Lei av å tørke støv? Da bør du prøve dette

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er mange av oss i det ganske land som fort kan kjenne det på kroppen om det har vært litt fravær av støvtørking. Vi nyser og snufser om hverandre og må hive oss rundt med støvkoster og kluter til den store gullmedaljen. Dette er tidkrevende og ikke minst kjedelig arbeid. Støv legger seg i alle kriker og kroker og det kan føles som et umulig arbeid å bli kvitt dette selsomme fenomenet. Selv plantene våre dekkes av støv om vi ikke følger nøye med og gir dem en dusj i ny og ne.

Vi har vært så heldige å få prøve noe helt nytt på markedet som faktisk gjør støvtørkingen til en drøm. En såkalt DustPal som er et munnstykke som settes på støvsugeren. Denne geniale saken suger til seg alt støvet på et øyeblikk og vi har tatt en kikk på hvor dette nye norske produktet kan brukes, og om det holder det den lover.

Tørk støv i en fei

dustpal 2

Ofte når vi tørker støv så har vi en tendens til å mer flytte på støvet enn vi fjerner det. I tilegg tar støvtørkingen lang tid og det er kjedelig. Med denne saken så lekker ikke støvet ut i luften og alt av svevestøv blir også fjernet. Munnstykket kommer til overalt og du behøver ikke å tømme det.

Alle støvkostene er vaskbare og du kan bruke dem igjen og igjen. Du får et helt annet resultat når du bruker en Dustpal sammenlignet med en støvklut. Samtidig så får du et mer varig resultat og kan tørke støv litt sjeldnere, og ingenting er bedre enn det.

Kommer til overalt
Dustpal 1

Flere artikler