sol og sommer.

Dette flottet egget koster 199 kroner og du finner det her. 

Guinness-sjokoladeegg

guiness egg påske

Kjenner du noen som elsker sjokolade og Guiness øl? Da er dette det perfekte påskeegget. Et stort sjokoladeegg som er laget i mørk sjokolade og smaks-satt med det kjente irske ølet.

I tillegg til det store egger følger det også med noen deilige konfektbiter som er fylt med en himmelsk krem som har smak av Guiness øl. Sjokoladen inneholder litt under én prosent alkohol og er beregnet på voksne godtegriser.

Vil du se nærmere på dette smakfulle påskeegget så finner du der her.

Stort sjokolade påskeegg

Kinderegg

Vi er mange som elsker kindersjokolade og hva passer vel da bedre enn et skikkelig kinder påskeegg. Jo, et kinderegg som inneholder hele 320 g med sjokolade og som er 16 ganger større enn et vanlig kinderegg.

Dette påskeegget fra Kinder sjokolade koster 299 kroner og du finner det her.

Små påske-egg

små påskeegg

Små påske egg som passer perfekt til påskejakten. Hvert egg inneholder deilig sjokolade og kommer pakket inn i fargerik folie. Med den fargerike folien blir eggene lette å finne når de legges ut til noen heldige påskeegg-jegere. Hver pakke kommer laget som en eggekartong og inneholder 12 deilige sjokoladeegg.

Disse nydelige eggene koster 79 kroner og du finner dem her.  

Fargerik påskejakt

påskegg jakt

Fargerike sjokoladeegg som passer perfekt til eggejakten. De Kommer levert med søte skilt som kan hjelpe små ivrige påskeegg-jegere med jakten. Pakken inneholder 24 sjokoladeegg og seks artige skilt som vil vise veien til eggene som er gjemt av «påskeharen».

Denne gøye påske-egg jakt pakken koster 199 kroner og du finner den her.

Vil du gjøre påsken ekstra smakfull bør du også lage deg en kakao med smak av baileys.

Lykke til og god påske ?

Flere artikler