Lys opp uteplassen med årets mest populære LED-utelys

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Enten du pusser opp, har kjøpt deg ny bolig, eller ønsker å gjøre noen estetiske endringer er utebelysningen noe av det første du bør ta en kikk på. Riktig utebelysning er med på å sørge for sikkerheten, samt at det får både uteområdet og uteplassen til å se innbydende og koselig ut. Det finnes en mengde med utebelysning å velge mellom, og blant de mange alternativene for utebelysning er LED- belysning noe av det mest populære du kan velge nå.

Vi har derfor tatt en kikk hos Nordic Led som har et stort utvalg av innovative LED-lamper i flott design. Du kan bruke utelamper på husveggen, ved inngangsdøren og på terrassen, men også til å markere stier, belyse trær og hager, samt trapper og trinn ute.

Noe av grunnen til at LED-utebelysning har blitt så populært er den overlegne energieffektiviteten, den lange levetiden og den utmerkede lyskvaliteten. LED-er derfor det ideelle valget for alle områder du ønsker gi litt ekstra belysning.

Fordelen med LED utebelysning

LED-utelamper er energieffektive og gir et spesielt godt lys sammenlignet med andre lyskilder./ Nordic-led.no

En av de størst fordelene med LED-utebelysning er den overlegne energieffektivitet. LED krever betydelig mindre strøm for å produsere den samme mengden lys som tradisjonelle lyskilder, noe som kan bidra til lavere strømbruk.

Lang levetid

LED-pærer har en eksepsjonelt lang levetid sammenlignet med andre typer lyskilder. Mens tradisjonelle glødelamper ofte må skiftes ut hvert par tusen timer, kan LED-pærer vare opptil 50 000 timer eller mer avhengig av kvaliteten. Denne lange levetiden betyr mindre behov for hyppig utskifting av lyspærer, noe som sparer deg for både tid og penger.

Bedre lyskvalitet

LED-lys gir ofte en bedre lyskvalitet sammenlignet med andre lyskilder. De gir jevnere og mer konstant lysfordeling, noe som kan minimere muligheten for å bli blendet av lyset, i tillegg til at de er med på å skape et mer behagelig miljø.

Minispotter til trapp og terrasse

Spottene til utebruk er vanntette og tåler vær og vind. / Nordic-led.no

Det er ingen tvil om at belysning ute har en hel del å si for det estiske utseende, men faktisk så er riktig utebelysning også viktig får sikkerheten. Ved å plassere minispotter langs trapper, i terrassedekket, eller langs bassenget får du både en stilfull uteplass samtidig som du og gjestene dine ser hvor dere går i mørket.

Du kan også bruke minispotter til å lyse opp gangveien til huset eller plassere dem rundt et bed om du ønsker det. Spotter kan bidra til å skape den ekstra gode stemningen på uteplassen din.

Fra 06. mai 2024 kan du glede deg over tilbud på alle minispotter. Dette varer så langt lageret rekker. /Nordic-led.no

Tidligere var det ikke like enkelt å finne vanntette LED-spotlight, men dette har heldigvis endret seg betraktelig. Med riktig teknologi på plass er det i dag en enkel sak å finne LED-spotlight for terrassen som tilfredsstiller dine behov.

Hos Nordic Led finner du et stort utvalg av ulike spotter, faktisk hele 20 ulike modeller som passer perfekt til de fleste uteplasser og terrasser. Alle modellene kan kombineres og settes sammen til en egen lyspakke for uteområdet.

Hos Nordic-led kan du velge mello 20 ulike modeller. /Nordic-led.no

Trappelys og minispotter er enkle å montere og er av typen «Plug & Play» som gjør at du ikke er avhengig av en elektriker for å montere dem, det gjør du enkelt selv. Fra 06. mai 2024 kan du glede deg over et stort salg på alt i mini spotter og terrasse kategorien- så langt lageret rekker.

Her finner du salget på mini spotter til terrasse og uteplass

Valg av LED-utebelysning

Aludra utelampe gir et vakkert lys og passer inn på alle fasader./Nordic-led.no

Det finnes en mengde med flotte utelamper å velge mellom og med en rask kikk hos Nordic Led er det modellen Aludra som er den mest populære. Denne modellen er ny for året og  kommer fra den anerkjente danske produsenten Nordlux. Modellen har vunnet flere priser for sitt unike design og har tatt Norge med storm.

