Kir Royal-Denne trendy cocktailen må du prøve nå

content-marketing

Anbefalt

Om du er en i hugget «Emily in Paris fan» så vet du at det er denne cocktailen som gjelder nå, enten du er i Paris eller ei. Champagne og likør formelig synger sammen i denne fantastiske kombinasjonen. Den er enkel å lage og smaker rett og slett himmelsk. Om du ikke er den som løpet til Netflix når nok en sesong av den stilfulle Emily kommer med en ny sesong kan du likevel prøve denne deilige og forfriskende drinken.

Kir Royal er en sofistikert drink og lages med champagne og kirsebærlikør. Du kan bytte ut champagnen med prosecco, men for den mest eksklusive følelsen bør du holde på de beste boblene.

Slik lager du en Kir Royal

Det er få leskende drikker som føles mer eksklusivt enn champagne. De små deilige boblene gjør noe ekstra med både utseende og smaken. Vil du virkelig føle deg litt ekstra eksklusiv bør du investere i et par ekte champagne glass som har et lite kryss i bunnen av glasset. Da vil du se små bobler som snurrer rundt i glasset ditt og det gir et flott inntrykk.

Kir Royal serveres helst i champagne glass, men har du ikke det i hus kan du bruke vinglass. Det viktigste er at du både får servert og kost deg med denne herlige og forfriskende drinken.

Dette trenger du:

  • En god champagne, kan byttes ut med prosecco
  • Solbærlikør, Créme de cassis
  • Fine champagne glass

Slik gjør du:

  1. Fyll champagne i et champagne glass og topp med solbærlikør. Ta på deg det fineste du har og kos deg.

Vi skjønner godt hvorfor denne har blitt så populær og at den har blitt så trendy har nok ikke bare med serien «Emily in Paris» å gjøre. Mer fordi den er lettdrikkelig, sofistikert og smakfull.

Du kan også servere Kir Royal som et alkoholfritt alternativ om du vil det. Bytt ut champagne eller prosecco med en alkoholfri variant og tilsett solbærsaft. Det blir ikke helt det samme, men tilnærmet likt blir det om ikke annet.

Kos deg, det har du fortjent.

Flere artikler