Nyt sommeren med en ekte Pina Colada

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne fantastiske drinken har fått en ny renessanse, nå er den ikke kun forbeholdt ferieturer til sydligere strøk, nå skal denne nytes også hjemme. En hvit skjønnhet som virkelig smaker av sommer, sol, lave skuldre og ferie. Den kan lages på mange forskjellige måter, men vår favoritt er en kremet variant med kokoskrem. Har du ikke hatt gleden av en skikkelig Pina Colada har du virkelig noe å se frem til.

Å lage en drink hjemme er ikke noe hokus pokus og du trenger ikke en masse utstyr hvis du fryktet det. Står det shaker i oppskriften kan du bruk et glass med lokk. Trenger du en rørepinne kan du bruke enden på en spiseskje. Vær kreativ, du har garantert gode alternativer til ekte barutstyr.

Slik lager du en himmelsk Pina Colada

pina colada 2

En Pina Colada kan lages med både lys rom og Malibu, vi har valgt den klassiske varianten med lys rom. Den inneholder i tillegg både forfriskende ananasjuice, kokoskrem, helmelk og isbiter. Gled deg, denne kommer du til å elske.

Dette trenger du til én Pina Colada drink:

  • 4 cl lys rom
  •  6 cl kokosmelk
  • 12 cl anansjuice
  • 1 cl helmelk
  • isbiter til servering

Slik gjør du:

1 Ha alle ingrediensene i en blender og bland til du har en kremet konsistens.

 

 

2 Fyll et høyt glass med isbiter og hell i drinken.

 

 

3 Pynt med en skive ananas og kanskje en liten paraply.

 

 

Servér med et artig sugerør. Len deg tilbake og nyt sommeren ?

Tips: Har du ikke målebeger kan du bruke et shotsglass eller et aquevitt glass som du bruker til jul. De varierer i størrelse, noen er 2 cl og andre er 4 cl, det ser du på størrelsen på glasset. Lykke til.

Flere artikler