Kjøkkenhjelper- innovativ læringstårn for barn i vekst

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Kjøkkenet anses av de fleste som selve hjertet i hjemmet, og lite er så koselig som å kunne involvere barna i det som skjer på kjøkkenet. For at barna skal kunne rekke opp til kjøkkenbenken er det ofte en utfordring å få dem til å stå stødig og sikkert. Dette har MontessoriKidz sørget for å gjøre noe med. Med Montessori kjøkkenhjelper får barna den beste muligheten til å stå stødig samtidig som de enkelt rekker opp til kjøkkenbenken uten å frykte at de skal falle ned og skade seg. Kjøkkenhjelper fra MontessoriKidz kommer i flere farger slik at den passer inn i de fleste hjem. Kjøkkenhjelperen kommer i flere farger og modeller med et innovativ design som sørger for at den passer inn i alle hjem.

Ved å involvere barna i aktiviteter på kjøkkenet skapes det både tidlige ferdigheter og ikke minst, gode minner. Med en kjøkkenstol som er designet spesielt for barn kan de små håpefulle være med på alt fra matlagning til baking. Barna kan også bruke Montessori kjøkkenhjelper når de skal spise eller gjøre kveldsstellet på badet.

Kjøkkenhjelper for barn i vekst

Læringstårn og Montessori kjøkkenhjelper i innovativt design med flere farger./montessorikidz.no

Kjøkkenhjelper fra MontessoriKidz kommer i flere farger slik at den passer inn i de fleste hjem. I tillegg er den robust og holdbar og er garantert å tåle daglig bruk av aktive barn. Denne justerbare stolen kan brukes på alt fra kjøkkenet til badet, og på andre steder hvor barna trenger å komme litt opp i høyden, uten at du trenger å engste deg for at de skal falle ned og skade seg.

Barn vokser raskt, og med en kjøkkenhjelper som kan justeres i høyden kan du enkelt tilpasse stolen etter barnets alder og høyde. Dermed er du sikret at stolen kan brukes i mange år fremover. I tillegg er stolen laget i et robust materiale slik at kjøkkenhjelperen fint kan gå i arv til flere barn som gjerne vil hjelpe til på kjøkkenet eller klare seg mest mulig selv.

Brukes enkelt på egenhånd

Læringstårn og Montessori kjøkkenhjelper er enkel å bruke./montessorikidz.no

Med Montessori kjøkkenhjelper er du sikret en kjøkkenstol hvor sikkerheten er godt i varetatt. Den har en stabil konstruksjon som sørger for at barnet står stødig og sikkert. Stolen er enkel og komme inn og ut av, samtidig som barnet er godt sikret og ikke faller ut.

Fordelen med en kjøkkenhjelper som er enkel å bruke et at barnet kan komme seg ut og inn av stolen på egen hånd. Du trenger ikke å bekymre deg for om stolen er stødig og barnet ditt får mestringsfølelse av å klare seg selv.

Enkel rengjøring

Montessori kjøkkenhjelper er laget i et materiale som enkelt rengjøres med en fuktig klut./montessorikidz.no

En kjøkkenstol kan fort bli tilgriset av små never og da passer det perfekt at en kjøkkenhjelper er enkel å rengjøre. Laget i et materiale med glatte overflater gjør at du enkelt kan rengjøre stolen med en fuktig klut når kjøkkenvakten er over.

Kjøkkenhjelperen er sikker og miljøvennlig, samt enkel å montere. Den kommer levert i en flatpakket eske og du monterer den raskt og enkelt på egen hånd.

Montessori kjøkkenhjelper stimulerer til mestring

La barnet ditt oppdage hvordan det er å klare seg selv, både på kjøkkenet og på badet./montessorikidz.no

Med Montossori kjøkkenhjelper kan du være med på å bygge mesteringsfølelse hos barnet. Ved å la dem delta på kjøkkenet, klare seg selv til kveldsstellet sørger du for at barnet ditt blir selvstendig og mestrer mang en utfordring. Alt du trenger å gjøre er å plassere stolen der den skal brukes og sørge for at høyden er riktig tilpasset.

Med kjøkkenhjelperen får barnet en stol hvor de kan føle seg trygge samtidig som de kan delta på alt som skjer på kjøkkenet. Den er med på å stimulere barnets naturlige nysjerrighet og vil garantert være et verdifullt tillegg i alle hjem.

2 i 1- kjøkkenstol og bord

Praktisk kjøkkenhjelper som med få grep gjøres om til stol med bord/ montessorikidz.no

Montessori kjøkkenhjelper kommer i to varianter hvor den ene fungerer som et læringstårn og stol som er justerbar i høyden, og 2-i 1 kjøkkenhjelper som enkelt kan gjøres om til stol og bord.

Montessori 2 i 1 er mer enn en stol. Den er designet slik at den fungerer både som en kjøkkenstol og som bord med stol. Med enkle grep får Kjøkkenhjelper 2 i 1 en ny funksjon. Perfekt både når barna skal spise eller slappe av. 2 i 1 er også sammenleggbar og passer dermed perfekt inn på både små og større kjøkken.

Montessori Kidz er kjent for å ha barnets læring og mestring i fokus. Her finner du alt fra kjøkkenhjelper og gode senger til klatrestativ som bidrar til å utvikle motoriske ferdigheter gjennom lek. La Montessori Kidz pirre barnets nyskjerrighet og kreativitet med hjelpemidler som barna kommer til elske.

Her kan du se nærmere på kjøkkenhjelpen fra Montessori Kidz

Lykke til!

Flere artikler