Lys opp uteplassen, inngangspartiet eller terrassen med flotte LED-lamper som varer lenge. /Nordic-led.no

Aludra utelampe har et vakkert og stilrent design med lampehode som er formet som en sylinder med riller i overflaten. Rillene er med på å spre lyset mykt og vakkert uten å blende hverken deg eller dine besøkende.

Standardmodellen kommer med 5 års garanti, men velger du Seaside modellen får du hele 10 års garanti. Her får du ekstra beskyttelse i lakken som gjør at utelampene fint kan overleve et helt ti-år. Seaside utelamper passer perfekt på steder som er spesielt utsatt for vær og vind, både hjemme og på hytta.

Velg gjerne utelamper og pullerter som passer sammen for en helhetlig stil./ Nordic-led.no

Aludra kommer som utenpåliggende taklamper, vegglamper og som pullerter. Lampene har tre standard farger og tre Seaside farger som sort, aluminium, antrasitt og metallisk brun. Sorte utelamper er den fargen som fortsatt regjerer som den mest populære fargen, men metallisk brun har også vist seg å bli svært populær.

Vegglampe

Nordlux Aludra Seaside vegglampe i metallisk brun som lyser både oppover og nedover. Her får du et vakkert lys- og skyggeeffekt, samt 10 års garanti. /Nordic-led.no

Utelamper er spesielt utsatt for vær og vind, så det er viktig å velge lamper laget av værbestandige materialer. LED-lamper er særlig populære til utendørs bruk grunnet deres lange levetid og energieffektivitet. De gir også et klart og kraftig lys som kan lyse opp både store og små uteområder effektivt. De kommer også med et varmere lys som gir en koselig og innbydende atmosfære.

Aludra vegglampe fra Nordic Led kommer i to ulike modeller, både med lys to veier og én vei. Du kan plassere vegglamper både på husets fasade, på garasjen og på veggen til boden. Vegglamper med lys som lyser både oppover og nedover gir en flott effekt samtidig som boligen din blir godt opplyst.

Nordlux Aludra vegglampe i brun i et lite og kompakt design som passer på de fleste vegger. /Nordic-led.no

Vegglamper som lyser nedover bidrar til å gi god belysning mot bakken, og passer på de fleste veggflater. Siden dette er LED-lamper er sannsynligheten for å bli blendet mindre enn ved tradisjonelle lyskilder. Hvilken modell du ønsker avhenger av hva du liker best, og hvor stor bolig du har.

Taklampe

Aludra taklampe gir et vakkert lys og passer perfekt som lyskilde i et overbygg. / Nordic-led.no

Når du skal velge en taklampe til uteplassen bør du sørge for at den er tilpasset taket den skal henge i og at den tåler vær og vind. En taklampe bør også passe til den eksisterende stilen du har, samt at den gir tilstrekkelig med lys. Tenk på hvor du skal montere taklampen og mål plassen for å sikre at den passer godt og ikke er for stor eller for liten.

En taklampe kan plasseres i et overbygg. Enten over balkongen, terrassen eller ved inngangspartiet. Aludra taklampe har en sylinderformet fasong og gir en vakker lyseffekt uten å virke påtrengende. Designet på Aludra taklampe er moderne og passer i taket på de fleste uteområder.

Pullert

Pullertene fra Nordic Led er enkle å montere og du kan gjøre det selv. Her er ikke krav til montører. / Nordic-led.no

Pullerter er perfekte lyskilder å ha i hagen, langs en gangsti eller i oppkjørselen. De gir et behagelig lys uten å ruve for mye i terrenget. Du kan også plassere pullerter i bedene dine om du ønsker det. Da får blomstene litt ekstra oppmerksomhet når mørket fallet på.

Aludra pullerter kommer i et moderne og minimalistisk design og passer godt sammen med de andre utelampene fra samme serie. Ved å velge utelamper som matcher hverandre får du en lik gjennomgående stil som sørger for at uteområdet ditt harmonerer.

Med LED-spotter kan du velge det antall spotter du har behov for og Nordic Led kan bistå med å sette sammen ulike pakker som er spesialtilpasset ditt behov.

Enten du trenger råd og veiledning eller har et spørsmål er du alltid velkommen til å tak kontakt med Nordic Led på telefon, chat eller e-post. Nordic led står klare og kan assistere  deg med små og store prosjekter.

Kontakt Nordic Led her

Flere artikler