Slik lager du Verdens beste Kakao med smak av Baileys

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Artikkelen inneholder lenker fra Coolstuff.no

Kakao passer perfekt en kjølig kveld og er du litt lei av kakao med vanlig sjokoladepulver bør du prøve denne. Kakao med smak av Baileys kan lages enkelt med sjokolade og en liten shot med baileyslikør. Men vil du ha en kakao som har smaken til baileys uten all alkoholen kan du glede deg over at dine bønner har blitt hørt. Nå kan du nemlig få ferdig sjokoladekuler og sjokoladepulver som er laget spesielt for kakao med den fantastiske Baileys smaken. Sjokoladepulveret inneholder kun 0,5 prosent alkohol, og baileys kulene er alkoholfri så disse kan du drikke på høylys dag uten dårlig samvittighet.

Det kan være deilig å nyte en varm kopp med kakao som ikke bare smaker av rett i koppen kakao. Her har vi funnet tre kakao varianter som du kommer til å elsker. Perfekte som små gaver eller som noe ekstra til deg selv. 

3 tips til deilig kakao

Kakao baylisbiter

Kakao med smak av deilig baileys kommer i flere varianter. Du kan velge denne flotte varianten som kommer i en dekorativ boks som er fylt med sjokoladepulver som holder til 8 til 10 kopper kakao. Disse skal ikke serveres til barn da pulveret inneholder 0,5 prosent alkohol.

Alt du trenger å gjøre er å varme opp melk og deretter tilsette ønsket mengde av  sjokoladepulveret som smaker baileys. Pulveret vil smelte i den varme melken og gi deg en fantastisk kopp med varm kakao. Topp det hele med litt lettpisket krem.

Denne boksen er perfekt både som gave til noen du er glad i eller rett og slett som en gave til de selv.

Boksen med baileys sjokoladebiter koster 179 kr og du finner den her.

Baileysbomber med marshmallow

Bayliskuler

Vil du ha noen kule kakaokuler kan du velge denne varianten. Her finner du en pakke med tre Baileys sjokoladekuler som smelter i varm melk. Inni hver kule skjuler det seg noen små fantastiske marshmallows. Disse kulene inneholder ikke alkohol og kan serveres til alle.

Varm opp ønsket mengde med melk og tilsett en kule med sjokoladebaileys. La kulen smelte og la de små marshmallowsene stige til toppen av glasset. Topp det hele med nypisket krem om du vil.

En pakke med tre kuler koster 199 kr og du finner den her. 

Kakao med belgisk sjokolade

Kakao på pinne

Vil du prøve en annen smakfull og annerledes kakao kan du ta en kikk på denne. Den inneholder tre ulike sjokoladevarianter som melkesjokolade, appelsinsjokolade og karamell.

Alle tre sjokolade variantene sitter på hver sin ispinne og alt du trenger å gjøre er å varme opp litt melk og putte sjokolade-pinnen i melken og la det smelte. Pakken kommer også med små marshmellows. Disse kan du også trykt servere til barna hvis ikke du vil beholde den nydelige belgiske sjokoladen selv.

Passer perfekt som gave til noen du er glad i, eller som en gave til deg selv fordi du fortjener det.

Pakken med tre kakaopakker koster 139 kr og du finner den her. 

Da gjenstår det bare å invitere til kakaofest, eller du kan sette bena høyt i solveggen og nyte noen gode dager ?

Flere artikler