Med gaveliste til bryllupet får du akkurat det du ønsker deg

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Å lage en gaveliste til bryllupet kan føles som en litt stor jobb, men det er faktisk enklere enn du kanskje tror. Med en gaveliste får du muligheten til å motta gaver som kan være med på å hjelpe deg og din kommende ektefelle å bygge et felles hjem med alt dere trenger og ønsker dere. Unge som gifter seg har gjerne mer behov for ulike ting til hjemmet, enn de eldre som gifter seg. En gaveliste er også utrolig praktisk for gjestene dine. Det er ikke alltid enkelt å vite hva man skal kjøpe, og med en gaveliste slipper dere å få en hel del dere ikke har behov for som dere slipper å bytte. Samtidig som dere gjør det enklere for gjestene å kjøpe en bryllupsgave dere virkelig liker.

I tillegg til å legge en gaveliste i ulike favorittbutikker er det også mange som ønsker seg penger og gavekort til alt fra materiell til å pusse opp boligen, til et tilskudd og gavekort til bryllupsreisen. Til deg som er gjest kan det være greit å vite at man regner rundt 500 kr pr. inviterte person i gave til brudeparet.

Planlegg tidlig

Begynn å tenke på gavelisten så tidlig som mulig. Dette gir dere tid til å finne ut hva dere virkelig trenger og ønsker dere. Prioriter hva dere har behov for og hva dere ønsker dere. Som nyetablerte er det kanskje viktigere å sørge for de viktigste tingene fremfor det som er stas å ha.

Prioriter gjerne nødvendige elementer som hvitevarer, møbler og kjøkkenutstyr. Det er selvsagt også lov å vurdere de morsomme tingene som reiser og opplevelser. Med reiser og opplevelser vil dere skape gode minner som er gode å ta frem på de grå dagene.

Kvalitet over kvantitet

Det kan ofte føles vanskelig å finne ut av hva man bør sette på en gaveliste, men det kan ofte være bedre å velge kvalitetsvarer som varer lenge, enn produkter med kortvarig glede. Med bryllupsgaver har dere muligheten til å ønske dere noe dere ellers kanskje ikke hadde hatt råd til.

Hvis flere av gjestene dine går sammen om å spleise på en gave er sannsynligheten stor for at dere kan ende opp med noe dere både trenger og ønsker dere, som dere kanskje ikke hadde tatt dere råd til selv.

Gaver som gjenspeiler interessene

Er dere et par som elsker å reise, som samler på kunst eller har andre unike interesser er bryllupsgavene en stor mulighet til å få gaver som gjenspeiler interessene. Mulighetene for hva dere kan ønske dere i bryllupsgave er faktisk uendelige. Både dere og gjestene deres kjenner hverandre godt, så her er alle mulighetene åpne.

Lag gavelister

Sjekk ulike butikker og nettbutikker for å finne ut hvor dere vil opprette gavelistene deres. Du kan lage gavelister hos de fleste store gavebutikker på nett og i fysiske butikker. Listene fylles ut med navnet deres og når gjestene skal handle gaver blir de gavene som er kjøpt krysset ut, slik at dere ikke får samme gave av flere.

Husk å lage en gaveliste med varierte prisklasser. Alle har ikke like mye å handle for og det vil føles litt ugreit for gjestene dine hvis de ikke har mulighet til å kjøpe noe av det som står på gavelisten.

Hold dere oppdatert

Sørg for at dere holdere dere oppdaterte på gavelistene dere har lagt ut, og legg gjerne til flere ønsker underveis. Pass på at den ikke går «tom» for idéer til hva gjestene kan kjøpe til dere i bryllupsgave.

Send takkekort

Husk å sende takkekort etter bryllupsfesten. Skriv gjerne ned alle gavene dere har fått i en bok med hvem gavene er i fra. Dermed kan dere gjøre takkekortene mer personlige ved å takke for den faktiske gaven dere fikk ved å spesifisere hva gaven var i takkekortet. Ikke kun bruke setninger som «takk for gaven vi fikk til bryllupet». Gjestene dine vil automatisk føle at både dem og gaven de ga ble satt ekstra stor pris på.

Lykke til!

Flere artikler