Negroni Sbagliato- Årets mest populære drink

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Dette er, uten tvil, en av de mest populære drinkene om dagen og du er garantert ikke alene om å bestille denne en sen kveld. En klassisk Negroni Sbagliato lages egentlig med gin, men denne varianten serveres med musserende vin, campari og Martini Rosso, søt Vermut, og har sin opprinnelse fra Bar Basso i Milano da eieren valgte å bytte ut gin med Prosecco. Dette viste seg å bli en stor suksess og trenden har strekt seg helt hit til oss i kalde nord.

Negroni er en klassisk italiensk drikk og er godt likt av de fleste. Denne kan du servere når du har gjester, eller bestille den når du er ute for å hygge deg.

Slik lager du Negroni Sbagliato- med en vri

Negroni Sbagliato så dagens lys når Count Camillo Negroni ønsket seg en Americano, men med litt gin i tillegg. Som sagt så gjort og plutselig var det flere som ønsket seg denne drinken og den har blitt mer og mer populær.

Enda større hit ble den når ginen ble byttet ut og drinken inneholdt musserende vin, søt Vermut og Campari. Negroni kan serveres i både lave og høye glass, men de aller fleste foretrekker å få den servert i høye og romslige vinglass. Husk å servere den med isbiter.

Dette trenger du:

Slik gjør du:

Ha isbiter i et valgfritt glass sammen med alle ingrediensene. Topp det hele med prosecco og legg i en appelsinskive. Du kan også legge i en skive med appelsinskall om du heller ønsker det.

Server umiddelbart og nyt hver edle dråpe.

Lykke til og kos deg med kvelden.

Flere artikler